jom main teka gambar…

game August 18th, 2009

hohohoho aku tau korang memang suka bermain-main kat blog aku ni.. hohoho jadi permainan terbaru adalah meneka gambar di bawah ini.. hohoho aku crop gambar ni… cuba lah teka apa gambar ini sebenarnya

cuba teka gambar apa..

cuba teka gambar apa..

hoho jadi tunggu apa lagi.. sila lah memerah otak untuk berfikir.. hahaha tiada hadiah disediakan.. hoho aku dah miskin

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

22 Responses to “jom main teka gambar…”

  1. xun says:

    ceh. senang gile.
    tu power button PC baru ko.

    lalala :ehsan01:

    [Reply]



  2. sickchild72 says:

    a ahhhh! butang power kat pc baru!
    hahahaha.

    [Reply]



  3. Azah says:

    butang on and off pc baru.

    [Reply]



  4. zaki says:

    haah aku pun rasa cam tu gak.. button pc baru ko.

    [Reply]



  5. Rjuna says:

    Butang On-Off desktop pc

    ada hadiah tak ni :upin02:

    [Reply]



  6. Mr.Bintang says:

    itu lah CPU… topo dah ada PC baru ye… lalalalala…

    [Reply]



  7. aisyahkama says:

    hahaha… itulah jawapannye kot. merangkap gf baru topo… betul x? :kakros02:

    [Reply]



  8. emme says:

    Aku tau, nilah gambar telinga syaitan. hahah 😀

    [Reply]



  9. megat says:

    aku tau jawapannya tapi malas la nak teka sebab xde hadiah ha3.

    tulah dah beli benda alah tu, kan dah miskin ha3

    [Reply]



  10. encikizzat says:

    cakap je la nak tunjuk gamba pc baru :ipin01:
    tak sabar nak tengokk !

    [Reply]



  11. Fatin Pauzi says:

    Gambar dekat boxer baru topo. kekekekke….

    [Reply]



  12. abdfatah says:

    kamera handphone baru. betul kan?

    [Reply]



  13. Kill-Vearn says:

    saya wakil duli raja² mengishtiharkan bahawa gambar di atas adalah start/off button untuk pc/awek baru topo yg dinamakan sebagai cpu.. eh lari lak topik, saya ishtiharkan sabtu ni 22hb ogos puasa bermula.. jadi jom tarawih 21hb malam..

    [Reply]



  14. blowie says:

    headphone?

    [Reply]



  15. Anarm says:

    aku nk teka.. tu gmbr pemanas air..
    salah kn? hahahaha..

    [Reply]



  16. fahmi says:

    huhu…tak idea tu gambar apa 🙂 terasa macam dari cerita anime lak bena tu…tapi bukankan?

    [Reply]



  17. mike says:

    home theater on/off button?

    [Reply]



  18. d2z says:

    aku rasa mcm side panel pc..ntah laa..hee~

    [Reply]



  19. abdfatah says:

    aku nak teka lagi. cerek elektrik automatik agaknya. salah agakan nampaknya.

    [Reply]



  20. JHafiz says:

    :ipin01: ada hadiah x? jwpn dia mata transformers btul kan?

    [Reply]



  21. aisyahkama says:

    :fizi01:

    [Reply]



Trackbacks

  1. sembang september bersama topo.... | topotato.com

Leave a Reply