topo hanya tunggu filem Setem je… Transformers ke.. Harry Potter ke aku tak layan..

Life July 15th, 2009

hohohoho kalau kalian sering baca blog aku.. korang akan tahu bahawa aku takde nafsu langsung nak tengok cerita Transformers 2 Revenge Of The Fallen mahupun Harry Potter and the Half Blood Prince hanya satu sahaja filem yang aku tunggu-tunggu iaitu Setem.. arahan Khabir Bhatia lakonan Afdlin Shauki, Rashidi Ishak, Vanidah Imran,Que Haidar… hohoho aku memang respek dengan filem arahan Kabir Bhatia ni bermula dengan Cinta, Sepi dan aku pasti Setem tidak akan mengecewakan… Jom gegar pawagam 30 Julai 2009

p/s: Jom sokong Filem tempatan.. hohoho Filem Razak Mohaideen, Metrowealth, David Teoh terkecuali…  tu semua tak berbaloi.. tunggu raya free je hohohoho tak pon download ataupun torrent

17 Responses to “topo hanya tunggu filem Setem je… Transformers ke.. Harry Potter ke aku tak layan..”

  1. blowie says:

    ko betul mendiskriminasi filem David Teo ni,hahahaha.

    31 julai? hari jadi aku sehari je sebelum tu 😛

    [Reply]



  2. samanosuke_04 says:

    hehe, aku baru jer tgk david teoh blakon dalam crite ape ntah tadi.. filem tempatan yang aku suka yang ader lisa surihani jer.. hihi..

    [Reply]



  3. luthtextile says:

    bang, jangan download torrent boleh? sokonglah artis tempatan ya.. nanti kena banned! wakakka..
    sepi boleh gagah la citer dia.. tapi stem nih taktau nak kata.. tunggu la..

    [Reply]



  4. nikillas says:

    wahaha.. aku mmg layan transformer ngan harry potter.. walaupun aku layan citer2 tu, aku tetap nak layan citer setem..!! citer khabir bhatia mmg best dowh..! cinta.. sepi.. skarang setem plak.. layaaaaaaaaaaaaaannzzZZzzZz..!!

    [Reply]



  5. Munirah Abd says:

    filem setem ni bak kata yg dah tgk preview dia hari tu..mereka mengatakan filem ini ok..n ada gak yg igt filem ini adalah filem afdlin shauki..rupanya filem kabir bhatia..so xrugi nantikan filem ini..

    harry potter dan transformers idaman kalbu.. 😀

    [Reply]



  6. hazman aka species1980 says:

    memang antara filem antara filem melayu yang di tunggu2x pada bulan nie….

    [Reply]



  7. x-po says:

    cam best gak, sbb ada aksi

    [Reply]



  8. arnamee says:

    :upin02:

    salam.

    sama la. tunggu setem juga^^
    layann filem mesia.
    :kakros:

    [Reply]



  9. anak lipas says:

    saya pun akan tunggu juga.
    oh, Khabir Bhatia..

    [Reply]



  10. Kill-Vearn says:

    justin tinberlik… hahaha.. terbalik la… hahaa… semat gak citer ni.. akan aku usha nanti… erm takleh blah byk gile geng… smua nak rebut setem eh.. hahaha… erm takde sinopsis utk filem ni ke topo?

    [Reply]



  11. suhz says:

    haha, trailer dia mmg bes.. rasa mcm nak tengok je.

    cuba tengok youtube tu… 30 Julai 3009?? 3009? kekeke.. ade kesilapan kew.. 😛
    ——–
    topo: hahaha aku baru perasan…

    [Reply]



  12. adib. says:

    patut laa..dia punya trailer mmg cun..sirius wehh..

    mmg mantop la..

    kalau ikot kt youtube..lg satu ribu tahun la weh..gila laa..

    best nih..lg pon org ada duk crita pasal intro dia yg superb tu..

    [Reply]



  13. yash says:

    lebih suke tgk cite melayu kat wayang berbanding cite2 luar..

    cite luar selalu nya tggu download je.. hhehhehehhe!
    ———-
    topo: sangat setuju….

    [Reply]



  14. chanz says:

    nak tau sinopsis gak! alah. 31/07. apsal tak buat 17/08..huhu. btw, drama nur kasih sangat best!

    [Reply]



  15. titan says:

    haha. aku pun tengah tunggu benda nih..

    [Reply]



  16. Ranggie says:

    aku dah tgk citer ni…memang best….5 bintang!!!…korang biler lagi….ni laa citer mesia yg kita nanti natikan…ekkeke

    [Reply]



  17. kekoro says:

    not bad..tapi aku terasa macam tgk filem buatan aflin je…lebih kurang je style dia

    [Reply]



Leave a Reply