hai nama saya nazrien..

Life September 29th, 2009

hai nama saya nazrien zaraini.. :mail01:
kawan-kawan boleh panggil saya nazrien…
ye nama saya nazrien.. zaraini tu nama bapa saya..
siapa nazrien zaraini?
cerita lebih lanjut akan ditulis panjang lebar di post akan datang.. 😀
Selamat Berkenalan..
Dozou Yuroshiku (hahaha camne nak eja ni)

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

18 Responses to “hai nama saya nazrien..”

  1. syinrayafa says:

    mcm iklan umi qazrina je…haha cinta tong ho ming [betul ke x nama cina ni…]

    [Reply]

    Kreuger Reply:

    hehehe… ye ar same…

    “my girlfriend is Umi Qazrina”

    “did she know you love her?”

    “no…”

    “..why”

    “because i never told her..”

    muahaha… tak bleh blah betoi ar~

    [Reply]



  2. Mus says:

    siapa nazrien zaraini?

    [Reply]



  3. Anarm says:

    ntah sape la yg ko introduce tu.. ish ish..:upin01:

    [Reply]



  4. haritz says:

    sapa erk..:ipin01:

    [Reply]



  5. teh says:

    lelaki ke perempuan 2??

    [Reply]



  6. MrRoll says:

    pakwe topo? lol :kakros:

    [Reply]

    topo Reply:

    ape kes pakwe aku plak.. dah terang-terang aku ni lelaki beb…

    [Reply]

    unwanted Reply:

    hahahaha..
    ada yg x perasan ko laki kot.
    x kn la nk post pasal laki.
    gay apa..hahaha

    [Reply]

    blowie Reply:

    ghei,hahahaha

    [Reply]



  7. Mohd Nasri says:

    1st time ak nmpk nme btul ko di alam maya..haha

    [Reply]



  8. samanosuke_04 says:

    tue nama betol topo ke? Takkan topo tulis post pendek camnie kot? Aku rasa nie guest blogger nie.. takpun adik topo.. hoho..

    [Reply]

    topo Reply:

    biarkan misteri menyelubungi anda.. 😀

    [Reply]



  9. Kill-Vearn says:

    nazrien zaraini nama topo aku ase, takpon adek dia. tah lupa aku..

    [Reply]



  10. Mr. Cuz says:

    Nazrien Zaraini???
    Name pmilik blog ni ker??
    tggu je la….

    [Reply]



  11. lizz says:

    ko ni selalu tau main sambung2 entry. nak suruh aku teke2 naa? kehkeh keh.

    wei, bak sini banner ko. nak letak kat iklan blog aku dah ni 🙂

    [Reply]



  12. menteill says:

    nama ko ke nama awek ko tu?
    *lariii…..
    :mail01:

    [Reply]



  13. Berita Semasa says:

    skandal kot
    haha….mungkin ye @ mungkin

    [Reply]



Leave a Reply