kisah H1N1: adik aku seorang ninja…

Life August 6th, 2009

~~Kisah Bermula~~

  • UTeM tengah cuti sekarang ni… di awalkan cuti sem sebab H1N1…
  • dah ada 12 13 terkorban sebab H1N1 sehingga 5/8 semalam.. al-fatihah
  • Melaka dah banyak kes H1N1.. tak kira la kuarantin ke.. positif ke.. disyakki ke
  • sekolah adik aku hantar dia balik naik van sekolah semalam sebab demam balik…  syukur bukan H1N1
  • masa H1N1 ni baru aku sadar… rupanya adik aku seorang ninja… hohohoho
adik aku seorang ninja..

adik aku seorang ninja..

~~Kisah Tamat~~

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

16 Responses to “kisah H1N1: adik aku seorang ninja…”

  1. Mr.Bintang says:

    hahaha.. betul³ :ipin01: ninja dari kampung mana weyh? hihi..

    Setakat ni dah 13 orang meninggal sbb H1N1.. terbaru kat Pahang tengah hari semalam.. huuuu~

    [Reply]



  2. beliamuda says:

    banyak pulak kes kat Melaka.. padahal kecik je Melaka tu.. tambah2 kes mati pulak makin meningkat.. ngee~~

    [Reply]



  3. Kujie says:

    anak kak jie 2 hari lepas cikgu hantar balik sebab demam…skrg ni cikgu2 dibekalkan jangkasuhu nak check anak murid..hahaha..cikgu2 dah jadi nurse.

    tak mencabar lah jadi ninja……..sbb abg dia cekeding senang nak karate :kakros:

    [Reply]



  4. sarah says:

    hahahaha..

    [Reply]



  5. Roslan Nazri says:

    dekat upm..kami adalah seorang ninja..sume student..hahahaha

    [Reply]



  6. blowie says:

    hahaha,ko bila pulak nk apply jadi ninja? 😛

    [Reply]



  7. Dilot says:

    ninja..hehe..bolehla…

    xpe ninja comel..=)

    [Reply]



  8. Akuro San says:

    hey, Topo! rupa adik kamu mcm avatar saya lah…haha…
    :))

    [Reply]



  9. Kill-Vearn says:

    erm aku tak paham ayat ni:
    “nasa H1N1 ni baru aku sadar”

    hohoho.. adek kamo sangat somel.. boleh berkenalankah?
    ———-
    topo: hahahah aku baru perasan.. dah edit dah

    [Reply]



  10. loq says:

    aku satu family pon dah jadik ninja
    nak keluar rumah tros pakai

    [Reply]



  11. nzms_ein says:

    topo…
    adik kamu sgt la comey n cute
    nak pinjam adk boleh x
    lalalala

    [Reply]



  12. Kill-Vearn says:

    still got typo > sadar

    bukan “sedar” ke?
    ———-
    topo: hohoho yg itu sengaja.. biar nampak klasik sket..

    [Reply]



  13. adib. says:

    pakai laa niqab atau burdah..hehaaha…kan elok camtu..

    adik sapa nih..:ipin02:

    [Reply]



  14. zelo55 says:

    cakap pasal ninja ni…
    ak rase adik2 ak kat rumah pon dah jadi ninja dah….

    hahahahahahaha….

    [Reply]



  15. Amirez says:

    cute pulak tgk adik ko jadi ninja 🙂
    uitm adik aku blaja pun dikuarantin seminggu..sabtu lepas dah balik melaka dh. harap2 cepatlah H1N1 ni reda..risau juga

    [Reply]



  16. KNizam says:

    dah lebih 40 yang meninggal setakat tadi. dah makin serius la kan :upin01:

    [Reply]



Leave a Reply