70-410 exam 70-488 dumps 70-461 exam MB5-705 dumps 200-120 exam 70-486 dumps 70-411 exam 70-480 dumps 70-346 exam 70-462 dumps 70-347 exam 70-412 dumps 70-483 exam 70-417 dumps MB2-703 exam 70-331 dumps 220-802 exam C4040-252 dumps C_TADM51_731 exam 1Z0-061 dumps 70-487 exam 400-101 dumps CCD-410 exam 100-101 dumps MB2-700 exam 1Z0-060 dumps 70-463 exam EX200 dumps C4040-250 exam 300-115 dumps 640-554 exam 70-533 dumps 70-532 exam VCP550 dumps 1Z0-803 exam 220-801 dumps 300-101 exam 70-467 dumps CISSP exam SY0-401 dumps MB2-702 exam 640-911 dumps 74-335 exam 700-505 dumps 70-414 exam 810-401 dumps 700-501 exam CCA-500 dumps N10-005 exam 70-243 dumps E10-001 exam VCP-550 dumps 1Z0-062 exam 70-466 dumps 200-101 exam 70-489 dumps MB2-701 exam 640-864 dumps A00-211 exam C_TAW12_731 dumps 98-364 exam M70-201 dumps 70-413 exam EX0-001 dumps HP0-J73 exam ICBB dumps JN0-102 exam M70-301 dumps 640-461 exam MB6-871 dumps C_TFIN52_66 exam OG0-093 dumps 1Z0-144 exam M70-101 dumps 350-018 exam C_TSCM52_66 dumps C_A1FIN_10 exam EX300 dumps DEV-501 exam 70-680 dumps C_HANASUP_1 exam 312-50v8 dumps C2020-702 exam MB2-704 dumps MB7-701 exam SK0-003 dumps AWS-SysOps exam HP0-S41 dumps HP2-B115 exam C4040-251 dumps 101 exam 9L0-422 dumps 70-534 exam 98-349 dumps 70-341 exam 300-208 dumps 400-051 exam 98-365 dumps HP5-B04D exam PMP dumps 642-874 exam 70-332 dumps PRINCE2 exam 1Z0-051 dumps 1Z0-052 exam 1Z0-053 dumps 312-49v8 exam 74-343 dumps 74-697 exam 98-367 dumps ICGB exam SSCP dumps 9L0-012 exam 3002 dumps 3308 exam 3309 dumps 6209 exam 210-451 dumps 300-070 exam 300-075 dumps 300-085 exam 500-260 dumps 500-801 exam 700-201 dumps 700-703 exam 700-801 dumps 1Y0-201 exam 1Y0-301 dumps CAS-002 exam LX0-103 dumps LX0-104 exam CWSP-205 dumps E10-002 exam E20-026 dumps E22-258 exam ITILF dumps HP0-A113 exam HP0-D30 dumps HP0-S42 exam HP2-Z36 dumps C2030-284 exam C2070-991 dumps C2090-560 exam C2150-200 dumps C2180-410 exam C2210-422 dumps C4090-971 exam P2090-739 dumps CTFL_001 exam 010-150 dumps 101-400 exam 74-678 dumps 98-368 exam MB6-702 dumps MB6-703 exam NS0-157 dumps 1z0-400 exam 1z0-414 dumps 1z0-429 exam 1z0-430 dumps 1z0-432 exam 250-272 dumps ST0-304 exam VMCE_V8 dumps 1V0-601 exam 1V0-605 dumps VCAN610 exam
Women Who seem to different watches cheap replica omega watches just look, this particular view using the specifics signify that the women kind has a new kind of skill. Beneath the actual soft, tasteful layout can be a robust defeat "core" dusty, DONNA Good quality 50 extra-long quality audemars piguet replica electric power arrange view Ms. development scientific limits, to make steady electric power just for this women kind, which can be the past with the primary together with the usa through Women extended electric power arrange view. Luxury just longines replica watches for women like romantic, soft, Omega's makers usually are often good at recording the actual beauty with lifestyle accidentally, to help convey the actual beauty of women for that story as well as reward with the mundane character. Following the actual 2014 launch with replica cartier watches for men uk the primary feather easy view, this particular Omega Constellation set PLUMA sent feather easy view brand new different watches, mummy of pearl dial with a brand new appearance magnificent debut. Soft barrier dial tends to make this particular view would not replica rolex watches for sale want to guide think of the actual summer sun's rays makes warmness bread. Different watches along with different watches with the very same feather iwc replica for lady easy, this particular 20 mm view features eleven embedded inside the prime with the arched mounting brackets 18K antique watches gemstone hour prints, soft curves with the bezel swiss breitling replica watches for man iconic "drag claw" extend, multiply for the full dial.

kepada gadis-gadis facebook yang cun… baca ni..

Life July 22nd, 2009

perhatian kepada gadis-gadis facebook yang cun dan berstatuskan single… sila baca post ini ye.. aku rasa tak perlulah aku menulis panjang lebar.. biarlah gambar-gambar di bawah ni memberi penerangan.. hohohoho

ok menurut kuiz di facebook yang baru aku jawab…

menjumpai gadis di facebook..

menjumpai gadis di facebook..

hohoho jadi kepada gadis-gadis facebook yang single dan cun silalah contact topo.. tak cukup meyakinkan? hohoh teruskan membaca resume topo di facebok…

ok menurut facebook lagi…

seorang yang setia dan manis orangnya. Kesetian kamu memang tidak boleh disangkal lagi. kejujuran dan keikhlasan adalah kekuatan kamu, malahan di dalam kerjaya kamu memang boleh dipercayai.

topo yang setia...

topo yang setia...

tak cukup dengan itu… satu lagi kuiz yang membuktikan topo seorang yang setia…

hohoho mencari yang satu...

hohoho mencari yang satu...

hohoh bukan kuiz di Malaysia sahaja yang memberi testimoni yang baik kepada aku.. malahan kuiz di Indonesia juga tak mahu ketinggalan..

Kamu memiliki wibawa yang besar, visi dan misi yang kuat, pandai menganalisa sebuah permasalahan serta mampu mengambil keputusan dalam waktu dan kondisi yang tepat

go go power rangers..

go go power rangers..

dan yang terakhir kuiz facebook yang berdasarkan kajian Dr Fadzilah Kamsah…

*Bersikap romantik tetapi tidak pandai memperlihatkannya. * Setia pada segala-galanya.

Personaliti menurut tarikh lahir..

Personaliti menurut tarikh lahir..

hohoho macam mana? ada gadis facebook yang single dan cun berminat? sila lah contact topo ye.. sila sertakan sekali gambar berukuran poskad dan resume yang hebat… =))

p/s: aku sedar perkara ini adalah sekadar suka-suka sahaja tapi kalau betul pon ok ape.. dan satu lagi tak perlulah cakap ianya kepercayaan karut marut dan sebagainya.. ya aku sedar itu dan aku tak mempercayainya 100% pon.. hohoho

43 Responses to “kepada gadis-gadis facebook yang cun… baca ni..”

  1. Jaws says:

    :upin02::upin02::upin02::upin02:

    haha..
    topo..topo…
    umur ko dah sampai masa utk berawek pun..
    memang patut ko cari sorang..
    hehe..
    aku igt ag time skola..
    ko tak pernah layan awek,
    layan ade, tapi cam tak minat nak wat awek..
    bagus ko ni.,.
    kepada awek2 diluar sana yg single, sila laa ngorat topo..
    beliau seorang jejaka yang baik dan sgt macho..
    saya pernah hidup bersama beliau selama 5 tahun dan mengesahkan peribadi beliau amat baik dan masih teruna..
    sila laa hantar resume..
    hehe..
    ———-
    topo: testimoni yang panjang lebar… hohoho

    [Reply]



  2. KhairiL says:

    chokilala kena terima hakikat kuiz dlm fesbuk ni
    sbb terbukti betul…haha
    ———-
    topo: yup kuiz dalam facebook memang agak terbukti betul.. termasuklah kuiz psangan yang chokilala jawab tu.. memang padan pon dia dengan O****n K****g tu.. hohooh

    [Reply]



  3. chokilala says:

    hai abang topo..
    saya *uhuk* single *uhuk*. dengar cerita abang topo banyak dapat duit daripada nuffnang? tu yang saya berminat nak berkenalan dengan abang topo ni. kehkeh. boleh tak? :x
    ———-
    topo: hai… bulan ni tak banyak la… hohoho

    [Reply]



  4. HuRuL_AiNi says:

    adeh…melepas la…aku kenal ko kat blog dulu…hahahaha
    ———-
    topo: hahahaha

    [Reply]



  5. sarah says:

    hahahah topo perasan seh… takpe keep up a good work babe… hehehe tolong lah amik topo jadi pakwe.. dia comel.. dan baik hati… dan.. dan… alah da pernah puji2 dia masa contest topo ri tu.. sapa tak baca rugi ar.. so malas ar nak puji lagi… yang penting dia baik… :)

    ok ape lagi ingat free ke puji2 nie?? hahahah
    ———-
    topo: yang comel tu takleh blah.. hoohoh

    [Reply]



  6. Adila says:

    haaa kalau jumpa btul2 awek dr fb, kasi tau la
    bulih try buat quiz tu gak WAKAKAKAKAAK
    nak tau kebenaran kuiz itu :kakros:
    ———-
    topo: kalau jumpa la.. hohohoho

    [Reply]



  7. aisyahkama says:

    saya datang membaca sebab saya cun.

    huhu.

    :kakros:
    ———-
    topo: seb baik ko betul2 cun… hahahaha

    [Reply]



  8. Buya says:

    hang desperate sangat kah? kuikuikui.. benda tu merapek la. hahaha:fizi01:
    ———-
    topo: oo kalo yang baik je sume merepek ek.. hahahha

    [Reply]



  9. Saffa says:

    Tak bley blah arr ko ni. =.=”
    ———-
    topo: ok pe.. hahah semua ni kebenaran weh.. hahahha

    [Reply]



  10. Azah says:

    aku gadis.
    aku single.
    tapi aku x cun ar..
    x dapat nak nolong..
    haha…
    ———-
    topo: sape yg ckp ko tak cun? hohoho

    [Reply]



  11. rohaizad says:

    Azah,
    Memang Azah seorang gadis,
    Memang Azah seorang yang single…

    Tapi siapa cakap Azah tak cun?
    Siapakah gerangan yang berani cakap sebegitu rupa?

    p/s: hahahahah … sorrylah Topo, jejaka idaman Malaya dah mula buat hal kat sini…
    ———-
    topo: abislah aku.. xde can la pasni… hahahha

    [Reply]



  12. |1f34|-|1r3 says:

    pergh..topo mmg dah tak bersegan silu dah nii…main redah jer !
    ———-
    topo: hohoho ni kalau budak kelas aku baca ni mau 3-4 bulan kene bahan ni.. hahaha

    [Reply]



  13. Ryehana says:

    aaaa aku pun dtg bace sbb ko suruh dtg…hihihi

    [Reply]



  14. nikillas says:

    yang cun je ke..?? yang tak cun plak..?? huhuhu..

    [Reply]



  15. xmindfreakx says:

    haik..
    pilihla topo…sebab dia pendiam kecuali telah dirangsang(BUlan Kelahiran)..so apa tunggu lagi..

    [Reply]



  16. kasimo says:

    ko tak dapat awek ke masa MHS… aku dengar ramai awek lawa..

    p.s rugi aku tak p jadi fesi…

    [Reply]



  17. liz says:

    uihh..baik nye promote..
    smpt nak memilih gak tu..ekeke

    [Reply]



  18. loq says:

    haha…pandai ko pilih kuiz dengan tepat ye..
    dan satu lagi..entri ni memang menarik
    :D

    [Reply]



  19. tober says:

    promosi tuk aku skali wei…hahaha..
    sape nk kenal tober… to+ber=tober
    ———-
    topo: kalo aku promot abes la aku xleh carik makan.. hahahha

    [Reply]



  20. Mr.Bintang says:

    Uitzz… ko 7 january ke? hahaha..
    oh tidak.. hari lahir kita = anjing? apakah?

    seorang yang setia dan manis orangnya. Kesetian kamu memang tidak boleh disangkal lagi. kejujuran dan keikhlasan adalah kekuatan kamu, malahan di dalam kerjaya kamu memang boleh dipercayai.

    cam same jee ngan aku.. cheewahhh!! hehe..
    ———-
    topo: ko pon lahir 7 januari gak ke?

    [Reply]



  21. eyra says:

    hahaha. saya single. lalala
    ———-
    topo: saya pon…

    [Reply]



  22. Eriyza says:

    Adoi, cheq bkn gadis fesbuk.

    [Reply]



  23. titan says:

    haha. aku lelaki. :mail01:

    [Reply]



  24. Kill-Vearn says:

    hohoho.. smlm aku ada main kuiz kat facebook gak.. tapi guna id org lain… sonok gilew.. pasni nak main agi lew.. erm sebelah umah aku ada awek cun tapi mlgnya dia bukan kaki on9…

    [Reply]



  25. broskl says:

    haha klaka la ko ni..boleh lak nk cari jodoh guna Fbook.. ko dah tahap kegersangan dan kesunyian ke..haha kesian ko kan.. :ipin01:

    [Reply]



  26. Rjuna says:

    Kah Kah siapa la wanita BERTUAH (baca= malang) itu, punya akaun facebook, cun dan suka Ranger Merah

    Power Ranger= Pakwe Manjer

    [Reply]



  27. fifie ierina says:

    salam kenal…

    hahaha, entry ini adalah cyumel! hehehe, pndai amek kuiz yg jawapannya bagus2 ek? hihihi.. =p

    sy x cun, tp cyumel 2 ade la kut ckit2? dan, drpd sy ngurat awak, baik awak yg ngurat sy dlu nk x? hehehe, statement berani mati apekah ini?? dushhh~ (^_^)

    [Reply]



  28. sickchild72 says:

    hahahahha.

    gila sweet duh kau main fesbuk.

    *Bersikap romantik tetapi tidak pandai memperlihatkannya. * Setia pada segala-galanya.

    perghhhh. aku nak muntah ngan cirit. PAKEJ duh.:kakros:

    [Reply]



  29. megat says:

    menarik resume!? he3.

    kadang-kadang perkara mudah selalu orang tak terfikir dan tercari. mereka nak cari cara yang lebih ekstrem!

    [Reply]



  30. mike says:

    gagaga~ semangat jawi ko nie ha~ hahaha~

    [Reply]



  31. aman says:

    haha..rajin yerk mu jawab kuiz kat fesbuk tue. huhu.

    [Reply]



  32. mazuki selangor2u says:

    :fizi01: HAHAHA.. semoga berjumpa dengan yg cun..

    [Reply]



  33. dendang says:

    ahhahha…promote diri weh…tp kalo dah sampai seru ko tuk berawek..aku doakan kejayaan ko..

    [Reply]



  34. cima says:

    haha..leh caye ke nih?
    ..slalo wat kuiz2 cmtu,asyk kene kutok jer..malas nk layan..hehe:upin01:

    [Reply]



  35. tra says:

    ptt la friend fb ak kurang sorang… ko rupa nya… adeh…. cena nak bg no ko dah delete fb… HAHAHAHAHA

    [Reply]



  36. Wan Perlis says:

    kuiz dan app ni aku ignore je.padan muka yg anta
    mengarut

    [Reply]



  37. hatta b.jaafar says:

    hhhhha

    [Reply]



  38. razali rejab says:

    dear kawan-kawan yang bernama perempuan ka,janda n anak dara aje nak kenalan,,,,,

    [Reply]

    syahirah Reply:

    HI NAK KENAL BOLEH?

    [Reply]

    syahirah Reply:

    to,syahirah
    hai aslmkum syahirah u asal mana dah bekerja ka,,,boleh apa salahnya,,,dah rply kat u …miss call la i hp no.0124882319,sedia melayan panggilan u syahirah……i tggu call u,k bye……..

    [Reply]



  39. syahirah says:

    HI SIAPA YANG SINGLE NAK COUPLE BOLEH?ONLINE JE SYAHIRAH@yahoo.com

    [Reply]



  40. syahirah says:

    dear syahirah,

    hai syahirah asal dari mana ni,,dah kerja tak lagi,,,apa2 bole call i la k,0124882319

    [Reply]



Trackbacks

  1. bye facebook... | topotato.com

Leave a Reply