ini bukan cerita kedai kopi…

August 16th, 2009 20 Comments   Posted in Life

#include <GL/glut.h>

#include <stdlib.h>

#define drawOneLine(x1,y1,x2,y2);

void init(void)

{

glClearColor (0.0, 0.0, 0.0, 0.0);

glShadeModel (GL_FLAT);

} Read the rest of this entry »

♥♥♥ topo dah ketemu kekasih hati ♥♥♥

August 13th, 2009 31 Comments   Posted in Life

~~cerita bermula~~

hohoho update ringkas untuk berkongsi… setelah sekian lama mencari.. akhirnya aku ketemu kekasih hati.. lepas ni siapa yang google lagi keyword topo gay… memang aku sepak laju-laju.. aku sibuk sekarang ni.. nantikan post akan datang untuk cerita lebih lanjut tentang kekasih hati topo.. hohoho sekian..

~~cerita tamat~~

mengenali poken bersama topo…

August 12th, 2009 30 Comments   Posted in Reviews

hohoho post ini akan berbentuk piktografik, penerangan yang penuh dengan gambarajah.. semenjak terbaca post dari tekong berkenaan dengan poken, aku dah teruja nak beli.. dan aku juga sedang mendedahkan poken ke seluruh UTeM dan masing-masing pon teruja gak nak ada satu.. tipu lah kalau lepas korang habis baca post ni korang tak teruja sikit pon nakbeli poken ni.. hehehe nak tau apa itu poken? sila lah nikmati penerangan piktografik daripada topotato.com

Read the rest of this entry »

menangi wang tunai dengan menjadi pengurus pasukan EPL di alam maya…

August 9th, 2009 15 Comments   Posted in Reviews

panjang giler tajuk post.. minggu hadapan bersamaan 15 Ogos, kedai mamak bakal gamat lagi di malam minggu kerana telah bermula pertualang EPL (English Premier League) .. hohoh aku dah lama tinggalkan dunia EPL ntah kenapa… tapi season ni memang aku semangat nak tengok balik.. hohoh nak tahu kenapa? tunggu sampai habis post.. dan disini aku ingin mendedahkan bagaimana untuk memenangi wang tunai dengan hanya menjadi pengurus bola sepak di alam maya.. hehehe teruskan membaca.. Read the rest of this entry »

kisah H1N1: adik aku seorang ninja…

August 6th, 2009 16 Comments   Posted in Life

~~Kisah Bermula~~

  • UTeM tengah cuti sekarang ni… di awalkan cuti sem sebab H1N1…
  • dah ada 12 13 terkorban sebab H1N1 sehingga 5/8 semalam.. al-fatihah
  • Melaka dah banyak kes H1N1.. tak kira la kuarantin ke.. positif ke.. disyakki ke
  • sekolah adik aku hantar dia balik naik van sekolah semalam sebab demam balik…  syukur bukan H1N1
  • masa H1N1 ni baru aku sadar… rupanya adik aku seorang ninja… hohohoho Read the rest of this entry »

kisah si topo yang kurus…

August 5th, 2009 22 Comments   Posted in Life

~~Kisah Bermula~~

Kisah 1:
Situasi: Dalam Perjalanan ke Kelas…
 
Amoi: Topo U ni kurus sangat la…
topo: erk…
 
(ribut takde angin takde… ape kes amoi ni tetiba je kata aku kurus ni… )
 
Kisah 2: Read the rest of this entry »