statistik terkini topotato.com…

Reviews June 23rd, 2009

sekadar post sembang-sembang sahaja ye.. hohoho bulan Mei dan bulan Jun menampakkan perubahan yang sangat drastik dalam arena blogging topotato.com… blog yang dahulunya hanya suam-suam kuku sahaja kini menjadi semakin bertambah baik dalam kelas tersendiri.. hahahah tak nak la beza bandingkan dengan blog yang tak sama kategori.. memang confirm la macam langit dengan bumi.. post ini bertujuan untuk memenuhi permintaan seorang rakan yang nak tengok sangat statistik topotato.com hohoho aku kan memang suka memenuhi permintaan peminat..

Statistik mengikut nuffnang:

statistik nuffnang minggu lepas

statistik nuffnang minggu lepas

harap maaf la ye.. aku hanya percaya statistik daripada nuffnang sahaja.. hahahah walaupun aku gunakan banyak lagi servis seperti google analytics dan wp stats.. tapi aku tetap tumpu pada statistik nuffnang sahaja.. hohoh kenapa? sebab nuffnangΒ  je yang bagi duit.. hohoho

Alexa Rank

alexa rank

alexa rank

ok ini adalah Alexa Rank untuk topotato.com hohoho nombor macam meletup.. sebenarnya aku tak kisah pon.. hohoho kerana Alexa Rank sangat senang untuk dimanipulsai.. hohoho tapi untuk tahun ini aku ada satu target iaitu mengalahkan Alexa Rank knizam.com yang sekarang niΒ  280 112 hohoho sikit je lagi.. jangan la banyak sangat jurang… penat nak kena kejar nanti.. hohoho

kenapa target nak kejar knizam? hohoho sebab knizam pon bergenre seakan sama seperti topotato.com dan usia blog tu pon tak jauh beza dengan blog ini.. dan satu lagi kerana knizam juga orang Melaka.. dan mengehostkan blog di serverfreak hahahah

hohoho apa lagi statistik yg aku nak tunjuk ek.. cukup la setakat ini sahaja.. ads kbsoccernet bakalan tamat 2-3 hari lagi.. ada sesiapa berminat nak beli spot iklan tu? sila contact topo.. hohohoho harga boleh runding…

33 Responses to “statistik terkini topotato.com…”

  1. HuRuL_AiNi says:

    mangai…..cemner boleh sampai 500 uv sehari ni?huhuhu
    tunjuk ajarku sifu…hihi

    [Reply]



  2. firdee says:

    mak aih…dasat le bro topo nih…mintak tunjuk ajar..

    ps:camne eh nak keluarkan threaded comment kat blog saya..ada tau cara ka?…guna theme tu dia mcm disablekan…:upin01:

    [Reply]



  3. Mustaffa says:

    HEBAT!! tak tau nak kata apa…

    [Reply]



  4. zool says:

    Pergh alexa ko menjunam sampai 200K ek.. geramnya aku. aku still 500K lagi..
    traffik aku ngan ko hampir nak sama.. huhuhuhu. tapi susah sikit nak kejor ko. org muda..

    [Reply]



  5. xun says:

    letak ads aku. hahaha. free. πŸ˜›

    tinggi gile graph visit ko tu. siap unique visits pun gnas. πŸ˜›

    [Reply]



  6. KNizam says:

    hehe come on topo !
    ko kena lebey giler kentang la camni. hehe πŸ™‚

    [Reply]



  7. Saffa says:

    :upin02: Speechless!

    [Reply]



  8. Azah says:

    :ehsan01:
    mak aih topo..

    [Reply]



  9. chokilala says:

    bak sket trafik ko tu. haha. aku pun suka tengok stats nuffnang. senang sikit faham

    [Reply]



  10. secret admirer says:

    amboi la….sape la yg ratus2 jengah blog ko nie….:upin02:

    [Reply]



  11. Faizal says:

    power root! x leh calen

    [Reply]



  12. fazamania says:

    hoho..power gile traffic…ape rahsie ?

    [Reply]



  13. zulfitry.com says:

    :ipin01: wah tahniah…patuttah nuffnang suka offer campaign kat ko yer..hoho

    [Reply]



  14. Ryehana says:

    Jeles siot…

    camne byk sgt traffic nih??? sedekah la ckit kat aku.. hohohoh

    [Reply]



  15. oDiN says:

    Traffic bukan lagi misi utama untuk aku blog ..
    πŸ™‚

    [Reply]



  16. |1f34|-|1r3 says:

    fuh…memang mantap traffic ko topo..aper la orang cari kat blog ko nii…upin n ipin lg? hehe

    [Reply]



  17. Ikhwan says:

    Tahniah atas kejayaan website ni πŸ™‚

    [Reply]



  18. hazman aka species1980 says:

    topo….

    memang respek la bro punye trafik…dasat sungguh….
    arap2x dapat la kongsi ilmu dan pengalaman camner leh dapat unique trafik yang gempak camtu skali….

    [Reply]



  19. acadterror says:

    bro nk tanye,bape lame ek sejak ko stat bukak blog nih untuk dptkan traffik byk nih

    [Reply]



  20. Fatin Pauzi says:

    Huish, gile kentang trafik. hehe

    [Reply]



  21. Kak Jie says:

    topo…kita same… nuffnang pun tak jauh beza
    tapi alexa tu kak jie masih 318000 la…
    nak kejar knizam juga…sbb kita sama2 guna serverfreak

    umur pun sama…tp dia kencang trafik

    [Reply]



  22. blowie says:

    mmg masyuk la ko yea ;p

    [Reply]



  23. fara says:

    :upin02::upin02::upin02::upin02::upin02:

    hebat.memang hebat

    [Reply]



  24. Kill-Vearn says:

    perghh gile gempak… tak sangka aku blog ko hebat gini… erm… sampai 600 visitor sehari.. blog khai n sembangkomputer pon mesti lebih kurang mcm ni or lagi dasyat kot… solute2…

    [Reply]



  25. pjan says:

    topo tahniah..teruskan usaha ko utk naikkan trafik

    [Reply]



  26. ubey says:

    hoho. gle terkedu aku. aku x penah lepas 500. tapi ko mantain je above 500. gle terbaik

    [Reply]



  27. ibnmasir says:

    fuh..kalo banding blog ko ngn blog ak yg same kategori ni.. mmg langit ngn bumi… huhu… hebat2…

    [Reply]



  28. nikillas says:

    haha.. nak banding blog aku ngan blog ko ni mmg macam langit dan bumi laa.. huhu..

    [Reply]



  29. adol says:

    wah hebat dol blog nie.. camne ko wt ajar la cikit…

    [Reply]



  30. mike says:

    topo~ nice one~ mase matrik ko da gtau ko nk wat blog~ x sangke blog ko nie bleh bagi ko duit~ kentang2~

    [Reply]



  31. deCrewz says:

    Pergh.. UV sehari pun dah 5xx lebih.. Jai sehari nak cecah 10 pun ssh..hu3. Maklum la, baru belajar, harap dapat tunjuk ajar newbie ni..he3.

    [Reply]



Trackbacks

  1. Update Alexa Ranking dan Google Pagerank Blog | Hidup Biar Sedap
  2. Merebut Cik Alexa | Hidup Biar Sedap

Leave a Reply