kononnya RSS feed Icon dari topo..

Masterpiece July 12th, 2009

kalau korang mengikuti twitter topotato pasti korang perasan dari petang tadi aku semangat membuat RSS icon.. dan aku dah berjaya membuat beberapa RSS icon untuk dilepaskan di alam maya.. sebelum membuat perlepasan aku keluarkan RSS icon yang sulung di twitterpic dan tanya kalau-kalau ada yang mahu aku lepaskan koleksi RSS icon ini… hohoho dan hasilnya tak ada seorang pon yang cakap nak… hahaha maka aku tak jadi la melepaskan koleksi RSS ikon tersebut…

tapi untuk tidak menghampakan korang aku lepaskan RSS icon sulung aku untuk tatapan hahahaha

RSS Icon dari topo versi ala2 muslimah

RSS Icon dari topo versi ala2 muslimah

dan satu lagi yang aku berjaya buat.. hohohoh cuba teka muka siapa ni… dekat 2-3 jam aku dok betulkan rambut dia je.. hahahahah

dengan susah payahnya buat menatang ni...

dengan susah payahnya buat menatang ni...

hahaha ye tepat sekali.. gambar di atas adalah seakan-akan si buntal sickchild72 kenapa aku buat muka dia? hahaha biarlah rahsia… hohoho

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

17 Responses to “kononnya RSS feed Icon dari topo..”

  1. zelo55 says:

    ko dgn si sickchild tuh ad ape2 ke weh topo?
    wakakakakakaka…
    rmbut die mahal ooo…
    mmg a kne amik mse lame nk oter nk betulkn bg perfek…
    klau x die bsing mcm minh kt pasar borong…

    wakakakakaka…
    ———
    topo: yang tu biarlah rahsia.. hahahha

    [Reply]



  2. marzuki says:

    siap ada ribbon tales kat atas kapla. haha.
    ———-
    topo: riben tu yang mahal tu…

    [Reply]



  3. blowie says:

    bukan buntal,tapi debab ;p

    [Reply]



  4. encikizzat says:

    eny gemuk ah!
    ———-
    topo: no komen.. hohohoo

    [Reply]



  5. pjan says:

    topo ngan sickchild72 adalah pasangan GAY yang secocok..
    hahaha
    aku umumkan bahawa bulan julai adalah bulan GAY
    hahaha
    ini adalah kerana menyahut seruan DIVA GEDEBUS NO1 yang sgt diminati oleh topo dan zelo
    ———-
    topo: pembetulan… diminati ZELO ye.. bukan topo.. hahahha

    [Reply]



  6. Khai says:

    hahaha.. comel2.. tapi perlu ke ko buat icon si buntal tu? tak perlu okeh.. hahaha…. lalalala.
    ———-
    topo: hahahah ntah aku pon tak tau kenapa aku buat…

    [Reply]



  7. chokilala says:

    ko salah la. kenapa ko buat dia pegang doraemon. patutnya ko letakkan ikan cencaru kat tangan debab tu. haha :))
    ———-
    topo: hahahaha ingat senang ke weh nak lukis ikan cencaru..

    [Reply]



  8. azizan4444 says:

    cantik wooo..sebijik..huu
    ———-
    topo: sebijik dengan ape?

    [Reply]



  9. broskl says:

    mmg ko berbakat la topo :ipin01:
    ———-
    topo: kalau ada bakat aku tak belajar + praktis…. hohoho

    [Reply]



  10. eldy says:

    :kakros: 2-3 jam ?! .. lama betul ?!
    ———-
    topo: rambut dia mahal weh…

    [Reply]



  11. Fatin Pauzi says:

    Eh, pandai la topo lukis2. haha
    ———-
    topo: aku masih belajar lagi.. hohoho

    [Reply]



  12. Luth Textile says:

    wakkaka.. tak payah mention pn aku dpt teka minah bunchet tu.. hahha

    [Reply]



  13. zool says:

    Awek ko le ni ek…
    Baguslah nanti boleh ko lukiskan gambar kambing kat belakang umah aku plak lepas ni.. Amacam?

    [Reply]



  14. misseda says:

    :ipin01: (xterkater)..heh

    [Reply]



  15. samanosuke_04 says:

    huhu, saper sickchild tue? aku blank lagi nie…

    [Reply]



  16. lizz says:

    kikiki!! giler cute ikon tuh!!! muslimah gilak.nanti buat yg rock lah eh.boleh????hehehe

    [Reply]



  17. Saffa says:

    Topo! Buat muka Saffa pulak! Hahaha..

    [Reply]



Leave a Reply