hai nama saya nazrien..

September 29th, 2009 18 Comments   Posted in Life

hai nama saya nazrien zaraini.. :mail01:
kawan-kawan boleh panggil saya nazrien…
ye nama saya nazrien.. zaraini tu nama bapa saya..
siapa nazrien zaraini?
cerita lebih lanjut akan ditulis panjang lebar di post akan datang.. 😀
Selamat Berkenalan..
Dozou Yuroshiku (hahaha camne nak eja ni)

menunggu nasik minyak…

September 28th, 2009 11 Comments   Posted in video

~~cerita bermula~~

aku terjumpa video ni macam best je.. Hail Amir dengan Uji Rashid.. hoho layan beb..

~~cerita tamat~~ tak payah nak cari maksud tersembunyi.. memang tiada.. 😀

PMR dah dekat.. sila study =D

September 27th, 2009 15 Comments   Posted in Life

hahhahah walaupun aku telah mngambil PMR (Penilaian Menengah Rendah) 6 tahun yang lalu tapi tiba-tiba je aku terasa macam terpanggil untuk buat post pasal PMR.. hohoo biar ramai yang sedar sikit raya bukan sebulan ye.. hohoho UTeM punya final exam pon dah dekat jugak.. Saffawati awal-awal lagi dah merengek kena balik cuti awal sebab exam dia dah start. 😀 gud luck beb.. Read the rest of this entry »

topo beli buku guna duit raya.. :D

September 26th, 2009 22 Comments   Posted in Life

hari raya telah masuk hari yang ketujuh suasana dah semakin hambar tapi masih kedengaran lagi bunyi mercun tengah malam buta.. walaupun aku dah berusia 20an, tapi aku masih lagi dapat duit raya.. hohoh walaupun tak banyak tapi ada la dalam RM69.. cukup la tu daripada tak dapat langsung.. dan kini duit raya tu  tinggal RM4 je.. hoho nak tau aku beli apa? teruskan membaca.. Read the rest of this entry »

assignment aku masa cuti adalah untuk bermain game, cool ke?

September 22nd, 2009 32 Comments   Posted in Reviews

assignment aku masa cuti adalah untuk bermain game, cool ke?
tak cool sebab lepas dah main game aku kena buat review 8 muka surat nak kena cerita pasal gameplay, characters archetypes, level types, Materials and terrain,enemy design, User interface design, visual & audio, dan lain-lain.. ingat senang ke tu weh?

assignment aku masa cuti adalah untuk bermain game, cool ke? Read the rest of this entry »

selamat hari raya aidilfitri daripada topo dan keluarga…

September 21st, 2009 8 Comments   Posted in Life
  • selamat hari raya aidilfitri harap dimaafkan segala keterlanjuran kata dan perbuatan
  • semoga ceria dan bahagia bersama yang tersayang
  • terima kasih kerana membaca topotato.com Read the rest of this entry »