PMR dah dekat.. sila study =D

Life September 27th, 2009

hahhahah walaupun aku telah mngambil PMR (Penilaian Menengah Rendah) 6 tahun yang lalu tapi tiba-tiba je aku terasa macam terpanggil untuk buat post pasal PMR.. hohoo biar ramai yang sedar sikit raya bukan sebulan ye.. hohoho UTeM punya final exam pon dah dekat jugak.. Saffawati awal-awal lagi dah merengek kena balik cuti awal sebab exam dia dah start. 😀 gud luck beb..

ok berbalik pada perihal PMR tadi.. untuk pengetahuan mereka yang tidak mengambil PMR.. Paper pertama bermula pada 7 Oktober 2009 hoho seminggu lebih sahaja lagi… jadi gunakanlah masa yang ada ini dengan sebaik mungkin agar tak menyesal di kemudian hari.. aku cuba juga mencari rakan-rakan blogger yang nak mengambil PMR tapi malangnya tak jumpa.. si tengku aizat ni dah form 5.. si loqnerd dah form 4.. yang si encik izzat ni plak kecik sangat.. baru form 2.. hohoho kalau tak boleh jugak nak sakat.. =D

nak tips atau nak soalan bocor PMR? hohoh semuanya ada.. tapi bukan di sini la.. hoho korang pasti lebih arif tentang tips dan soalan bocor itu.. hohoho untuk tips peperiksaan eerr.. satu je aku boleh bagi..

Belajar rajin-rajin :mail01:

selebihnya sila dapatkan daripada kaunselor atau rakan cemerlang yang berdekatan.. hohoho aku punya style esok nak periksa malam ni baru buka notes.. hohoho hanya ada segelintir je berani buat macam tu dan pelajar UTeM majoriti semuanya berani-berani belaka…

akhir kata.. semoga berjaya kepada mereka yang akan menduduki PMR dan juga peperiksaan lain.. semoga mendapat keputusan yang cemerlang.. 😀

sila klik sini untuk download jadual peperiksaan PMR 2009

sumber dari laman web rasmi lembaga peperiksaan sila download tanpa was-was 😀 ( hoho bila la jadual final exam UTeM nak keluar? hohoho)

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

15 Responses to “PMR dah dekat.. sila study =D”

  1. syin says:

    :ipin02: betul..betul..betul…ko topo blh jadi ejen lembaga peperiksaan ni..haha satu lagi tips tambahan dari saya ialah..sediakan alatan/bahan yg nk dibawa ke dewan peperiksaan lebih awal…supaya esok hari taklah tergopoh-gapah sangat.. tapi saya memang bdk last minit buat kije..

    [Reply]



  2. amoi says:

    final aku lagi 4 hari :((:((:((:((

    [Reply]



  3. beliamuda says:

    tip baik punya tuh.. hehe..

    ~aku ada dpt ilmu baru daripada entri ni.. baik punya.. TQ.. hehe

    [Reply]

    topo Reply:

    ilmu ape weh? sila contact aku.. aku nak tau gak ilmu ape.. hohoho

    [Reply]



  4. teh says:

    oh adikku tersangat la rajin belajar nya

    nak pmr lagi seminggu dia pakat men Sudoku je siang malam
    ceist…kalau math tak dapat A taktau la:kakros02:

    [Reply]



  5. dr.aku.la says:

    selamat la ye cik adik2 yang nak menduduki PMR ni.
    blaja betul2 jgn main2.
    ikut nasihat abg topo nih…

    [Reply]



  6. sickchild72 says:

    weh doakan aku nak pmr tahun ni. :fizi01:

    [Reply]

    encikizzat Reply:

    doakan aku weh! aku PMR tahun depan :ipin01:

    [Reply]

    topo Reply:

    doakan aku PMR 6 tahun lepas…

    [Reply]

    loq Reply:

    eh eh eny…baru nak amek PMR ke?
    =p

    [Reply]



  7. teh says:

    weh…semalam aku d jumpe sorang blogger ni yg nak amek pmr mgu depan…lupa pulak nama blog dia ape

    [Reply]



  8. blowie says:

    hahaha,aku menanti masa utk disakat je nih ^_^

    [Reply]

    topo Reply:

    hehehe tak lama lagi je pon.. 😀

    [Reply]



  9. loq says:

    so next year aku bakal disakat oleh topo lah???
    tidaaaaakkkk~~~

    [Reply]



  10. billa says:

    weh thanks la……!

    [Reply]



Leave a Reply