keyword menarik + pelik + lucah… hahahaha

Blogging July 29th, 2009

aku sering kongsikan keyword-keyword menarik di twitter supaya para pengikut aku di twitter akan turut terhibur.. hohoh jadi di post ini ingin aku kompilasikan keyword-keyword yang menarik,pelik dan agak lucah yang masuk di topotato.com… hohoho satu yang aku agak banggakan adalah telah ramai mula membudayakan penggunaan google sehingga perkara remeh temeh pon nak google.. hohooh teruskan membaca…

aku rasa cukuplah sepuluh setakat dahulu… nanti kalau ada keyword best lagi akan aku kongsikan… atau

nak tahu lebih banyak.. jemput la follow topo di twitter…

21 Responses to “keyword menarik + pelik + lucah… hahahaha”

  1. Anarm says:

    topotato sayang gay..
    wakakakakaka =))

    [Reply]



  2. |1f34|-|1r3 says:

    kita spam lagi bebanyaj keyword topo sayang gay kat sini…haha…memang takleh blah duh…sape la cari tuh kan..cepat cari IP address dia..muakakkakakka

    [Reply]



  3. mike says:

    keyword: kenapa kita perlu bukak topotato.com~

    [Reply]



  4. topotato sayang gay (TMUkmkd) says:

    topotato sayang gay
    ^^
    siot la ko..

    [Reply]



  5. HuRuL_AiNi says:

    =)) topo sayang gay…..=)):))

    best tengok keyword ni…haha..aku pun slalu juga tengok apa keyword yg masuk…hehe

    [Reply]



  6. nzms_ein says:

    hahahahaha….. :kakros:

    poto syg gay???? erkk…… :ipin01:

    [Reply]



  7. beliamuda says:

    ada apa dengan topo sayang gay?

    [Reply]



  8. see niesot says:

    :ipin01:

    gay kah ko topo?? hahaa..
    ex gay ko kot dlu..
    die nk tgk.. kot ko ade psgn gay bru… =P

    [Reply]



  9. taeone says:

    kui kui ape gay da..nak c4 tak topo..

    [Reply]



  10. chokilala says:

    yezza. aku pun nak fokus kepada keyword yang tu je. topo sayang gay tu. lol. cepat2 cari awek la, baru org x google 😛

    [Reply]



  11. Renzo says:

    adeh, ni mesti lelaki kesunyian yg type keyword laz2 tu hahaha

    [Reply]



  12. blowie says:

    haha,topo sayang azwan ali takde ke? hahaha

    [Reply]



  13. Fatin Pauzi says:

    haha. lawak dowh. keyword last tu, aku yang cari. jgn marahh…hehe

    [Reply]



  14. Kujie says:

    kak jie pun belek keyword tiap pagi
    mmg boleh menceriakan hidup…:kakros02:

    [Reply]



  15. sarah says:

    hahaha paling tak tahan keyword topotato sayang gay.. hahaha tak tahan beb… ade ke patut.. tak patut… hahaah

    ok soalan berikut kenapa ada exam?
    meh cikgu sarah jawab.. ehem sebb kalu tak exam mane lah cikgu nak tahu ko nie pandai ke tetap bodoh2 tak pandai2 walaupun da ajar banyak kali.. hahahaha

    [Reply]



  16. x-po says:

    haha xleh blah keyword yg msk blog ko..tp xpala, janji trafik kan..hoho

    [Reply]



  17. eldy says:

    yg last tu memang gempak lah !! bukan ape, lawak giler ^@^ !!

    [Reply]



  18. megat says:

    ntah apa-apa lah derang eh? macam-macam, carilah keyword yang berilmiah skit ha3.

    topo dan gay!?

    [Reply]



  19. MuNsYi~SaMa says:

    ak rse yg topo syg gay tu die nk tgk ko gay ke tak..haha.

    ke ko…:ipin01:

    [Reply]



  20. Kill-Vearn says:

  21. Malaysian says:

    ahah. Yang last sekali tu mmg lawak bro.

    meh singgah website saya and promote blog nie sekali yerks

    [Reply]



Leave a Reply