upin dan ipin angkasa…

video June 11th, 2009

hohoh pada awalnya aku tak nak buat post ni sebab 2011 baru nak keluar.. hohoho tapi memandangkan aku dah melantik diri sendiri sebagai duta tak rasmi upin dan ipin dan knizam pon dah tanya maka dengan ini mempersembahkan..filem kedua upin dan ipin Upin & Ipin Angkasa… akan muncul dipawagam berdekatan pada 2011… terbitan les’copaque production.. dan inilah trailer filem berkenaan

tapikan aku akan lebih puas hati kalau 2011 nanti upin dan ipin tu dah besar sikit… hohoho biarlah nampak membesar bersama peminat.. hohoho 2011 tu lama lagi tu… dan satu lagi, kalau tak silap aku sepanjang cuti sekolah ni ada episod baru upin dan ipin… sebab aku ada terpandang hari tu.. tapi kenapa takde kat web ek.. hohoho betul ke tak ade episod baru? tv pukul 5.30 korang try tengok nanti.. hohoho aku dah lama tak bukak tv..

18 Responses to “upin dan ipin angkasa…”

  1. blowie says:

    minat betul ko nan upin ipin yea

    [Reply]



  2. Mr Final says:

    topo… thankz 4 sharing.. tp serius.. suke ngan idea topo U&I membesar dgn peminatnyer

    [Reply]



  3. Mr Final says:

    EH.. OK DAH LEH TGK… :upin02: WOW!

    [Reply]



  4. ubey says:

    die ulang2 bpe kali episod ptg2 tu. naik muak aku. tp boleh la utk dilayan. upin @ ipin dan rakan2

    [Reply]



  5. Kak Jie says:

    2011 – 2 setengah tahun lagi le tu..

    mgkn budak2 tu dah akil baligh, sora dah pecah

    hehehe

    [Reply]



  6. Upin says:

    :upin01:

    muak dah ke tgk upin? …. 🙁

    [Reply]



  7. zulfitry.com says:

    wah….entry ini membangkitkan nafsu ingin ke pawagam berhampiran nanti………
    opps..tapi movie ni lambat lagikan keluar?
    banyak diaorang kena buat sekarang ni…
    editing,storyboard,animation,modeling,dubbing, semualah kata orang…
    tapi aku rasa ketara sangat diaorang pergi ke angkasa lepas untuk adventure genre….
    yelah….environment yang sangat berbeza..

    tapi tidak apelah…kan itu movie diaorang…
    nanti aku g wayang …tengok citer tuh…akan datang…

    [Reply]



  8. Active Blogger says:

    hehe…aku dah lama tak tgk cerita nie… buat benda lain je memanjang 🙂

    tapi cerita dia mmg best 🙂

    [Reply]



  9. Maria Ozawa says:

    maria rasa tak sabar sgt nak tgk citer neh…. best mmg best.. tgk trailer pon dah mmg lawak.. hahahaha… lagi meletop dari filem yg i buat kan kan kan? hahaha….

    sincerely: maria ozawa, japan

    [Reply]



  10. HuRuL_AiNi says:

    maria ozawa-san, anatawa malay hanasemasen? sugoiii….haha

    okay,back to topic….aku lansung x pernah tgk siri or movie upin & ipin ni….knapa time aku kat rumah….x penah pun anak sedara aku buka crita ni?….pelik….

    [Reply]



  11. darkk says:

    Shin Chan ade membesar bersama peminat ke?

    Biarkan diorang kekal cmtu.
    ———-
    topo: hohoho nak aku buktikan yg shin chan membesar bersama peminat?

    [Reply]



  12. acadterror says:

    aku rase kalo wat kabolerasi upin dan ipin featuring sin chan mesti best gilerrr .korang ske tak ipin dan upin .:upin02:”wahh bess tu” :ipin02:”i like it”

    [Reply]



  13. abdfatah says:

    hahahahaaa… duta upin dan ipin sedang hangat berkempen daaaa…

    kalo upin dan ipin membesar dengan peminatnya maknanya kena ada generasi upin dan ipin laa lepas nih.

    upin dan ipin remaja.

    upin dan ipin ada awek.

    upin dan ipin kahwin.

    anak-anak upin dan ipin.

    cucu cicit upin dan ipin.

    keluarga kerabat upin dan ipin.

    dan macam macam lagi citer cabaran kehidupan upin dan ipin…

    [Reply]



  14. hazman aka species1980 says:

    evolusi upin dan ipin – TRANFORMASI…

    [Reply]



  15. muhammad fakhruddin says:

    :upin02:wah semakin maju…
    tapi mengapakah yg bersembunyi tu mukanye mcm opet juge?
    tunggu 2011…hehehe

    [Reply]



  16. idazulyx says:

    upin n c ipin ciyuk jo!!!TAPI APSAL KO suruh org download \…..aku nak dengar je yang”assalamualaikum,,atok oh atok” ok lA papahal ok lah daripada x da

    [Reply]



  17. kimie says:

    x sabar sgt le nak tunggu cita upin dan ipin angkasa 2011……………..

    [Reply]



  18. nur diana kartika bt roswadi says:

    hai baru nak join ni

    [Reply]



Leave a Reply