topo dapat cek kedua nuffnang…

Life June 5th, 2009

cek kedua nuffnang...

cek kedua nuffnang...

ok aku tak tahu apa yang aku nak tulis dalam post ni.. hoho cukup la sekadar menunjukkan aku dapat cek nuffnang dan nuffnang memang bayar kepada bloggers.. perlukah aku buat mengenali nuffnang episod 2? hoho kalau ye hantarkan ke twitter ye.. aku teringin nak tengok macam mana rupa cek advertlets.. bulan depan dapat lagi =D sekian terima kasih

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

30 Responses to “topo dapat cek kedua nuffnang…”

  1. blowie says:

    wahh,bape hengget dapat? tak cube adverlets? ramai yg kata adverlets lagi pemurah dari nuffnang ;p

    [Reply]



  2. Azah says:

    aku sblm ni status glitterati…tbe2 plak jd non-exclusive…
    ape kes ek?

    [Reply]



  3. Amirez says:

    owh..aku kecewa dgn nuffnang huhu.

    [Reply]



  4. abgzol says:

    ..bestnya dah dpt cek dari nufnang. blog aku masih baby lagi..rasa2 belum layak kot nak apply nufnang 🙁 apa-apa pun tahniah bro..dapat cek lagi share ler lagi kat sini sbg sumber motivasi blogger baru mcm aku nih!

    [Reply]



  5. Khai says:

    congrato… hehe..

    aku x dapat nak tunjuk check Advertlets kat korang sbb advertlets rajin bayar secara “bank-in” ke akaun maybank aku.. tak tahu la ngan aku je ke, atau orang lain pon sama..

    Tapi entri2 lama kat justkhai ada la check advertlets.. try search “advertlets” kat justkhai tu ye bro..

    W’salam..

    [Reply]



  6. loq says:

    tanye sikit…
    semua earning tu dikumpul dari bile?
    dan nuffnang senang naik tak?

    [Reply]



  7. blinkky says:

    wah, bagusnya…tahniah2

    [Reply]



  8. |1f34|-|1r3 says:

    tuh dia…duit sudah masuk aaaaaaaaaa

    [Reply]



  9. |1f34|-|1r3 says:

    Khai : Ko anak emas advertlets..haha

    [Reply]



  10. Aliff says:

    nuffnang duit slow r….. :ehsan01::ehsan01::ehsan01::ehsan01:

    [Reply]



  11. -WaN- says:

    aiyyark ade masyuk…congratz :fizi01:

    [Reply]



  12. zool says:

    Aku pun baru terima cek nuffnang semalam.. dapatlah 60 lebih untuk 3 bulan kumpul.. bulan ni n bln lepas slow je nuffnang aku..
    buffered earning tak dapat2..

    advertlets aku sekarang baru 81.. aku bajet 2-3 bln cecah minimum.. nak tengok dia bayo tak..
    dak khai tu dia terima je advertlets sebab blog dia gila2 trafik.. mana berani advertlets buat hal dgn dia..

    [Reply]



  13. aidilx says:

    hohoho! aku jeles topo dah dpt cek dr nuffnang.

    advertlets kdg dia pemurah wo.nuffnang aku tgk cam slow je gerak.

    tp tgklah nnt camna.

    [Reply]



  14. Active Blogger says:

    Alhamdulillah…murah rezeki ko…hehe…aku tengah belajar lagi cara untuk mendapatkan pendapatan dari internet 🙂

    [Reply]



  15. lisa says:

    buffered earning aku still run smpai esk..tempoh pengiklan run iklan dia kt blog aku 18may – 7 jun..hehe..dr tempoh diorang sewa tu boleh la cashout..hehe..yeah ..betul..betul..betull:upin02:

    [Reply]



  16. goge says:

    Boleh buat duit dengan banyak dengan Nuffnang, tapi ada caranya… Aku pun tak pernah nak cuba cara tu, tapi kalau korang boleh create satu blog mengenai remaja(aktiviti remaja contoh futsal, indoor, n outdoor etc) mesti banyak Campaign nanti.. 🙂 Cube la…

    Sebab aku dah tengok satu blog kawan aku, dapat Campaign sampai 8-9. Disebabkan tiada trafik yang banyak dia tak dapat la income sangat…

    Campaign kat blog aku pun tinggal satu je ni, harap-harap tengah bulan ni dapat la Campaign baru… 🙂

    p/s: Aku tengah kumpul Income Nuffnang daripada bulan 3 sampai bulan 10 ni, nak bayar insuran kereta pakai income Nuffnang.. hehehe 🙂

    [Reply]



  17. Luth Textile says:

    topo.. leh la belanja topup.. lalalla
    nuffnag aku baru rm20

    [Reply]



  18. Adam says:

    Tahniah. Tahniah 😉

    [Reply]



  19. ubey says:

    tahniah beb. hehe. sejak down ritu. x naik2 income aku. huahua.

    [Reply]



  20. mirlme says:

    cayala bro…

    [Reply]



  21. si lampu lampi says:

    kenapala aku takde kesedaran ttg nuffnang ni??zzz

    [Reply]



  22. adol says:

    bape lama baru nak dapat mcm ko tu? kalu boleh byr bil tel ok sangat le tu,

    [Reply]



  23. Melayu Boleh says:

    Tahniah..
    aku bila lg la nak dpt..

    [Reply]



  24. Ryehana says:

    nuffnangku ada rm90.95, kumpul sejak bulan 9 tahun lps. bapak lame… haha… tapi xper, cos aku pun just fikir duit dari berblog sebagai bonus dari keseronokan berblogging. dah cukup seratus br nak cashout. hopefully xde ape2 masalah… huhu

    [Reply]



  25. xuen adyla says:

    wow abang mahu ask sikit boleh
    xuen nuffnag juga
    tapi barulah jugakan
    and then dia kan bayar kalau cecah rm50 aja
    maknana abg dapat 50 per month and above la

    abang punya sudah tukar ke pay per click ke?

    [Reply]



  26. tra says:

    byk ke topo? hahhaha.. bestnye… dpt hasil… =)

    [Reply]



  27. Jie says:

    kak jie pun dpt juga…cek yg ke 5

    [Reply]



  28. Hakim says:

    alo sume…
    aq ni dak bru dlm bloggers..
    leh bgtau aq ape ke jadah nufffang n advlrt tu??
    ape pekdah die??
    camne nk carui income through blog?

    [Reply]



  29. Adam says:

    salam…berat la koding Nuffnang ngan adverlert tu nk load site..besh guna google adsense…confirm masyuk byk..

    [Reply]



  30. sri says:

    :upin02:
    wauuu

    [Reply]



Leave a Reply