kisah kad raya yang telah selamat di pos…

Life September 15th, 2009

~~cerita bermula~~

kad raya peminat-peminat semua telah selamat dipos..
terasa cam artis plak tulis kad raya banyak-banyak…
sangat pelik bila mak aku tak marah pon aku beli kad raya banyak-banyak…
hehehe kad raya berjenama UTeM…
baca lebih lanjut jika nak tengok contoh kad raya jenama UTeM…

kad raya untuk peminat topotato

kad raya untuk peminat topotato

semoga posmen sempat hantar kad raya tu..
semoga korang faham apa yang aku tulis kat kad raya tu..
hohoho tahun depan nak letak muka besar-besar lah pada kad raya.. 😀
~~cerita tamat~~

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

14 Responses to “kisah kad raya yang telah selamat di pos…”

  1. Blowie says:

    salah 1 kad raya tu ade alamat aku tak weh? hehehehe

    [Reply]

    topo Reply:

    ada… 😀

    [Reply]



  2. Beyta says:

    perh cam artis lah ko..:ipin02:

    [Reply]



  3. ryurisora says:

    SELAMAT HARI RAYA topo (^^,)V

    [Reply]



  4. zool says:

    Aku ada tak??
    Kalau takde ko kena anto sendiri kat aku ….

    p/s :- Eh amacam kalau buat gathering blogger melaka?? Buat time2 raya ni… mesti ramai blogger perantauan balik kg…

    [Reply]

    topo Reply:

    nak buat gathering blogger Melaka? apa kata buat kat Pesta Konvo UTeM… hohoho 2-4 Oktober 2009 hohohoho

    [Reply]

    zool Reply:

    Kalau ko nak buat kat Pesta Konvo UTEM baik ko buat untuk blogger UTEM je la…

    [Reply]



  5. Azah says:

    aku baru nk post hr ni..
    haha..

    [Reply]



  6. zaryl says:

    alamak. tahun ni lupa nak request kat ko la topo. sempat lagi ke? 😉

    [Reply]



  7. HuRuL_AiNi says:

    wooo….lawa kad raya….
    ko x bagi pun alamat ko…x jadi aku nak kirum ngan ko….huhuhu….baru ingat nak kirum duit raya (ececeh, kalau bebetul bagi alamat, xdenye duit raya…haha)

    [Reply]

    topo Reply:

    hahaha aku terlupa weh.. si azah ari tu pon mintak aku terlupa.. raya haji je la.. hohoho

    [Reply]



  8. aniely says:

    tOPo….kad aku ade tak?? ishk ishk

    haha lame x komen kat sini

    [Reply]



  9. chokilala says:

    aku nak minx gak. tapi mcm gedik je satu melaka, satu utem pun nak kad raya. hoho

    [Reply]

    topo Reply:

    tu r pasal.. memula aku pon nak mintak gak alamat ko.. tapi bila fikir2 balik..cam gedik gak la.. hohoho

    [Reply]



Leave a Reply