♥♥♥ topo dah ketemu kekasih hati ♥♥♥

Life August 13th, 2009

~~cerita bermula~~

hohoho update ringkas untuk berkongsi… setelah sekian lama mencari.. akhirnya aku ketemu kekasih hati.. lepas ni siapa yang google lagi keyword topo gay… memang aku sepak laju-laju.. aku sibuk sekarang ni.. nantikan post akan datang untuk cerita lebih lanjut tentang kekasih hati topo.. hohoho sekian..

~~cerita tamat~~

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

31 Responses to “♥♥♥ topo dah ketemu kekasih hati ♥♥♥”

  1. xun says:

    ???

    weh, jangan la weh. sape nk ghey ngn aku pasni T_T

    [Reply]



  2. beliamuda says:

    ada juga yang menggoogle nanti.. haha.. (^_~)v

    [Reply]



  3. blowie says:

    hahahaha,kekasih hati? azwan ali ke? hik hik hik

    [Reply]



  4. Ikram Hakimi says:

    apekah?

    [Reply]



  5. loq says:

    ciss
    aku ingat dapat bace pasal awek kau
    ade sambungan daaa

    [Reply]



  6. TMUkmkd says:

    hanya satu perkara terlintas. adakah kesannya sama seperti yang terjadi kepada chokilala?
    dari segi jumlah posting dan juga skop posting akan berubah ^^
    hohohohoho

    [Reply]



  7. syinrayafa says:

    hahaha…kekasih hati? mesti awek bloggers ni..haha..
    ada je gimik ye………

    [Reply]



  8. Kill-Vearn says:

    tahniah. jgn lupa post gambar dia ok.. hehehe

    [Reply]



  9. Azah says:

    oh tidaaaaaaaaakk…..

    [Reply]



  10. lizz says:

    alor..ni aku marah ni. wahahaha. tak pasal nak marah.sape wei???

    [Reply]



  11. jaws says:

    peargh…
    dah jumpe kekasih hati erk?
    hehe..
    siapalah agaknya ia..
    manusia or benda?

    [Reply]



  12. hanc~ says:

    :upin02: bile post akan datang tu??

    [Reply]



  13. HuRuL_AiNi says:

    aku rasa mesti PC baru ko tu kan…hahaha…

    [Reply]



  14. chokilala says:

    jangan percaya. kekasih hati dia mesti PC baru. silakan google topo gay topo bapok dan yang sewaktu dengannya. topo suka sebenarnya tu. wakaka :o)

    [Reply]



  15. Fatin Pauzi says:

    Topo, aku tau sape kekasih hati ko. Tomok! Kekekeke. Kan da kantoi… :->

    [Reply]



  16. MrRoll says:

    lol chokilala,tebakar topo xD

    [Reply]



  17. Hakim says:

    ko abis U ble?
    bgus ler org time nk bis U ni ler bru cari calon isteri..
    hehehh

    [Reply]



  18. oDiN says:

    kekasih hati topo adalah kentang 😛

    [Reply]



  19. amoi says:

    aku ngatkan ko skema nak membujang sampai tua :)):)):))

    [Reply]



  20. Ryehanna says:

    itu jer ko nk tulis?

    cis!

    topo gay! topo gay!

    HAHAHAHAHAHAHA…

    [Reply]



  21. Mantra says:

    Betul ke topo Gay?
    Salam kenal topo :ehsan01:

    [Reply]



  22. pjan says:

    siapakah gay malang yang menjadi kekasih hati ko topo..hahaha

    [Reply]



  23. MyDailyBlog.Info says:

    berani org panggil ko gay?wakakaka:kakros:

    [Reply]



  24. cik ara says:

    ape kekasih hati??? kecewa den hahahha

    [Reply]



  25. Sweet Thinker says:

    BING TOPO GAY! :upin02:

    [Reply]



  26. Luth Textile says:

    :kakros::kakros:topo gay? fakta atau auta?

    [Reply]



  27. milsum says:

    weh…
    carikan aku sorang…
    aku pun nak kekasih hati gak…
    sunyi nih..:(

    [Reply]



  28. FAZLIANA says:

    ELLO T0P0 ,WHERE DID Y0U LIVE.
    KEEP IN TOUCH OWKEY

    [Reply]



  29. eira says:

    asl org kta ko gay

    [Reply]



Trackbacks

  1. lirik dan video cerita kedai kopi.... | topotato.com
  2. sembang september bersama topo.... | topotato.com

Leave a Reply