siapa nak kad raya daripada topo angkat tangan…

Life August 31st, 2009

tawaran ini telah ditutup.. harap maaf 😀

ok ini serius.. kepada sesiapa yang nak kad raya daripada topo sila angkat tangan dan tinggalkan alamat di halaman contact atau email terus ke {korang sure tau}@gmail.com.. walaupun aku sering kata aku miskin kaw-kaw.. tapi memang aku dah simpan bajet untuk kad raya ni semenjak Ramadhan yang lepas lagi.. hohoho jadi kepada sesiapa yang berminat sila tinggalkan nama dan email nama dan alamat kepada aku.. hanya email sahaja @ contact yang akan dilayan mudah untuk aku simpan record.. hohooh kalau ada beribu-ribu orang yang nak mungkin aku akan tapis.. hohoh dan keutamaan akan diberikan kepada yang berikut:

  1. awek cun
  2. follower aku di twitter
  3. mereka yang menyumbang idea dalam jom main sambung cerita
  4. dan lain-lain yang aku rasakan sesuai..
  5. kos utk pos kad raya ke sabah sarawak sama je kan? hohoho yang ni pon mungkin menjadi pertimbangan..

sekian.. terima kasih kerana menyokong topo dan topotato.com selama ini.. 😀

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

26 Responses to “siapa nak kad raya daripada topo angkat tangan…”

  1. x-po says:

    hoho klu dlm kad raya tu diselitkan skali dgn duit raya, aku nk..muahaha

    [Reply]



  2. blowie says:

    kalo laki cun ko taknak? hhehehehe
    ———-
    topo: pergh kalo lelaki cun lagi la aku takut nak bagi weh…

    [Reply]



  3. HuRuL_AiNi says:

    uwaaa….topo, sila la memberi kad raya kepadaku…akan aku frame buat kenangan 7 generasi….huhuhu….rasanya setem pos biasa untuk ke Sarawak cuma 30sen….<~~bagging mode hahaha
    ———-
    topo: akan diusahakan.. hohoho

    [Reply]



  4. Azah says:

    aku nak!!!

    :fizi01:
    ———-
    topo: sila la bagi alamat ye…

    [Reply]



  5. MK says:

    Andai ada ruang di hati, ingin saya kad raya sebiji 😀
    ———-
    topo: ayat nak best sila la bagi alamat ye…

    [Reply]



  6. Pengendali Blog says:

    Kad raya tu ditulis tangan atau taip? :kakros: Kalau ditulis tangan, lagi bernilai… :mail01:
    ———-
    topo: hohoho aku akan cuba tulis tangan… 😀

    [Reply]



  7. mohdisa says:

    sudah semestinya aku tidak layakkan?

    [Reply]



  8. beliamuda says:

    arghh.. tak sanggup nak tebalkan muka nak minta kad raya.. -_-“

    [Reply]



  9. Khairil says:

    hehe, 3 dr 5 keutamaan utk dpt kad raya aku dah lulus
    boleh dpt x

    [Reply]



  10. Eriyza says:

    Nak! Nak! Nak!
    Dgn muka x malu. :fizi01:

    [Reply]



  11. hanc~ says:

    Nak kAd rAya GakZzzZ

    [Reply]



  12. fifie ierina says:

    salam..

    ley consider hantar kad raya online pd sy x?

    cz utk sy, cm x convenient klu hantar kad raya ke rumah..

    huhu, thanks 🙂

    [Reply]



  13. naz says:

    topo aku nak kad raya + duit raya.hohoho.

    [Reply]



  14. sickchild72 says:

    wehhh nakkkkkkkkkkkkkkkkkk =D

    [Reply]



  15. baloot says:

    aku nak DUA kad raya.. aku bukan awek cun.. tapi laki hensem lagi macho… hahha.. perasan lak aku ni..

    :ehsan01:

    [Reply]



  16. encikizzat says:

    nakk sangat 🙂
    nnti selit ah RM 10 ke RM 50 skali keh?
    syg abang topo

    [Reply]



  17. zura feShebOk says:

    weiii…ak nk!! tak kire ape pun berlaku…
    skli dgn kad bestday…
    tak bg ak mogok lapa depan dewan siber, opis ko. hehehe.

    [silau mata ak hari nie. yellow po, si teletubies kunin.]

    [Reply]



  18. megat says:

    bagus juga ni. aku nak kumpul kad raya konvensional. send kat aku 1. thanks in advan 😉

    [Reply]



  19. fatehah says:

    aku nak! dgn x malunye aku nak. ltak skali dt raye leh?hehe

    [Reply]



  20. Kill-Vearn says:

    hohoho topo sempat agi tak aku nak kad raya neh? satg aku isi form.. hehehe.. kalo tak sampai gak, mmg sedih gile ar aku..

    [Reply]



  21. d|n says:

    aku nak gak leh??
    da lame x dpt kad raye dr org..hehe:upin02:

    [Reply]



  22. muhammad fahmi says:

    aku nk kad raya please

    [Reply]



  23. tahir says:

    :kakros02::kakros::ipin02::ipin01::upin02::upin01:

    [Reply]



  24. safi says:

    nak gak kad raya.. hehehe best dapat kad raya free

    [Reply]



  25. nazra says:

    saya nak!

    :d/

    [Reply]



  26. baloot says:

    kad raya dah pos ke tu topo? huhu

    [Reply]



Leave a Reply