aku tukar balik theme jadi hijau.. korang tak datang tiap-tiap hari siap!!!

Masterpiece September 5th, 2009

setelah lebih setahun aku tak tukar theme blog.. akhirnya beberapa hari lepas aku tukar theme blog ini tetapi menjadi warna kuning.. akibatnya aku mendapat tentangan hebat daripada rakan-rakan blogger.. ada yang kata sesat jalan la..ada yang kata takde feel la.. ada yang kata dah tak besh la blog ni… ada yang kata kejutan budaya la.. hohoh korang memang kejam beb.. dan atas sebab itulah aku bertungkus lumus tukar semula jadi hijau kembali.. hohoh ye la aku menulis untuk orang lain baca.. kalau dah sekor-sekor sume tak puas hati dengan theme kuning tu.. buat apa aku simpan lagi… hohoho theme ni ada 10001 rahsia akan diceritakan di post akan datang.. sekarang aku nak tido!!! ni aku dah tukar theme hijau balik… korang kalau tak datang blog ni tiap-tiap hari.. siap korang… hhohoho *teruja*teruja*teruja* *mengantuk* *pengsan**bahagia*:D

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

20 Responses to “aku tukar balik theme jadi hijau.. korang tak datang tiap-tiap hari siap!!!”

  1. megat says:

    ceria dan fantastik! baru kelihatan seperti blog umum yg peribadi he3 😉

    sesuai.

    [Reply]



  2. loq says:

    theme 1 Malaysia
    🙂

    [Reply]



  3. HuRuL_AiNi says:

    waaa….lawa layout ni…katon2 comel…..hehehe

    [Reply]



  4. hydir says:

    aku singgah kembali sbb dh ada warna hijau ..

    weiii .. ko nak lukis komik bebudak ke .. apa kata buat cerita pasal bebudak main bola cam crita kartun “bola kampung” .. ko buat le “bola kampus”

    :upin01:
    ———-
    topo: aku buat 2D animasi.. hohoh nantikan aku launch nnt.. 😀

    [Reply]



  5. Lizz says:

    kikiki!!! terbuktilah jiwa ko sesuai utk katun2 wei.aku pun suker yang ni!!! dan, sesunggunye..aku mcm nk tkr theme lagik.wakakaa
    ———-
    topo: susah weh nak carik theme yang best…

    [Reply]



  6. chokilala says:

    ni ape hal ni sume nak pakai theme cam aku ni? x(x(x(
    ———-
    topo: semua mengagumi ko.. 😀

    [Reply]



  7. CypherHackz says:

    Tak lawa siak theme ni. Malas dah la nak datang blog kau dah. Hahaha…. Saje kasi stress…
    ———-
    topo: xpe2 aku bahagia sekarang ni.. cakap la apa pon.. 😀

    [Reply]



  8. Khai says:

    haah la… tak lawa.. pun malas gak nak datang lagi.. baca kat google reader je pas ni.. hahahaha…

    * saje kasi stress jugak… gimme five cypher.. haha
    ———-
    topo: hahaha xpe2 aku bahagia sekarang ni.. dah tak pedulik dah apa org nak cakap.. 😀

    [Reply]



  9. encikizzat says:

    aku ingat aku salah masuk blog chokilala tadi
    hahaha!

    [Reply]



  10. blowie says:

    hahahaha,baru aku prasan theme ni lebih kurang theme chokilalok 😛

    [Reply]



  11. Azah says:

    jeles ngan aku ker?
    ko punya lg kacak la..
    xpe..nntikan aku customize lain..
    ternganga si choki sbb ketinggalan..
    haha…

    ~ budaya dah x terkejut…haha…

    [Reply]



  12. xun says:

    topo. sorry x dpt siapkan theme ko. 🙂 takpe, sementara tu, aku bagi can ko godek2 theme ko. hoho.

    [ayat protect diri, haha]

    [Reply]



  13. KNizam says:

    heheeh blog ko dah jadi tumpuan ramai
    dah less peribadi la kot. hehe 🙂

    [Reply]



  14. Ryehanna says:

    haaa.. dh hijau balik. nasib baik ko x recycle theme hijau ala-ala alas meja makan umah kakak aku tu… hahaha

    comel la kartun2 tu… :upin02:

    [Reply]



  15. d|n says:

    bes2 theme ni..sejuk mate memandang..hehe:upin02:

    [Reply]



  16. luth textile says:

    chokilala dok bising, ko tiru dia. kuning lg lawa

    [Reply]



  17. x-po says:

    sempoi

    [Reply]



  18. Kill-Vearn says:

    erk, yang lama agi semat aku rasa…

    [Reply]



  19. eldy says:

    cartoon tu cam grafik buatan budak kecik .. xD (jgn marah bro, suara ikhlas ni :ehsan01:)

    [Reply]



  20. mohdisa says:

    haha, smart abislah theme ni. simple, best2. :fizi01:

    [Reply]



Leave a Reply