jom main copy paste plak.. hohoho

game August 3rd, 2009

bukan main lagi korang main sambung ayat hari tu ek.. ok kali ni oleh sebab kecewa member aku tak bagi copy asignment dia jom kita main copy paste plak.. (chokilala sebut kopipes) ok syarat-syarat adalah seperti berikut…

hohohoh caranya senang sahaja… sila tekan ctrl+v di bahagian komen… @ right klik tekan paste.. dan jom kita lihat apa yang terpampang..  dan bagi la penerangan sikit ape benda tu.. hohoho mana la tau kan kalau korang ada copy surat cinta ke seblum ni.. hoho boleh la share sama-sama… 😀

tapi kalau kosong je takde pape tak usah khuatir.. hahahah lain kali datang lagi ye.. dan kalau rasanya benda tu private sangat.. tak usah la share ye.. lain kali sahaja lah.. hohoho mana la tau korang tertampal no awek cun ke.. pastu ada orang lain kebas.. itu aku tak nak tanggung ye..

jadi apa tunggu lagi mari main copy paste… hohohoho

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

46 Responses to “jom main copy paste plak.. hohoho”

  1. Mr.Bintang says:

    Other options: Use the action named comment_form in comments.php if your theme support it. So you don’t need to add cs_print_smilies() in comments.php manually.

    baru lepas nolong orang activekan plugin custom smilies kat komen.. hahaha.. :fizi01:

    [Reply]



  2. chokilala says:

    bismillah….

    fuh fuh.. *cemas*

    http://friendorfollow.com/

    oh leganya! seb baik bukan yang xsenonoh. haha. aku kopipes benda ni untuk post dekat twitter tadi. haha

    friendorfollow ni boleh check samada orang yang korang follow di twitter follow korang balik atau x. sebaliknya, boleh juga tengok siapa follower korang yang korang x follow dia balik

    [Reply]



  3. HuRuL_AiNi says:

    http://www.youtube.com/watch?v=LiWr8o5PhFI&eurl=http%3A%2F%2Fdbsknights%2Eblogspot%2Ecom%2F&feature=player_embedded

    hahaha…..link video yg aku nak paste ke twitter tadi kot…LOL…
    sedikit penerangan: video bertarikh 2 ogos 2009 (petang smlm) semasa boyfriend2 aku sampai kat airport korea, tp byk plak peminat serang…keadaan quite hectic…scary eh…

    LOL…apa aku merepek ni…neway, best la game ni…esok cuba lg…hehe

    [Reply]



  4. topo says:

    hohoho nak main gak la…

    ok kali ni oleh sebab kecewa member aku tak bagi copy asignment dia jom kita main copy paste plak..

    hahahha ni aku copy masa nak buat description post ni… 😀

    [Reply]



  5. buyeh says:

    Dato’ NC minta mahasiswa untuk sama2 turun solat hajat minta perlindungan dari H1N1 esok(ISNIN)-3/8 di MSI bermula pukul 7pm.Mknn disediakan

    erk….

    [Reply]



  6. Azah says:

    8*0508******

    haha…aku paste no ic aku..
    tp aku edit balik sbb no ic aku sgt comel…
    terpaksa lak memprivatekannya..

    knape aku paste no ic?
    sbb dari tadi lg aku duk try nak connect wifi kat u aku ni..
    username pkai no ic n pass no matrix..
    penat je duk taip2 sbb xleh nk connect gak..
    sng2 copy n paste je tiap2 kali nk connect..

    hoho…

    [Reply]



  7. xun says:

    The reason iím working because my status for my PTPTN is unknown and I still need money to eat so working is a good start rather than asking a loan from BMB (Bank Mak Bapak). Also i need to upgrade my php knowledge since itís been a long time since im working in php so its good to be back.

    —–

    LOL.
    Korang pandai-pandai cari from mane aku kopipes ni. Haha.
    Ok2, aku mengaku.
    Tengah develop theme untuk oDiN.
    So, ni dummy text from blog dia.
    Hahaha.

    Sorry oDiN!

    [Reply]



  8. sickchild72 says:

    (8/1/2009 1:49:07 PM) Wan Mohamad Aizat Wan Azrul Faizal: hai

    erkk.
    kahkahkah.
    ni sume topo punya pasal.:kakros:

    [Reply]



  9. aman says:

    Teka-teki : Kalau 4 ekor monyet makan 4 pisang dalam masa 4 minit. 7 ekor monyet makan 7 pisang dalam masa?

    Hmm. Tadi copy paste teka-teki kat FB. Wakaka. Jawab-jawab. Huhu/

    [Reply]



  10. Saffa says:

    Preface

    These are some of the stories of communities which We relate unto thee: of them some are standing, and some have been mown down (by the sickle of time). It was not We that wronged them: They wronged Their own souls: the deities, other than Allah, whom they invoked, profited them no whit when there issued the decree of thy Lord: Nor did they add aught (to their lot) but perdition! (Surah Hud: 100-101)

    It is Allah Who creates man, and gives him a spiritual and physical form, lets him lead a certain course of life, and then will take him into His presence by bringing about his death. Allah creates man and as revealed in the verse “Should He not know – He that created?” (Surat al-Mulk: 14), He is the One Who knows and recognises him, who educates him and meets his needs. Therefore, the only real purpose man has in life is to praise Allah, supplicate Him and worship Him. For the same reason, the revelation of Allah communicated to people through His Messenger and the Prophet’s (saas) Sunnah are the true guidance for mankind.

    The Qur’an is the last book of Allah and His only unaltered revelation.

    This is why we are responsible for assuming the Qur’an as our true guide, and of being extremely meticulous about all its judgements. In addition, we are also charged with adhering to the Sunnah of the Prophet Muhammad (saas), a mercy on all mankind.

    Therefore, we need to explore very carefully and attentively what the Qur’an relates to us and contemplate it. In the Qur’an, Allah states that the purpose of the Qur’an’s revelation is to lead people to think:

    Here is a Message for mankind: Let them take warning therefrom, and let them know that He is (no other than) One Allah: let men of understanding take heed. (Surah Ibrahim: 52)

    The news of previous peoples which constitutes a great part of the Qur’an, is certainly one of the matters we ought to contemplate. A majority of these people rejected the prophets sent to them and, moreover, showed animosity towards them. Because of their audacity, they brought Allah’s wrath upon themselves and have been wiped off the face of the earth.

    The Qur’an tells us that these cases of destruction should be a warning for succeeding generations. For instance, right after the description of the punishment given to a group of Jews who rebelled against Allah, it is revealed in the Qur’an; “So We made it an example to their own time and to their posterity, and a lesson to those who fear Allah.”(Surat al-Baqara: 66)

    In this book, we will review some past societies that have been destroyed because of their rebellion against Allah. Our purpose is to highlight all these incidents, each of which is an “example to their own time”, so that they can set a “warning”.

    The second reason we are examining these destructions is to show the manifestations of the verses of the Qur’an externally in the world and confirm the authenticity of the Qur’an’s account. In the Qur’an, Allah certifies that His verses are observable in the external world: “Praise be to Allah, Who will soon show you His Signs, so that ye shall know them” (Surat an-Naml: 93), and to know and identify them is one of the primary ways leading to belief.

    Nearly all the incidents of destruction related in the Qur’an have become “observable” and “identifiable” thanks to the current archive studies and archaeological finds. In this study, we will deal with the traces of some of the cases of destruction mentioned in the Qur’an. (It should be noted that some of the communities related in the Qur’an have not been included in the scope of this book, because in the Qur’an no specific time and place is given for some of them, which are only described for their rebellious conduct and antagonism towards Allah and His prophets, and for the disasters that befell them as a result. Thus, people are summoned to derive a warning from them.)

    Err.. Saffa tengah buat ASSignment Basic Themes of AlQuran. Pasal kaum ‘Ad and Thamud. =.=”

    [Reply]



  11. peihong says:

    Rafael van der Vaart

    —————————————–

    ini je yang dok dalam clipboard aku….

    aku kopipes untuk taruk dalam google search box

    tengah mencari statistik player ni…

    [Reply]



  12. Kill-Vearn says:

    “topotato

    semangat assignment.. datanglah kepadaku… hahahahha”

    ni diamek dari tweet ko topo.. haahaa

    [Reply]



  13. suhz says:

    69.175.20.178:27015

    erk.. akupun tak ingat masa bila aku copy ni.. aku rasa ni server game kot.. XD

    [Reply]



  14. Kill-Vearn says:

    from twitter abdusfauzi said:

    “@pge46 thanks for the BitComet! 600Mb in 4 Hours je. Lalala~”

    [Reply]



  15. Khai says:

    Fuh Sonok gak ni… ok aku paste… 1.. 2… paste!!!

    Uih… of coz dude… in full screen of coz… its cool!! trust me!! i’m one of the million 5800 happy user….. cheers 🙂

    LOL .. ape aku merepek neh!! oh, komen kat utube tadi.. kahkah!! thanks kentang wish besday ku kat twitter.. dadaa…

    [Reply]



  16. Kujie says:

    06 Aug 2009 212.50
    ———————–
    erk… duit tu.

    kah kah…mata duitan sungguh!

    [Reply]



  17. beliamuda says:

    nasaruddin tantawi

    siapakah itu?

    [Reply]



  18. chokilala says:

    nak main lagi.. everyday main sekali..
    fuhhhh…

    lamanya x on facebook. cepat on facebook, sape x on kena
    sumpah dgn gf bontot dia gatal2.. hahaha

    erk -___-” apakah? ni ayat aku letak kat wall facebook encik f. memula aku tekan send dia xnak pergi. aku copy la, refresh page then send balik. haha. kesian beliau, xde tenet kat perak tu. hehe

    nanti mau main ni lg! XD

    [Reply]



  19. amoi says:


  20. amoi says:

    tu link utk video uTube F-CK U.haha

    [Reply]



  21. Yun says:

    opss..b4 diz juz silent reader kat page budak nih…tetibe terpanggil nak join gamez copy+paste sambil minom kopi dan makan pastri..hik…ok mari kite lihat ape yg terkena…

    bismillah….

    T451JBAG

    ———
    owh ni code Item beras…hehehe beras baru yg nak diregister dalam system…nk hupdate status kene lah copy&paste item tu dr system..takot tersilap plak kn…hehehe

    **menarik plak join tym boring mcm hari ni

    [Reply]



  22. encikizzat says:

    Happy besday to you

    aku nyanyi lagu Besday kat Khai@Facebook ; malas nak taip banyak2 kali 😛

    [Reply]



  23. sarah says:

    abg mirul~
    hahhahaha bukan melaram cuma memang tak suka bersukan.. ehek…

    yani~
    welkem senang2 datang ler lagi… 😀

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
    sedang membalas komen di blog sendiri… hahahah dia tak pi lepas tu den copy ler malas nak taip banyak kali.. takut refresh karang dia ilang.. hehehe

    [Reply]



  24. Mr.Bintang says:

    nak kopipes lagi lahh.. jeng jeng jeng…~ ape tah aku wat td.. hurmm…

    http://bit.ly/ZQu97

    oops.. ape tu? hihihi.. :p

    [Reply]



  25. amoi says:

    http://rojakstory.blogspot.com/2009/07/kenapa-aku-ketagih-dengan-facebook-02.html

    tadi nak edit entri. so ter-copy lak url dia nehh. @-)

    [Reply]



  26. yash says:

    http://apps.facebook.com/restaurantcity/?pf_ref=sb

    hahahhaha! mende nie game kat fb.. restaurant city..
    besh wooo! meh juin! ekekkekke.. nak paste kat tab baru tuh copy link dia.. t.t

    [Reply]



  27. HuRuL_AiNi says:

    11,000,000,000

    hahaha…nak convert nilai di atas dlm korean won ke RM guna google finance…LOL
    ***suka aku main ni…esok dtg lagi

    [Reply]



  28. topo says:

    Upload your .doc file in file sharing sites (Eg: Register an account at
    http://www.badongo.com).
    ———-
    hahaha arahan daripada lecture suruh submit asgment guna badongo.. hohohoho

    [Reply]



  29. amoi says:

    If you’re alone, I’ll be your shadow. If you want to cry, I’ll be your shoulder. If you want a hug, I’ll be your pillow. If you need to be happy, I’ll be your smile. But anytime you need a friend, I’ll just be me.

    —-

    ayat utk frenship day

    [Reply]



  30. encikmizi says:

  31. spatt says:

    “Personal Coaching eBay”

    ces..aku search kat google td..try tgk seo joomla.hahah

    [Reply]



  32. mike says:

    You know WTF I’m saying?!

    erk~ td aku copy dr fb~ huhu~

    [Reply]



  33. xmindfreakx says:

  34. Fareez says:

    nak join gak…

    Webpage error details

    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)
    Timestamp: Tue, 4 Aug 2009 07:32:38 UTC

    Message: Object expected
    Line: 30
    Char: 1
    Code: 0
    URI: http://blogz.alamz.com/2009/08/update-for-this-week/

    Message: Object expected
    Line: 2
    Char: 2
    Code: 0
    URI: http://blogz.alamz.com/wp-content/plugins/commentluv/js/commentluv.js

    Message: Object required
    Line: 36
    Char: 2
    Code: 0
    URI: http://blogz.alamz.com/wp-content/plugins/ajax-comment-preview/ajax-comment-preview-js.php?ver=1.21243507757

    Copy error details di IE,,lps topo ckp blog aku x mesra IE..ha3..

    [Reply]



  35. aisyahkama says:

  36. KampungBoy says:

    About
    tentang topo:…

    ramai yang tanya topo tu apa?.. dengan ringkasnya aku cakap topo tu adalah nama aku.. nama samaran…asal usul nama tu dah jadi kisah dongeng epik dah… terlalu panjang untuk diceritakan.. anak ke 2 drpd 6 org dan dilahirkan pada 7 Januari di Melaka.. bersekolah rendah di melaka.. melanjutkan pelajaran di sebuah sekolah yang kurang dikenali di Sungai Gadut Seremban… kemudian terus ke matrikulasi di melaka dan kemudian Universiti juga di Melaka dalam jurusan interaktif media… hohooho

    dibesarkan dalam tahun 90an dan mendapat pengaruh yang kuat daripada rancangan-rancangan tv masa tu seperti power rangers,flashman,maskman,gaban,thunder cat, he-man,transformer,iron man dan sebagainya… dan kini masih lagi menonton rancangan power rangers versi english di youtube.. hohooh layan gak la…

    merupakan seorang pembaca dan pengumpul komik kreko yang agak tegar..rasanya koleksi kreko tu la benda yang paling mahal aku ada sebabnya harganya semakin bertambah setiap masa bila wujud keluaran terbaru…juga merupakan peminat anime tapi belum sampai tahap otaku… currently anime favorite adalah hitman reborn… hohoho layan gila anime ni..
    tentang topotato.com

    topotato.com telah berpindah secara rasminya dari mylifeastopo.fwenz.info pada 10 mei 2008..dan dihostkan dengan bergayanya oleh serverfreak.. walaupun macam2 masalah sebelum aku berpindah dengan jayanya… tp sekarang ni aku sangat puas hati dah ada domain sendiri…

    topotato.com adalah blog carca marba mentega kacang yang ditulis mengikut style topo.. aku akan tulis segala benda xkira apa2 tajuk sekali pon.. dan xpnah mengambil berat soal niche… dan kebanyakkannya adalah berkaitan informasi yang aku cuba kaitkan dengan kehidupan seharian aku.. hoho jadinya blog ini tidak akan menjadi blog informasi mahupun blog personal..:D .. dan sebab itulah kebiasaanya aku akan letak topo @ aku @ saya pada tajuk entry… bertujuan untuk menunjukkan post tu adalah berkaitan dengan aku… secara langsung ataupun xlangsung…

    aku dah xtau nak tulis ape lagi dah…rasanya tu jelah tentang topo dan topotato.com… akan diupdate lagi bila rajin…

    P/S : macam pernah ku tengok, tapi di mana ya….erm…

    [Reply]



  37. Pepejal says:

    Unable to create directory /home/maskumor/public_html/pepejal.com/wp-content/uploads/2009/08. Is its parent directory writable by the server?

    huhu.. dah tentu ini le yang kuar.. sebab aku baru je copy untuk hantar msg kat ko punya FB.. huhu..

    :upin02:

    [Reply]



  38. Ryehana says:

    aku pun nak try gak la… walau mcm dh terlambat. hehehe..

    ok here i go:

    A Short Compilation of Short Stories and 55 Fiction:
    1. Skandal Melayu
    2. Of Lust and Slut, and the Girl in the Tudung
    3. To Look at Girls and See Sexual Beasts
    4. If Fashion is Your Trade, Then When You’re Naked, I Guess You Must Be
    Unemployed (Yeah?)
    5. If She Puts Effort into How She Looks, Then It is Okay to Stare
    6. Smoking Girls Make Irresponsible Mothers
    7. Untitled #3
    8. Let’s Pretend We’re Bunny Rabbits

    —-

    oh.. ni aku kopipes dr blog sape tah. dia tls cerpen and aku dok kopipes msk word utk simpanan. hehehe

    [Reply]



  39. puteih says:

    Lately, I noticed that I’m not that suitable with the course I’m takin. Seriously, did I ever learned anything bout computer in high school? Well, I did learned bout the basics bout computer when I was form 1, but still it doesn’t have to do anything with programming.
    *crud*
    Should’ve taken Tesl back then.
    Gotta talk with someone right now. Anyone
    _____________________________________________________________

    geram, marah, tenang kembali. dapat gak masuk kan ayat2 nie dlm wordpress

    cm bes je game nieyh

    [Reply]



  40. Akuro San says:

    nak main gak arr… *paste

    Yasin ketiga : mohon ditetapkan iman dan Islam & mati di dalam iman

    ok, salah satu doa lepas baca surah Yasin utk bacaan ke-3 Nisfu Syaaban. Tadi copy kat web apa tah, lepas tu paste kan dia kat twitter… utk mengingatkan/beritahu kpd rakan2 di twitter…

    [Reply]



  41. amoi says:

    Dear all, attached file is our DIM5058 Mathematical Techniques 1’s potential barring list. I have post one list outside my glass as well. This potential barring list are based on your attendence only, for those attendance rate (lecture + tutorial) are less than 50%, congratulation! you are listed. In week 12, I will come out potential barring list which based on attendance rate (< 50%) and coursework marks (< 30%). For those name are listed, come to see me as soon as possible. Thank you.

    —–

    baru cek mmls. nak tgk sape kena bar. ayat lecture aku kelakar siot sampai aku copy-paste masuk status fb aku. tak leh blah.. :)):))

    [Reply]



  42. megat says:

    if (function_exists(‘show_negaraku’)) show_negaraku(“left”, “-10px 0 0 -10px”, “evb2”);

    ———————————————

    wahaha, sedang siapkan manual koding tuk negaraku. kan dah kena hu3. sib baik bukan javascript ha3

    [Reply]



  43. azrain says:

    http://bit.ly/35VI4

    aku ade share link kat twitter td…hoho

    [Reply]



  44. zaki says:

    http://zaki.com.my/info/h1n1-kah-aku/

    semalam forward kat emel sedara mara mengenai h1n1… risau lak aku sebut menatang ni.

    [Reply]



  45. adib. says:

    http://wiki.answers.com/Q/What_is_the_advantage_of_DDR3_RAM

    ahhaaa..comment aku terhadap post yg di atas…

    [Reply]



  46. ezryn_whatever says:

    aku de jokes kat korng.tp bodo nye jokes ar….k2..
    dlm banyak2 bangunan,bangunan ape yg bleh makan?korang jwb dlu bru aku kasi jwpn die ea!

    [Reply]



Leave a Reply