cerita kedai kopi, jawapan teka gambar dan kekasih gelapku…

Life August 20th, 2009

combo post…aku dapat banyak ucapan tahniah masa aku post tentang kekasih baru aku dulu.. hohoh dan terima kasih jugak la kepada mereka yang tak percaya aku ada kekasih dan meneruskan lagi keyword topotato gay.. korang memang celaka baik… masa aku baru publish post tu, memang gempar la ym aku berkelip-kelip semua tak percaya.. ohoho sampai hati korang ek.. (mungkin mereka kecewa) dan oleh sebab sekarang ni aku dah free sedikit, maka aku persembahkan gambar kekasih gelap ku.. 😡

selamat tidur kekasih gelap ku..

selamat tidur kekasih gelap ku..

hoho macam mana? cute tak kekasih gelap ku? hehehehe dan inilah juga jawapan untuk teka gambar… sebuah PC baru yang telah membuatkan aku miskin kegembiraan… spesifikasi? hoho

  • AMD Phenom IIX3 710 2.6 GHz (nak beli x4 tak mampu..)
  • MSI KA 790X mainboard (baru aku tau dia support crossfire)
  • GEFORCE 9800 GT 1 GB
  • 320 GB SATA harddisk
  • 4 GB DDR2 RAM (hohoh boleh guna 3.25 je.. tapi aku dah jumpa hacks nak guna lebih daripada 4)
  • LG 19″ LCD screen.. (aku terasa macam kecik je ni…)
  • DVD writer bla3… semua tu tak payah la tulis ye..

hohoho nak tau dating pertama aku dengan si dia buat ape? heheh ingat cerita kedai kopi? inilah hasilnya.. setelah hampir seminggu baru aku faham sedikit tentang coding tu.. tapi penuh dengan misteri lagi..

output coding dating

output coding dating

lagu tema kami adalah cerita kedai kopi, daripada Malique feat Salam.. hoho lirik dia memang menusuk kalbu giler argh.. semua ayat main makan dalam je.. hohoh terimalah video cerita kedai kopi.. nak lirik pi usya kat sini.

akhir kata: topo bukan gay.. topo geek… hahahahahaha

24 Responses to “cerita kedai kopi, jawapan teka gambar dan kekasih gelapku…”

  1. Ryehanna says:

    hehehe…
    kekasihmu adalah benda itu…
    sangat gay!

    err..

    😛

    [Reply]



  2. beliamuda says:

    “lawa” gak kekasih gelap ko tuh… huhu

    [Reply]



  3. Mr.Bintang says:

    Kekasih Gelapku……….~♪~♫ :upin02:

    [Reply]



  4. fahmi087 says:

    hehe…cantik ko punya kekasih, spec dia mmg best 🙂
    tapi aku bukan peminat widescreen 😉

    [Reply]



  5. x-po says:

    wow, seksi la awek ko bro..auuuwww tergoda aku

    [Reply]



  6. Amirez says:

    kalau betullah tekaan aku…
    lcd ko tu bukan wide screen kan?
    maybe sbb tu nampak kecik kot..mcm lcd aku kat ofis.
    baru beli yg baru..19″ wide screen..besar sket nampak

    [Reply]



  7. Fatin Pauzi says:

    Tahniah untuk hubungan yang baru ni.
    Aku doakan ko bahagia.
    Biar panas sampai petang,
    jangan tengah hari, kene hantar kedai repair.
    Kekekek…

    [Reply]



  8. |1f34|-|1r3 says:

    fullamak Topo…komputer baru tuh…fewwitt !!!

    [Reply]



  9. Luth Textile says:

    alahai ko, mmg gelap sungguh pon. kopi pon gelap gak

    [Reply]



  10. yash says:

    wahhhh! pc baruuuu! :upin02: jelez nya..
    dah lama nak ada pc sendiri.. huhuhuh
    asek x kesampaian je..

    [Reply]



  11. ryurisora says:

    huhu..ade can lagi la nak ngurat si topo ni.hehehe

    eh, ke betul gay?ahahaha!!!

    [Reply]



  12. blowie says:

    wehh hack pe yg ko ckp leh guna lebih dari 4gb tuh? bgtau laaaa,hehe

    [Reply]



  13. mohdisa says:

    :ipin01:
    ipin: topo budak gay kah?
    :ehsan02:
    ehsan: aku rasa bukanlah, ko tgk jawapan tu.
    :mail01:
    mail: kejap-kejap aku cek balik. ahalah…bukan gay.
    :ipin01:
    ipin: abistu apa ya?
    :fizi01:
    fizi: dia seorang yang kurang normal, gila buat hubungan dengan sebuah komputer.

    mohdisa: haha…macam2 la si topo ni. 😛

    [Reply]



  14. Kill-Vearn says:

    hoho baru aku perasan ini entri.. hahaha.. lambat aku komen.. erm tahniah…

    what??? GEFORCE 9800 GT 1 GB :o:o~X( arghh jeles gile…

    erm alangkah indah jika kekasih ko ni dilitupi dengan baju bernama windows 7 ultimate.. lalala…

    [Reply]



  15. Khai says:

    isk isk.. x sangka ko bercinta dgn komputer.. ini dah kes luar tabie..

    [Reply]



  16. abdfatah says:

    sungguh luar biasa alam semester seantero pakej pc budiman.

    [Reply]



  17. Renzo says:

    wah…. GEFORCE 9800 GT 1 GB… meleleh =p~ air liur ku hehehe

    [Reply]



  18. crazy_labelle says:

    wa ingat lu da tangkap leleh same nigga mmu…
    maklumlah name pon kekasih gelap :kakros02:

    [Reply]



  19. wai sun says:

    ur gf so pretty…hehe…

    [Reply]



  20. mazuki selangor2u says:

    :upin02: uuuuuu gelapnya kekasih topo

    [Reply]



  21. hayati says:

    ceh pc baru semata mata nak buat maya eh?? hahahaha

    [Reply]



  22. effa@haiqal says:

    sy ske ar gu niy sntai sngt best plk tu..

    [Reply]



  23. liya says:

    b3sT r laGU niEYh…..tingat kat SOMeb0Dy….huhuhuww….t b!kin larH lAg! LgU erK???

    [Reply]



Trackbacks

  1. blue screen of death error list | topotato.com

Leave a Reply