membeli hadiah untuk diri sendiri… NWZ-B142F/B

Life July 20th, 2009

hohoh tajuk post macam tajuk cerita Shin Chan la plak.. tak pon cerita Atashinchi yang lawak giler tu.. hohoho tapi memang ini yang aku cuba sampaikan.. setelah beberapa hari terdetik di hati aku terus membelikan diri aku hadiah tanpa berfikir panjang kalau fikir lama-lama memang confirm tak jadi… nak tau apa yang aku beli? hohohoho

WALKMAN® MP3 Player - NWZ-B142F/B

WALKMAN® MP3 Player - NWZ-B142F/B

hohoho harga dia RM 159.. aku tak tahu la nak kata murah ke mahal.. tapi kira ok la jugak… warna oren menjadi pilihan aku.. dah lama aku tak membelikan hadiah untuk diri sendiri.. features yang ada

  • 2GB capacity
  • New ZAPPIN™ Function allows you to find songs easily, and to listen to music in a new way
  • Built-in USB for easy drag and drop transfer of content
  • Stamina with Quick Charge Technology (3 min charge, 90 min playback)
  • Enjoy Power illuminator flashing Red LEDs with music
  • FM Tuner and Voice/FM Recording Function
nak spesifikasi lanjut sila google sendiri.. tapi malangnya hanya ada satu lagu je dalam pemain mp3 baru aku ni.. hohoho lagu tema untuk minggu ini iaitu OST drama Lalola bertajuk Hola.. nak tau macam mana lagu Hola daripada Miranda ni.. sila layan video dibawah ini..

sekarang ini aku memerlukan bantuan daripada kalian untuk memberitahu aku apa lagu terhangat dan terbest zaman ini supaya aku boleh memenuhkan kapasiti 2gig dengan lagu-lagu yang menarik… hohoho kaalau ada link download pon ok jugak.. tapi bagi guna email atau twitter ye.. hehehe kita sedang diperhatikan..

16 Responses to “membeli hadiah untuk diri sendiri… NWZ-B142F/B”

  1. chokilala says:

    aku cadangkan ko masukkan kesemua koleksi lagu daripada penyanyi imran ajmain

    p/s : siapa faham motif komen ni? wahaha
    ———-
    topo: hahahah aku faham weh.. si luth sure lagi faham…

    [Reply]



  2. Y n n says:

    aik ko minat lagu lalola ni? hihi lagu yg aku rase x muak nak dgr sampai aku dh psg impian nk nyanyi lagu ni mase wedding day aku nnt HAHA lagu evanescene – bring me to life 😛 HAHA

    [Reply]



  3. Renzo says:

    haitz, 18sx vid tu, bahaya budak2 gi tgk nnt hehehe

    [Reply]



  4. HuRuL_AiNi says:

    apa kata ko letak lagu dong bang shin ki….hehehe
    ———–
    topo: hohoh sape tu?

    [Reply]



  5. |1f34|-|1r3 says:

    SONY walkman tuh dah terbaik dah…tp ear phone dia jer slack…tak best..ko patut beli earphone sony baru..yg jenis ear bud tuh…mmg terbaik !
    ———-
    topo: hehehe memang dah terniat pon nak beli… tunggu seru je ni.. hohoohoh

    [Reply]



  6. ken_Tank91 says:

    ko try r dengar lagu geli mat..
    tapi kne pastikan ngok lagu tu kat video…
    lagi satu mesti ada lirik die…
    try r layan ae

    [Reply]



  7. Kreuger says:

    beli hadiah utk diri sendiri? pergh..
    kaye sial.. hahaha.. maklum le duit nuffnang banyak.

    P/S: apasal nuffnang aku tak gerak pon? kompius.. haha~

    [Reply]



  8. zool says:

    Lagu Melaka Maju Jaya le.. apa lagi..
    tak pun lagu UTem..

    [Reply]



  9. marzuki says:

    aku cadangkan mp3 raihan, rabbani, yusuf islam, akhil hayy, n sebagainya. biar sejuk sikit kepala nanti.

    3gp terbaru nak tau x? kahkah.

    [Reply]



  10. Kill-Vearn says:

    erm.. ape kata ko masukkan lagu negaraku, lagu negeri melaka n lagu utem.. hoho… baru patriotik… teringin aku dgr lagu2 kesemua negeri kat malaysia…

    [Reply]



  11. KhairiL says:

    letak lagu halimah jongang..
    pasti meletup

    [Reply]



  12. Buya says:

    cian gile kaw kan topo. hihihi. takpe2. suatu hari nanti mesti ade seseorang bagi hadiah utk ko. hehe yang penting, bukan aku yang bagi la.. HAHAHAHAHA joke je weh. huhu popo.. bengkel 1 dulu ko buat sistem pe? haha tu je nak tanya. kekeke

    [Reply]



  13. stereotaip says:

    wifi utm sangat celaka….
    hidup tanpa celcom broadband (baca: tahik) mungkin lagi seronok..

    [Reply]



  14. blowie says:

    caprice – fantasy girl
    MUH – Lagu untukmu
    laluna – membekas dihati
    Butterfingers- Mati Hidup Kembali

    hahahaha,layan jgn tak layann
    ———-
    topo: butterfingers da lama aku layan.. hohoho

    [Reply]



  15. eldy says:

    terasa mau beli mp4 pula ni .. :ehsan01:

    [Reply]



  16. titan says:

    ko gi masuk 4shared.com. Haa..taip la apa lagu ko nak..:fizi01:

    [Reply]



Leave a Reply