kepada gadis-gadis facebook yang cun… baca ni..

Life July 22nd, 2009

perhatian kepada gadis-gadis facebook yang cun dan berstatuskan single… sila baca post ini ye.. aku rasa tak perlulah aku menulis panjang lebar.. biarlah gambar-gambar di bawah ni memberi penerangan.. hohohoho

ok menurut kuiz di facebook yang baru aku jawab…

menjumpai gadis di facebook..

menjumpai gadis di facebook..

hohoho jadi kepada gadis-gadis facebook yang single dan cun silalah contact topo.. tak cukup meyakinkan? hohoh teruskan membaca resume topo di facebok…

ok menurut facebook lagi…

seorang yang setia dan manis orangnya. Kesetian kamu memang tidak boleh disangkal lagi. kejujuran dan keikhlasan adalah kekuatan kamu, malahan di dalam kerjaya kamu memang boleh dipercayai.

topo yang setia...

topo yang setia...

tak cukup dengan itu… satu lagi kuiz yang membuktikan topo seorang yang setia…

hohoho mencari yang satu...

hohoho mencari yang satu...

hohoh bukan kuiz di Malaysia sahaja yang memberi testimoni yang baik kepada aku.. malahan kuiz di Indonesia juga tak mahu ketinggalan..

Kamu memiliki wibawa yang besar, visi dan misi yang kuat, pandai menganalisa sebuah permasalahan serta mampu mengambil keputusan dalam waktu dan kondisi yang tepat

go go power rangers..

go go power rangers..

dan yang terakhir kuiz facebook yang berdasarkan kajian Dr Fadzilah Kamsah…

*Bersikap romantik tetapi tidak pandai memperlihatkannya. * Setia pada segala-galanya.

Personaliti menurut tarikh lahir..

Personaliti menurut tarikh lahir..

hohoho macam mana? ada gadis facebook yang single dan cun berminat? sila lah contact topo ye.. sila sertakan sekali gambar berukuran poskad dan resume yang hebat… =))

p/s: aku sedar perkara ini adalah sekadar suka-suka sahaja tapi kalau betul pon ok ape.. dan satu lagi tak perlulah cakap ianya kepercayaan karut marut dan sebagainya.. ya aku sedar itu dan aku tak mempercayainya 100% pon.. hohoho

43 Responses to “kepada gadis-gadis facebook yang cun… baca ni..”

  1. Jaws says:

    :upin02::upin02::upin02::upin02:

    haha..
    topo..topo…
    umur ko dah sampai masa utk berawek pun..
    memang patut ko cari sorang..
    hehe..
    aku igt ag time skola..
    ko tak pernah layan awek,
    layan ade, tapi cam tak minat nak wat awek..
    bagus ko ni.,.
    kepada awek2 diluar sana yg single, sila laa ngorat topo..
    beliau seorang jejaka yang baik dan sgt macho..
    saya pernah hidup bersama beliau selama 5 tahun dan mengesahkan peribadi beliau amat baik dan masih teruna..
    sila laa hantar resume..
    hehe..
    ———-
    topo: testimoni yang panjang lebar… hohoho

    [Reply]



  2. KhairiL says:

    chokilala kena terima hakikat kuiz dlm fesbuk ni
    sbb terbukti betul…haha
    ———-
    topo: yup kuiz dalam facebook memang agak terbukti betul.. termasuklah kuiz psangan yang chokilala jawab tu.. memang padan pon dia dengan O****n K****g tu.. hohooh

    [Reply]



  3. chokilala says:

    hai abang topo..
    saya *uhuk* single *uhuk*. dengar cerita abang topo banyak dapat duit daripada nuffnang? tu yang saya berminat nak berkenalan dengan abang topo ni. kehkeh. boleh tak? :x
    ———-
    topo: hai… bulan ni tak banyak la… hohoho

    [Reply]



  4. HuRuL_AiNi says:

    adeh…melepas la…aku kenal ko kat blog dulu…hahahaha
    ———-
    topo: hahahaha

    [Reply]



  5. sarah says:

    hahahah topo perasan seh… takpe keep up a good work babe… hehehe tolong lah amik topo jadi pakwe.. dia comel.. dan baik hati… dan.. dan… alah da pernah puji2 dia masa contest topo ri tu.. sapa tak baca rugi ar.. so malas ar nak puji lagi… yang penting dia baik… :)

    ok ape lagi ingat free ke puji2 nie?? hahahah
    ———-
    topo: yang comel tu takleh blah.. hoohoh

    [Reply]



  6. Adila says:

    haaa kalau jumpa btul2 awek dr fb, kasi tau la
    bulih try buat quiz tu gak WAKAKAKAKAAK
    nak tau kebenaran kuiz itu :kakros:
    ———-
    topo: kalau jumpa la.. hohohoho

    [Reply]



  7. aisyahkama says:

    saya datang membaca sebab saya cun.

    huhu.

    :kakros:
    ———-
    topo: seb baik ko betul2 cun… hahahaha

    [Reply]



  8. Buya says:

    hang desperate sangat kah? kuikuikui.. benda tu merapek la. hahaha:fizi01:
    ———-
    topo: oo kalo yang baik je sume merepek ek.. hahahha

    [Reply]



  9. Saffa says:

    Tak bley blah arr ko ni. =.=”
    ———-
    topo: ok pe.. hahah semua ni kebenaran weh.. hahahha

    [Reply]



  10. Azah says:

    aku gadis.
    aku single.
    tapi aku x cun ar..
    x dapat nak nolong..
    haha…
    ———-
    topo: sape yg ckp ko tak cun? hohoho

    [Reply]



  11. rohaizad says:

    Azah,
    Memang Azah seorang gadis,
    Memang Azah seorang yang single…

    Tapi siapa cakap Azah tak cun?
    Siapakah gerangan yang berani cakap sebegitu rupa?

    p/s: hahahahah … sorrylah Topo, jejaka idaman Malaya dah mula buat hal kat sini…
    ———-
    topo: abislah aku.. xde can la pasni… hahahha

    [Reply]



  12. |1f34|-|1r3 says:

    pergh..topo mmg dah tak bersegan silu dah nii…main redah jer !
    ———-
    topo: hohoho ni kalau budak kelas aku baca ni mau 3-4 bulan kene bahan ni.. hahaha

    [Reply]



  13. Ryehana says:

    aaaa aku pun dtg bace sbb ko suruh dtg…hihihi

    [Reply]



  14. nikillas says:

    yang cun je ke..?? yang tak cun plak..?? huhuhu..

    [Reply]



  15. xmindfreakx says:

    haik..
    pilihla topo…sebab dia pendiam kecuali telah dirangsang(BUlan Kelahiran)..so apa tunggu lagi..

    [Reply]



  16. kasimo says:

    ko tak dapat awek ke masa MHS… aku dengar ramai awek lawa..

    p.s rugi aku tak p jadi fesi…

    [Reply]



  17. liz says:

    uihh..baik nye promote..
    smpt nak memilih gak tu..ekeke

    [Reply]



  18. loq says:

    haha…pandai ko pilih kuiz dengan tepat ye..
    dan satu lagi..entri ni memang menarik
    :D

    [Reply]



  19. tober says:

    promosi tuk aku skali wei…hahaha..
    sape nk kenal tober… to+ber=tober
    ———-
    topo: kalo aku promot abes la aku xleh carik makan.. hahahha

    [Reply]



  20. Mr.Bintang says:

    Uitzz… ko 7 january ke? hahaha..
    oh tidak.. hari lahir kita = anjing? apakah?

    seorang yang setia dan manis orangnya. Kesetian kamu memang tidak boleh disangkal lagi. kejujuran dan keikhlasan adalah kekuatan kamu, malahan di dalam kerjaya kamu memang boleh dipercayai.

    cam same jee ngan aku.. cheewahhh!! hehe..
    ———-
    topo: ko pon lahir 7 januari gak ke?

    [Reply]



  21. eyra says:

    hahaha. saya single. lalala
    ———-
    topo: saya pon…

    [Reply]



  22. Eriyza says:

    Adoi, cheq bkn gadis fesbuk.

    [Reply]



  23. titan says:

    haha. aku lelaki. :mail01:

    [Reply]



  24. Kill-Vearn says:

    hohoho.. smlm aku ada main kuiz kat facebook gak.. tapi guna id org lain… sonok gilew.. pasni nak main agi lew.. erm sebelah umah aku ada awek cun tapi mlgnya dia bukan kaki on9…

    [Reply]



  25. broskl says:

    haha klaka la ko ni..boleh lak nk cari jodoh guna Fbook.. ko dah tahap kegersangan dan kesunyian ke..haha kesian ko kan.. :ipin01:

    [Reply]



  26. Rjuna says:

    Kah Kah siapa la wanita BERTUAH (baca= malang) itu, punya akaun facebook, cun dan suka Ranger Merah

    Power Ranger= Pakwe Manjer

    [Reply]



  27. fifie ierina says:

    salam kenal…

    hahaha, entry ini adalah cyumel! hehehe, pndai amek kuiz yg jawapannya bagus2 ek? hihihi.. =p

    sy x cun, tp cyumel 2 ade la kut ckit2? dan, drpd sy ngurat awak, baik awak yg ngurat sy dlu nk x? hehehe, statement berani mati apekah ini?? dushhh~ (^_^)

    [Reply]



  28. sickchild72 says:

    hahahahha.

    gila sweet duh kau main fesbuk.

    *Bersikap romantik tetapi tidak pandai memperlihatkannya. * Setia pada segala-galanya.

    perghhhh. aku nak muntah ngan cirit. PAKEJ duh.:kakros:

    [Reply]



  29. megat says:

    menarik resume!? he3.

    kadang-kadang perkara mudah selalu orang tak terfikir dan tercari. mereka nak cari cara yang lebih ekstrem!

    [Reply]



  30. mike says:

    gagaga~ semangat jawi ko nie ha~ hahaha~

    [Reply]



  31. aman says:

    haha..rajin yerk mu jawab kuiz kat fesbuk tue. huhu.

    [Reply]



  32. mazuki selangor2u says:

    :fizi01: HAHAHA.. semoga berjumpa dengan yg cun..

    [Reply]



  33. dendang says:

    ahhahha…promote diri weh…tp kalo dah sampai seru ko tuk berawek..aku doakan kejayaan ko..

    [Reply]



  34. cima says:

    haha..leh caye ke nih?
    ..slalo wat kuiz2 cmtu,asyk kene kutok jer..malas nk layan..hehe:upin01:

    [Reply]



  35. tra says:

    ptt la friend fb ak kurang sorang… ko rupa nya… adeh…. cena nak bg no ko dah delete fb… HAHAHAHAHA

    [Reply]



  36. Wan Perlis says:

    kuiz dan app ni aku ignore je.padan muka yg anta
    mengarut

    [Reply]



  37. hatta b.jaafar says:

    hhhhha

    [Reply]



  38. razali rejab says:

    dear kawan-kawan yang bernama perempuan ka,janda n anak dara aje nak kenalan,,,,,

    [Reply]

    syahirah Reply:

    HI NAK KENAL BOLEH?

    [Reply]

    syahirah Reply:

    to,syahirah
    hai aslmkum syahirah u asal mana dah bekerja ka,,,boleh apa salahnya,,,dah rply kat u …miss call la i hp no.0124882319,sedia melayan panggilan u syahirah……i tggu call u,k bye……..

    [Reply]



  39. syahirah says:

    HI SIAPA YANG SINGLE NAK COUPLE BOLEH?ONLINE JE SYAHIRAH@yahoo.com

    [Reply]



  40. syahirah says:

    dear syahirah,

    hai syahirah asal dari mana ni,,dah kerja tak lagi,,,apa2 bole call i la k,0124882319

    [Reply]



Trackbacks

  1. bye facebook... | topotato.com

Leave a Reply