kisah topotato,kentang dan tema hijau..

Masterpiece September 6th, 2009

~cerita bermula~

  • mulai semalam aku dah tukar tagline blog ni.. jika dahulu
    1. tiada kaitan dengan kentang.. (sebab ramai sangat yg panggil aku potato instead of topo..)
    2. blog yang giler kentang!!! (hoho sebab terasa lagi catchy dan lagi sempoi..)
    3. dan semalam aku menukar tagline menjadi “blog yang warna hijau!!! hohohoho”
  • sedikit mengenai tema hijau ni..
    1. aku beri ia nama misteri nusantara hahah sebab tema ini akan menjadi satu misteri sampai ketiga-tiga budak tu tunjuk wajah mereka yang sebenar
    2. watak yang ada di tema ini semuanya adalah watak yang sedang dibangunkan oleh aku dan rakan-rakan untuk dijadikan animasi 2D
    3. kecuali zirafah tu.. hohoho sebab macam cute je aku tengok zirafah leher panjang
    tema baru topotato

    klik untuk paparan besar

  • sedikit penghargaan kepada sesiapa yang terlibat.. hohoho
    1. kepada chokilala sebab tema ni dia dah pakai sejak dahulu kala lagi dan macam best je aku tengok..
    2. kepada azahamin sebab aku jeles tengok tema yang dia customize tu.. hohooh
    3. kepada semua rakan-rakan yang akan bertungkus-lumus menghidupkan character ini nanti.. 😀
    4. dan juga tak lupa kepada korang yang bising bila aku tukar theme kuning dulu.. :p

~~cerita tamat~~

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

25 Responses to “kisah topotato,kentang dan tema hijau..”

  1. EiNS says:

    Hohoho ceria gila theme hijau nie…ada zirafah bagai…hahaha

    [Reply]



  2. hydir says:

    itu jer critanya
    aku ingat apa le critanya

    err… takde sekuel ke nanti .. hohoho :ehsan01:

    [Reply]

    topo Reply:

    cerita ni akan ada sekuel sampai la 2D animasi aku setel.. hohoho

    [Reply]



  3. syin says:

    hahaha…jgn jadi tag line bdk hijau sdh..

    [Reply]



  4. HuRuL_AiNi says:

    “si baju hijau…lalalala….”

    hahaha…dari dulu lg aku nak tanya apa maksud giler kentang? suka makan kentang?????

    apapun, cayo2 for 2d animation ko 🙂

    [Reply]



  5. Azah says:

    aku plak si blog purple..
    haha…
    ko punye nmpak lagi gempak la..
    jeles plak ni…

    [Reply]

    topo Reply:

    jeles la..
    pastu edit la theme lagi..
    pastu biar aku jeles plak balik
    pastu aku plak edit theme lagi…

    [Reply]

    Azah Reply:

    huhu..
    kite tgk la nnti..

    [Reply]



  6. luthtextile says:

    baik warna ni lagi, kuning ko aritu sakit mata

    [Reply]



  7. khairil says:

    smart theme ni 🙂

    [Reply]



  8. blowie says:

    projek 2d? video?
    ———-
    topo: dah terang2 aku tulis 2D ape video plak.. hohooh

    [Reply]



  9. x-po says:

    yg pnting, iklan berbayar termasuk skali dlm print screen tu..hoho

    [Reply]

    topo Reply:

    hohoho lupa nak ingatkan iklan ko bakalan tamat minggu depan.. nnt aku email reminder kalau ko nak renew..

    [Reply]

    x-po Reply:

    ok nnt aku pikirkan psl tu k

    [Reply]



  10. chokilala says:

    ceh. xsangka aku ada 2 peminat dalam diam, topo dan azahamin. dlm diam korang mencintai themeku. kuikui. xpe la, korang edit la. aku tetap suka sotong aku :o)

    [Reply]



  11. si lampu neon says:

    cantik la topo..jeles aku dgn leher zirapah! rase nak pulas2…:kakros:

    [Reply]



  12. MK says:

    Wow, animasi 2D. Nak jadi voice over boleh? Hihi.

    [Reply]

    topo Reply:

    hohoho satu kerja lagi aku nak buat voice casting nnt.. suara ko tak cukup kanak2 la.. 😀

    [Reply]

    MK Reply:

    Wow, threaded comments dah jadi! Hehe. Tu la, suara aku ni jadi bapak kanak2 buleh le =.=

    [Reply]

    topo Reply:

    hohoh tp tak fully mengikut idaman hati lagi ni.. hohoho animasi aku ada kanak2 dengan binatang je weh.. nak jadi voice over gajah?

    [Reply]

    MK Reply:

    Haha, gajah pun bolehh. Upahnya mestilah air tebu! Wakaka.

    [Reply]

    Kill-Vearn Reply:

    topo, suara MK dah cukup sesuai mcm kanak2.. siyes.. ko jumpa dia baru ko taw.. hahaa

    [Reply]



  13. mohdisa says:

    haha, mmg best…penerangan yang lengkap. haha

    [Reply]



  14. chenta says:

    ini baru lah topo!
    topo = hijau..
    hijau = topo..
    hehehe…
    ~~cun cun.. :kakros:

    [Reply]

    topo Reply:

    hohoho aku pon terasa semacam je bila tukar theme kuning tu…

    [Reply]



Leave a Reply