Jom main sambung-sambung cerita…

Blogging July 24th, 2009

atas sebab tekanan storyboard aku kena tolak buat kali kedua apa kata kita main sambung-sambung cerita… hohoho dulu selalu main dalam friendster… ok syaratnya seperti berikut..

  • sambung cerita dibawah ini dengan 4 patah perkataan sahaja di bahagian komen…
  • tak kisah la cerita tu jadi cerita mistik ke… misteri nusantara ke yang penting tak menimbulkan sensitiviti (camne nak eja ni?) atau memperkecil dan mengutuk mana-mana pihak
  • Untuk mengelakkan ada komen yang tersangkut waiting for moderation dan menjadikan cerita tu bertindih-tindih aku akan melepaskan semua moderation (hohoho aku akan online 48 jam tanpa henti untuk pantau para penyepam….)
  • penyumbang idea yang paling best & mampu menambah rencah dalam cerita ini akan mendapat cenderahati daripada topotato.com atau para sekutunya.. hohoho
  • jadi silalah sambung cerita ini dan jadikan ia menarik….
  • Pada suatu hari Abu berjalan-jalan tiba-tiba dia ternampak….

    tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

    83 Responses to “Jom main sambung-sambung cerita…”

    1. amoi says:

      sampai seluar terkoyak rabak



    2. sarah says:

      kena gigit dengan tikus



    3. blowie says:

      lalu ternampak punai osman



    4. amoi says:

      yang kering macam chokilala



    5. MuNsYi-SaMa says:

      osman beli seluar baru



    6. sarah says:

      kat kedai tepi jalan



    7. fatehah says:

      tapi tak ada saiz



    8. MuNsYi-SaMa says:

      sebab osman seorang yang



    9. Buya says:

      Pada suatu hari Abu berjalan-jalan tiba-tiba dia ternampakā€¦

      sambungang,
      topo usha awek indon… hahahaahah
      ———-
      topo: hohoh yang ni tak kira seba tak bersambung.. hohoho tapi awek indon kat UTeM cun ape.. hohoh



    10. Kill-Vearn says:

      kurus kering lagi menyakitkan



    11. naz says:

      jiwa raga dan mental



    12. blowie says:

      akhirnya baru topo tahu



    13. broskl says:

      abu terjupa topo bawak



    14. Fatin Pauzi says:

      mangkuk tandas atas moto



    15. MrRoll says:

      dan topo berkata sesuatu



    16. HuRuL_AiNi says:

      yang amat mengejutkan iaitu



    17. taeone says:

      weii nilah mangkuk emas



    18. fatehah says:

      karat yang digunakan untuk



    19. Kill-Vearn says:

      menampung tahiĀ² dari si



    20. adib. says:

      topo, tak update blog :mail01:

      p/s : sambung laa weh jgan bg putus sampai topo update post…



    21. fifie ierina says:

      abu yg berak merata2



    22. broskl says:

      di tepi moto abu



    23. eldy says:

      mukanya wanted kat jalan



    24. fatehah says:

      kerana disyaki telah mengedar



    25. encikizzat says:

      pisang goreng tanpa kebenaran



    26. naz says:

      makcik sebelah rumah topo



    27. fatehah says:

      yang sangat obses dengan



    28. chokilala says:

      azwan ali diva gebus



    29. encikizzat says:

      pacar si chokilala itu



    30. hanc says:

      yang hilang entah kemana~



    31. fatehah says:

      makcik yang fanatik itu



    32. topo says:

      ok tamat sudah cerita sambung-sambung ini…. hohoh sila baca kesudahan di sni.. http://topotato.com/2009/07/26/kesudahan-cerita-mengarut-di-topotato-com



    Trackbacks

    1. kesudahan cerita mengarut di topotato.com... | topotato.com