kisah si topo yang kurus…

Life August 5th, 2009

~~Kisah Bermula~~

Kisah 1:
Situasi: Dalam Perjalanan ke Kelas…
 
Amoi: Topo U ni kurus sangat la…
topo: erk…
 
(ribut takde angin takde… ape kes amoi ni tetiba je kata aku kurus ni… )
 
Kisah 2:
Situasi: Sedang bermain di yahoo messenger pukul 12.00am
 
topo: buzz!
topo: lapar weh.. bosan..
member1: makan la.. ko tu kurus je aku tengok..
topo: erk.. (sentap 1)
member1: kaki ko tu kerempeng je…
topo: erk.. (sentap 2.. ade gak org usya kaki aku ek…)
 
Kisah 3
Situasi: adik aku yang bongsu sedang belek2 katalog.. kononnya nak study esok exam
 
adik: abangah meh tegok ni..
topo: ape? (gaya abang mitahli…)
adik: ni abangah beli la ni…
topo: apa tu?
adik: gainEight

PANG!!!!

 
gainEight

gainEight

 kisah 4: yang ni tak payah berdialog la.. tengok inilah tempat aku terapung masa banjir tempoh hari.. yang mengorbankan telefon bimbit dan tetikus aku… hohoho patut la aku cerita aku terapung member aku semua buat tak kisah je..
tikar terbang tempat aku tido

tikar terbang tempat aku tido

 ~~Kisah Tamat~~

22 Responses to “kisah si topo yang kurus…”

  1. Mr.Bintang says:

    wahahaha.. best layan tikar terbang tuh.. tingin lak nak naik.. hihihi..

    camne leh banjir eyk? kat mana tu?
    ———-
    topo: banjir kilat kat melaka.. isnin munggu lepas.. tu rumah sewa member aku.. merempat sementara tunggu kelas…

    [Reply]



  2. aisyahkama says:

    a’ah. where at?
    best je jd kurus.
    nak kurus!

    waaaa!
    ———-
    topo: banjir kilat kat melaka.. isnin munggu lepas.. sekejap je.. separuh hari.. petang tu dah surut.. tapi banyak gak la yg jadi mangsa.. buku2 semua..

    [Reply]



  3. Ryehana says:

    hahahahaha..

    org lelaki mmg xbest kurus sgt.. xtough ler.. ekekeke..

    [Reply]



  4. Kujie says:

    Topo…. lelaki tak best kurus…hahaha

    mcm peluk tulang kerangka yg kat Lab …haha

    ni statement org dah kawen
    ———-
    topo: erk… lagi sentap aku bace statement ni… hahahah xpe kakjie.. nnt dah kawen sure tak kurus lagi dah.. makan minum dah ade org jaga..

    [Reply]



  5. Dr House says:

    Kalau dah kawen pun kurus lagi mesti samting rong sam wei. At least dah kawen perut dah maju ke depan.:))

    [Reply]



  6. mike says:

    ON LEMAK

    [Reply]



  7. Saffa says:

    Uiks! Banjir apa tu TOPO? Camner sampai ke dalam rumah? Paip bocor ker apa?

    [Reply]



  8. abdfatah says:

    kalo gitu maknanya ko nih kurus cekeding laa… melidi kurus.

    [Reply]



  9. Eriyza says:

    Topo, meh sini nak sedekahkan sket isi.
    Kekeke!!!

    [Reply]



  10. xmindfreakx says:

    dei..citer kurus jangan wat la…sensitip wo….sob sob sob~

    [Reply]



  11. zool says:

    Waduh.. banjir ye..eh bukan UTEM tutup ke skg nie??

    [Reply]



  12. amoi says:

    banjir aritu terkena tempat ko gak ke?:o:o

    [Reply]



  13. Kreuger says:

    keh keh keh.. tikar kerbang..
    lawak ar hang ni topo. erk.. gambar tuh
    macam dalam keadaan banjir jer?

    [Reply]



  14. Akuro San says:

    ha’ah la… gambar time banjir ke tu…? basah semacam jer ‘tikar selam’ kamu tu?

    [Reply]



  15. beliamuda says:

    macam senasib je kite nih..

    [Reply]



  16. Fatin Pauzi says:

    Berita tergempar aku : Fatin dah gemuk.
    Tapi, aku tak tahu bile berita tu akan tersiar. haha.

    [Reply]



  17. bluecrystaldude says:

    berkesan k gain weight2 ni? tak pernah cuba, tapi memang teringin nak cuba. cuma takut nanti saiz badan meningkat tanpa henti pulak. huhu

    [Reply]



  18. chokilala says:

    xde la kurus sangat aku tgk. nape xmo letak pic seksi tu kat sini. haha

    [Reply]



  19. megat says:

    pasti tikar terbang tu dah bawak ko kemana-mana. itu pasal tak perasan diharung banjir ha3.

    [Reply]



  20. eldy says:

    kurus pe salah nye ? janji masih hidup .. xD

    [Reply]



  21. mazuki selangor2u says:

    patut la awek aku sayang aku….sebab aku gemuk..hahaha xdela gemuk tapi agak sihat

    [Reply]



  22. uMie naDhiRah says:

    :upin02:
    wOw!

    [Reply]



Leave a Reply