menangi wang tunai dengan menjadi pengurus pasukan EPL di alam maya…

Reviews August 9th, 2009

panjang giler tajuk post.. minggu hadapan bersamaan 15 Ogos, kedai mamak bakal gamat lagi di malam minggu kerana telah bermula pertualang EPL (English Premier League) .. hohoh aku dah lama tinggalkan dunia EPL ntah kenapa… tapi season ni memang aku semangat nak tengok balik.. hohoh nak tahu kenapa? tunggu sampai habis post.. dan disini aku ingin mendedahkan bagaimana untuk memenangi wang tunai dengan hanya menjadi pengurus bola sepak di alam maya.. hehehe teruskan membaca..

bagaimana nak menjadi pengurus pasukan bola sepak di alam maya? hohoh caranya mudah sahaja.. daftarkan diri anda di laman web ini.. fantasy.premierleague.com dan pilih la mana-mana pemain EPL kegemaran anda untuk dimasukkan ke dalam pasukan anda.. hohoho mudah bukan? memang mudah..

ok team dah buat… dah jadi manager alam maya.. so macam mana pulak nak menang wang tunai? hohoho ni lagi mudah.. sila join league yang dicipta oleh kbsoccernet dan anda semua berpeluang memenangi wang tunai setiap minggu, bulan, dan hadiah utama juara sepanjang musim.. hohoho hadiah berupa wang tunai seperti berikut:

Monthly winners: RM200
Season Grand winners: RM1000+original jersey of your choice!
Special prize: RM100 for 2 teams that managed to get 100marks or more in each gameweek!
hohoh macam mana? sungguh mengujakan betul? walaupun bukan boleh dapat apple iphone 3Gs.. tapi ni lagi mengujakan aku.. hoohoho (aku anti apple, dan exabytes.. sekian) hohoh macam mana nak sertai liga ni? baca post rasmi di kbsoccernet.. hehehe nak tengok team yang aku pertaruhkan utk minggu pertama?
  
cuba teka line up pasukan topotato

cuba teka line up pasukan topotato

hahaha teruja nak tau siapa pemain dalam team aku.. hahaha nak tau teka sendiri.. siapa dapat teka dengan betul first line up aku memang hebat… hohoho nak hadiah ke? nanti aku fikirkan.. hahahaha.. tips: selama hampir 4 tahun bermain fantasy premier league, aku tak pernah langsung rekrut pemain chelsea.. hohoho
 
jadi tunggu apa lagi? jom sertai petualang liga kbsoccernet dan menang wang tunai.. yeah..
kbsoccernet x-league

kbsoccernet x-league

15 Responses to “menangi wang tunai dengan menjadi pengurus pasukan EPL di alam maya…”

  1. pear says:

    pergh…formation 3-5-2…huhuhu..sama la plak…nampak cam ada striker M.U Midfield Manchester city…hohohoh…..kita tgk sapa yang kena….ahakss…wey join la astro punya league skali…lagi mengujakan..rm 1000 monthly winner..

    [Reply]



  2. mazuki selangor2u says:

    haha…ko tunggu akupunye line up nanti Topo…haha

    [Reply]



  3. hydir says:

    wah .. mcm gempak aja line up tu ..
    nantikan jer team aku ..

    aku juga x pernah ambik player MU .. maklumlah anti-MU .. muahahahaha 😛

    [Reply]



  4. |1f34|-|1r3 says:

    hehe..aku tak wat lg topo..tunggu betul2 last skali..baru aku wat..sbb banyak lg player tgh nak transfer nii…muakkakakka

    [Reply]



  5. Khairil says:

    tggu team aku plk
    ternampak owen(10) disitu

    [Reply]



  6. MyDailyBlog.Info says:

    wah..menariknie..

    [Reply]



  7. blowie says:

    aku mcm dpt teka je lineup ko,hehe
    jom fight! 😀

    [Reply]



  8. Kill-Vearn says:

    perghh hadiah dah gempak.. tp aku still tak reti main ape2 pon ttg bola.. just taw minat MU aje… arghh rugi gile

    [Reply]



  9. chokilala says:

    xreti pasal bola. line up pompom girl ada x? <:-p

    [Reply]



  10. ben says:

    unSangkarable FC dah masuk.. abis la korang.. xde can la nak menang.. hahaha (gelak riak,kerek dan angkuh) 😀

    [Reply]



  11. MakanMalaya says:

    mak aihhhhh dah demam bola ek

    [Reply]



  12. Pepejal says:

    :ipin02: kena try ni.. huhuhu.. tahun lepas main kat Yahoo! tahun ni tukar angin le pulak..

    [Reply]



  13. naz says:

    fuhh, cam pelik je jersi (secret) line up ko.huhuhu.btw,hidup wolverhampton united! kehkeh.

    pssst: topo, leftback chelsea,ashley cole ke zhirkov? due2 gempak nih.

    [Reply]



  14. Azah says:

    apa ni?
    bola ke?
    hoho…
    tak reti pon bole jadi manager gak ke?

    [Reply]



  15. sha fyka says:

    wah…..
    semangat giler da ny

    [Reply]



Leave a Reply