beb tolong gua….

Life August 27th, 2009

~~cerita bermula~~

di suatu malam yang dingin dan sejuk hingga menusuk ke tulang..
aku: beb tolong gua…
dia: ape?
aku: aku tak boleh nak install software ********
dia: aku boleh je…
……………………………………………………………..
perbualan aku di malam yang dingin tu tamat macam tu je…sekian

~cerita tamat~

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

15 Responses to “beb tolong gua….”

  1. oDiN says:

    install photoshop ?
    aku boleh jerk
    😛

    [Reply]



  2. mike says:

    nice conversation~

    [Reply]



  3. HuRuL_AiNi says:

    urmmmmm……sugguh dalam maksud tersirat tuan hamba…..

    [Reply]



  4. shoot says:

    apsal ko x reply “cm ne…??”…
    aku rse mst die jwb kot…

    [Reply]



  5. luthtextile says:

    siapakah gerangan orang itu?

    [Reply]



  6. Anarm says:

    ape motif entri ni..
    kompius aku..
    sekadar nk bgtau xleh install software?

    [Reply]



  7. alien13 says:

    die nak cerita dia dah ade software baru~

    [Reply]



  8. x-po says:

    haha ni mesti psl kes terformat skali dgn os aritu

    [Reply]



  9. chokilala says:

    photoshop la tu. haritu pernah tweet kan. hehe

    [Reply]



  10. Kill-Vearn says:

    perghh pendek gile.. ko ni topo wat saspen aje… amacam windows ko yang terdelete tuh? hoho..

    [Reply]



  11. Jaws says:

    pendek tapi penuh makna..
    hahaha..
    pasni aku nak tiru ko laa..
    tulis pendek2 jer..
    hahaha..:upin02::upin02:

    [Reply]



  12. blowie says:

    software pe smpai kne sensored nih? hahaha

    [Reply]



  13. amoi says:

    tak paham! [-([-(

    [Reply]



  14. xun says:

    yang ko cuba install software mac dalam windows buat ape, mmg la x leh install.

    hahaha~

    [Reply]



  15. sickchild72 says:

    wakakkakaa sape buli ko ni.
    cakap meh sape. bagitau aku hahaha

    [Reply]



Leave a Reply