keyword versi baik-baik pulak…

July 30th, 2009 19 Comments   Posted in Blogging

ooo bukan main lagi respon korang masa aku bagi senarai keyword pelik + lucah hari tu ye.. hohoh ok kali ni keyword versi orang baik-baik plak.. hahahha nak tengok macam mana respon korang… hahahaha jangan terus pangkah pulak ye.. baca sampai habis… Read the rest of this entry »

keyword menarik + pelik + lucah… hahahaha

July 29th, 2009 21 Comments   Posted in Blogging

aku sering kongsikan keyword-keyword menarik di twitter supaya para pengikut aku di twitter akan turut terhibur.. hohoh jadi di post ini ingin aku kompilasikan keyword-keyword yang menarik,pelik dan agak lucah yang masuk di topotato.com… hohoho satu yang aku agak banggakan adalah telah ramai mula membudayakan penggunaan google sehingga perkara remeh temeh pon nak google.. hohooh teruskan membaca… Read the rest of this entry »

kenapa topo sayang IE8…

July 28th, 2009 28 Comments   Posted in software

jika kalian mengikuti topo di twitter pasti korang tau yang aku kini peminat ttegar IE8.. hohoho setelah dikecewakan beberapa kali oleh firefox.. aku mengambil keputusan untuk berhenti gunakan firefox selama 24jam suatu ketika dulu.. tapi tetap juga menghadapi kekecewaan lalu aku mengambil langkah drastik utk membuang terus firefox daripada laptopku… hohooho

sayang IE8

sayang IE8

teruskan membaca untuk mngetahui kenapa aku lebih gemarkan IE8 berbanding firefox 3.. hohooh Read the rest of this entry »

kesudahan cerita mengarut di topotato.com

July 26th, 2009 15 Comments   Posted in Blogging

masih ingat cerita mengarut yang dijayakan dengan bantuan rakan-rakan yang sama gile.. hohoho nak tahu kesudahan dia? hehehe ok sebelum tu flashback sedikit cerita… sila baca dengan berhati-hati.. kalau nak lebih detail baca di sini…

…… abu yg berak merata2┬ádi tepi moto abu, mukanya wanted kat jalan kerana disyaki telah mengedar pisang goreng tanpa kebenaran makcik sebelah rumah topo yang sangat obses dengan a**** a**┬ádiva gebus pacar si chokilala itu yang hilang entah kemana~ makcik yang fanatik itu….. hehehe teruskan membaca untuk tahu kesudahan kisah ini… Read the rest of this entry »

Jom main sambung-sambung cerita…

July 24th, 2009 83 Comments   Posted in Blogging

atas sebab tekanan storyboard aku kena tolak buat kali kedua apa kata kita main sambung-sambung cerita… hohoho dulu selalu main dalam friendster… ok syaratnya seperti berikut..

  • sambung cerita dibawah ini dengan 4 patah perkataan sahaja di bahagian komen…
  • tak kisah la cerita tu jadi cerita mistik ke… misteri nusantara ke yang penting tak menimbulkan sensitiviti (camne nak eja ni?) atau memperkecil dan mengutuk mana-mana pihak
  • Untuk mengelakkan ada komen yang tersangkut waiting for moderation dan menjadikan cerita tu bertindih-tindih aku akan melepaskan semua moderation (hohoho aku akan online 48 jam tanpa henti untuk pantau para penyepam….)
  • penyumbang idea yang paling best & mampu menambah rencah dalam cerita ini akan mendapat cenderahati daripada topotato.com atau para sekutunya.. hohoho
  • jadi silalah sambung cerita ini dan jadikan ia menarik….
  • Pada suatu hari Abu berjalan-jalan tiba-tiba dia ternampak….

    kepada gadis-gadis facebook yang cun… baca ni..

    July 22nd, 2009 43 Comments   Posted in Life

    perhatian kepada gadis-gadis facebook yang cun dan berstatuskan single… sila baca post ini ye.. aku rasa tak perlulah aku menulis panjang lebar.. biarlah gambar-gambar di bawah ni memberi penerangan.. hohohoho

    ok menurut kuiz di facebook yang baru aku jawab…

    menjumpai gadis di facebook..

    menjumpai gadis di facebook..

    hohoho jadi kepada gadis-gadis facebook yang single dan cun silalah contact topo.. tak cukup meyakinkan? hohoh teruskan membaca resume topo di facebok…

    ok menurut facebook lagi… Read the rest of this entry »