membeli hadiah untuk diri sendiri… NWZ-B142F/B

July 20th, 2009 16 Comments   Posted in Life

hohoh tajuk post macam tajuk cerita Shin Chan la plak.. tak pon cerita Atashinchi yang lawak giler tu.. hohoho tapi memang ini yang aku cuba sampaikan.. setelah beberapa hari terdetik di hati aku terus membelikan diri aku hadiah tanpa berfikir panjang kalau fikir lama-lama memang confirm tak jadi… nak tau apa yang aku beli? hohohoho

Read the rest of this entry »

Tag Bahasa Melayu Yang Panjang…

July 18th, 2009 12 Comments   Posted in tag

dah lama rasanya aku tak menjawab tag.. hohoho awalnya aku memang teringin nak menjawab ni lepas dipelawa oleh cik saffawati hoho katanya khas untuk mereka yang dapat SPM BM A1 hohoho… tapi akhirnya aku dapat jugak tag dari En megat.. jadi terimalah tag Bahasa Melayu yang panjang lebar ini..

0. Apakah yang anda sedang lakukan 30 minit yang lalu?

Mencari selimut yang telah hilang. Baru beberapa hari aku tinggalkan rumah, selimut aku sudah merajuk menghilangkan diri.

1. 2 jam yang lalu? Read the rest of this entry »

topo hanya tunggu filem Setem je… Transformers ke.. Harry Potter ke aku tak layan..

July 15th, 2009 17 Comments   Posted in Life

hohohoho kalau kalian sering baca blog aku.. korang akan tahu bahawa aku takde nafsu langsung nak tengok cerita Transformers 2 Revenge Of The Fallen mahupun Harry Potter and the Half Blood Prince hanya satu sahaja filem yang aku tunggu-tunggu iaitu Setem.. arahan Khabir Bhatia lakonan Afdlin Shauki, Rashidi Ishak, Vanidah Imran,Que Haidar… hohoho aku memang respek dengan filem arahan Kabir Bhatia ni bermula dengan Cinta, Sepi dan aku pasti Setem tidak akan mengecewakan… Jom gegar pawagam 30 Julai 2009

p/s: Jom sokong Filem tempatan.. hohoho Filem Razak Mohaideen, Metrowealth, David Teoh terkecuali…  tu semua tak berbaloi.. tunggu raya free je hohohoho tak pon download ataupun torrent

baby muslimah RSS Feed Icon

July 14th, 2009 15 Comments   Posted in Masterpiece

pada awalnya aku tak nak release RSS Feed Icon ni… tapi bila fikir-fikir balik buat apa nak simpan lama-lama hohoho baik aku bagi orang.. ok ni sekadar preview sahaja.. kalau korang nak sila komen di post ini.. cukup 12 komen aku bagi link download secara percuma.. hohoho sertakanlah sekali apa saiz yang korang nak.. cute ke ni? hahaha

hohoho baby muslimah RSS Feed Icons are available for download hehehehe

CLICK HERE to download type topotato for the password 😀

kononnya RSS feed Icon dari topo..

July 12th, 2009 17 Comments   Posted in Masterpiece

kalau korang mengikuti twitter topotato pasti korang perasan dari petang tadi aku semangat membuat RSS icon.. dan aku dah berjaya membuat beberapa RSS icon untuk dilepaskan di alam maya.. sebelum membuat perlepasan aku keluarkan RSS icon yang sulung di twitterpic dan tanya kalau-kalau ada yang mahu aku lepaskan koleksi RSS icon ini… hohoho dan hasilnya tak ada seorang pon yang cakap nak… hahaha maka aku tak jadi la melepaskan koleksi RSS ikon tersebut…

tapi untuk tidak menghampakan korang aku lepaskan RSS icon sulung aku untuk tatapan hahahaha

RSS Icon dari topo versi ala2 muslimah

RSS Icon dari topo versi ala2 muslimah

dan satu lagi yang aku berjaya buat.. hohohoh cuba teka muka siapa ni… dekat 2-3 jam aku dok betulkan rambut dia je.. hahahahah Read the rest of this entry »

yeah cubaan mencabar knizam.com berjaya…

July 11th, 2009 17 Comments   Posted in Blogging

hohoho 2 minggu yang lepas aku mengeluarkan cabaran rasmi kepada knizam.com untuk berpetualang menggunakan Alexa Rank.. dan hari ini topotato.com telah berjaya mengalahkan Alexa Rank knizam.com.. berikut adalah Alexa Rank terkini topotato.com dan knizam.com

knizam.com >>    topotato.com

hohoho aku sedar yang benda ini sementara sahaja dan tak lama lagi pasti topotato.com kalah balik.. dan topotato.com masih lagi kalah dalam banyak segi..tapi takpe.. aku akan semadikan saat ini di topotato.com hahahaha…

p/s: sebenarnya aku takdelah gembira sangat dengan keberjayaan ini.. hohoho tapi takpe lepas ni nak mencabar ape plak ek…