jom main copy paste plak.. hohoho

August 3rd, 2009 46 Comments   Posted in game

bukan main lagi korang main sambung ayat hari tu ek.. ok kali ni oleh sebab kecewa member aku tak bagi copy asignment dia jom kita main copy paste plak.. (chokilala sebut kopipes) ok syarat-syarat adalah seperti berikut…

hohohoh caranya senang sahaja… sila tekan ctrl+v di bahagian komen… @ right klik tekan paste.. dan jom kita lihat apa yang terpampang..  dan bagi la penerangan sikit ape benda tu.. hohoho mana la tau kan kalau korang ada copy surat cinta ke seblum ni.. hoho boleh la share sama-sama… 😀

tapi kalau kosong je takde pape tak usah khuatir.. hahahah lain kali datang lagi ye.. dan kalau rasanya benda tu private sangat.. tak usah la share ye.. lain kali sahaja lah.. hohoho mana la tau korang tertampal no awek cun ke.. pastu ada orang lain kebas.. itu aku tak nak tanggung ye..

jadi apa tunggu lagi mari main copy paste… hohohoho

blur nak beli PC baru…

August 2nd, 2009 13 Comments   Posted in Reviews

semenjak 2 menjak ni aku sangat sibuk mencari spesifikasi yang aku perlukan untuk sebuah PC baru hohoho… blur aku dengan segala jenis perkakasan dan hardware la bagai semua.. menyesal aku tak belajar betul-betul subjek Organisasi & seniBina Komputer (OSK) masa sem 1 dulu.. hohoho bantu aku.. aku perlukan pedoman.. Read the rest of this entry »