football shirts cheap manchester united football shirts cheap england football shirts cheap real madrid football shirts cheap northern ireland football shirts cheap borussia dortmund football shirts cheap ac milan football shirts cheap inter milan football shirts cheap brazil football shirts cheap manchester city football shirts cheap arsenal football shirts European Cup Football Shirts cheap football shirts cheap football kits cheap football tops cheap soccer jerseys cheap football shirts replica cheap football shirts for kids cheap football shirts uk cheap football shirts thailand cheap football shirts online cheap football shirts china European Cup Football Shirts cheap football shirts cheap football kits cheap football tops cheap soccer jerseys cheap football shirts replica cheap football shirts for kids cheap football shirts uk cheap football shirts thailand cheap football shirts online cheap football shirts china

belajar menganyam ketupat bersama topo…

Reviews September 13th, 2009

raya dah dekat weh.. kurang daripada seminggu je lagi nak sambut hari raya.. dan kalau dah raya tu tak sah la kalau takde ketupat.. walaupun sekarang ni banyak ketupat segera nona..tapi yang tradisional lagi feel.. jadi post kali ini mari belajar macam mana untuk menganyam ketupat.. :D mula-mula aku nak amek video cara menganyam ketupat.. tapi baru aku ingat 450D aku tiada fungsi untuk ambil video.. jadi terpaksa lah aku cari di youtube…

laju sangat? hohoho teruskan membaca untuk versi bergambar pulak…

mari manganyam ketupat -1

mari menganyam ketupat -2

mari menganyam ketupat -3

macam mana? faham? jadi? kalau tak jadi sila cari orang tua atau ibu bapa atau cikgu atau mak bapak yang terdekat dan belajar menganyam ketupat sampai pandai.. hoho

disclaimer: semua video dan image bukan milik topo ye.. kredit kepada user ini untuk video how to weave ketupat dan juga pemilik web site ini untuk gambar cara-cara menganyam ketupat..

11 Responses to “belajar menganyam ketupat bersama topo…”

  1. KNizam says:

    la aku hengatkan mmg ko anyam betul. haha ;)

    [Reply]

    topo Reply:

    450D aku xde function video la weh.. hohoho kalau tak memang aku anyam betul.. :D

    [Reply]



  2. beliamuda says:

    respek ah kalau ko anyam betul.. huhu~

    [Reply]

    topo Reply:

    pergh aku memang reti weh anyam ketupat.. hohoh betul tak tipu punye…

    [Reply]

    beliamuda Reply:

    bangga tul ada muda-mudi yang tahu anyam ketupat nih.. walaupun aku selalu je tgk nenek aku anyam ketupat masa kecik2, tak de lak aku nak blaja anyam ketupat.. huhu~

    [Reply]



  3. blowie says:

    Wehh apasal kebelakangan ni aku bau SEO kat topotato.com ar? hehehehehe

    btw aku takleh tgk gamba kat post ni,tak keluar ape2 pn.
    Aku guna Google Chrome 4

    [Reply]

    topo Reply:

    bau SEO? hohoh pergh aku mmg dah lama amalkan benda ni pe.. ni post ikhlas ni weh.. hahah post

    [Reply]



  4. megat says:

    sayangnya tak dapat tengok video ko anyam sendiri. kalau ko anyam sendiri pasti cun!

    nak bikin contest video anyam ketupat pun dah tak sempat kahkahkah

    [Reply]



  5. misscomot says:

    alaa..sng je.. meh blaja ngn i..
    haha…
    nk ketupat ape??
    ketupat bwg..[ ni mmg ade]
    ketupat simpul..[ni tatau ade ke x?]
    ketupat tett..
    ketupat tutt…
    haha…

    [Reply]



  6. crazy_labelle says:

    ko da menjadi inspirasi ak…
    esok nak wat video cara memakan ketupat pla…

    [Reply]



  7. AFIQ says:

    aku dah pandai…. aku org klang duk klantan . kat kg ni aku je yang pandai menganyam yg lain pandai mengenyam je,,,,,

    [Reply]



Leave a Reply

cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | Cheap Barcelona football shirts  | Cheap Manchester United football shirts  | Cheap Real Madrid football shirts  | Cheap AC Milan football shirts  | Cheap England football shirts  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | Cheap Barcelona football shirts  | Cheap Manchester United football shirts  | Cheap Real Madrid football shirts  | Cheap AC Milan football shirts  | Cheap England football shirts  |
cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  |
70-410 exam  | 70-488 dumps  | 70-461 exam  | MB5-705 dumps  | 200-120 exam  | 70-486 dumps  | 70-411 exam  | 70-480 dumps  | 70-346 exam  | 70-462 dumps  | 70-347 exam  | 70-412 dumps  | 70-483 exam  | 70-417 dumps  | MB2-703 exam  | 70-331 dumps  | 220-802 exam  | C4040-252 dumps  | C_TADM51_731 exam  | 1Z0-061 dumps  | 70-487 exam  | 400-101 dumps  | CCD-410 exam  | 100-101 dumps  | MB2-700 exam  | 1Z0-060 dumps  | 70-463 exam  | EX200 dumps  | C4040-250 exam  | 300-115 dumps  | 640-554 exam  | 70-533 dumps  | 70-532 exam  | VCP550 dumps  | 1Z0-803 exam  | 220-801 dumps  | 300-101 exam  | 70-467 dumps  | CISSP exam  | SY0-401 dumps  | MB2-702 exam  | 640-911 dumps  | 74-335 exam  | 700-505 dumps  | 70-414 exam  | 810-401 dumps  | 700-501 exam  | CCA-500 dumps  | N10-005 exam  | 70-243 dumps  | E10-001 exam  | VCP-550 dumps  | 1Z0-062 exam  | 70-466 dumps  | 200-101 exam  | 70-489 dumps  | MB2-701 exam  | 640-864 dumps  | A00-211 exam  | C_TAW12_731 dumps  | 98-364 exam  | M70-201 dumps  | 70-413 exam  | EX0-001 dumps  | HP0-J73 exam  | ICBB dumps  | JN0-102 exam  | M70-301 dumps  | 640-461 exam  | MB6-871 dumps  | C_TFIN52_66 exam  | OG0-093 dumps  | 1Z0-144 exam  | M70-101 dumps  | 350-018 exam  | C_TSCM52_66 dumps  | C_A1FIN_10 exam  | EX300 dumps  | DEV-501 exam  | 70-680 dumps  | C_HANASUP_1 exam  | 312-50v8 dumps  | C2020-702 exam  | MB2-704 dumps  | MB7-701 exam  | SK0-003 dumps  | AWS-SysOps exam  | HP0-S41 dumps  | HP2-B115 exam  | C4040-251 dumps  | 101 exam  | 9L0-422 dumps  | 70-534 exam  | 98-349 dumps  | 70-341 exam  | 300-208 dumps  | 400-051 exam  | 98-365 dumps  | HP5-B04D exam  | PMP dumps  | 642-874 exam  | 70-332 dumps  | PRINCE2 exam  | 1Z0-051 dumps  | 1Z0-052 exam  | 1Z0-053 dumps  | 312-49v8 exam  | 74-343 dumps  | 74-697 exam  | 98-367 dumps  | ICGB exam  | SSCP dumps  | 9L0-012 exam  | 3002 dumps  | 3308 exam  | 3309 dumps  | 6209 exam  | 210-451 dumps  | 300-070 exam  | 300-075 dumps  | 300-085 exam  | 500-260 dumps  | 500-801 exam  | 700-201 dumps  | 700-703 exam  | 700-801 dumps  | 1Y0-201 exam  | 1Y0-301 dumps  | CAS-002 exam  | LX0-103 dumps  | LX0-104 exam  | CWSP-205 dumps  | E10-002 exam  | E20-026 dumps  | E22-258 exam  | ITILF dumps  | HP0-A113 exam  | HP0-D30 dumps  | HP0-S42 exam  | HP2-Z36 dumps  | C2030-284 exam  | C2070-991 dumps  | C2090-560 exam  | C2150-200 dumps  | C2180-410 exam  | C2210-422 dumps  | C4090-971 exam  | P2090-739 dumps  | CTFL_001 exam  | 010-150 dumps  | 101-400 exam  | 74-678 dumps  | 98-368 exam  | MB6-702 dumps  | MB6-703 exam  | NS0-157 dumps  | 1z0-400 exam  | 1z0-414 dumps  | 1z0-429 exam  | 1z0-430 dumps  | 1z0-432 exam  | 250-272 dumps  | ST0-304 exam  | VMCE_V8 dumps  | 1V0-601 exam  | 1V0-605 dumps  | VCAN610 exam  |