post yang tiada makna…

Life June 9th, 2009

———————————————————————-
————————————————–
——————————————————–
————————————————–
——————————————-
—————————————————-
———————————————-
————————————————————–
——————————–

tak payah la bersusah payah nak cari maksud tersirat atau cuba terjemahkan apa aku tulis… buat pertama kalinya aku tulis sesuatu tanpa sebarang tujuan atau maksud tersirat…

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

18 Responses to “post yang tiada makna…”

  1. nikillas says:

    macam nak main RODA IMPIAN plak..

    Saya putar Halim..!!!
    Wang besar.. Wang besar..!!

    [Reply]



  2. Kill-Vearn says:

    ok saya berada pada wang rm300… saya pilih huruf K halim… pastu saya nak beli vokal A ye…

    hahahahaa!!!

    [Reply]



  3. missc0mot says:

    :ipin01:

    [Reply]



  4. halim osmain says:

    *tett. awak muflis. peserta seterusnya. pilih konsonan anda

    [Reply]



  5. Maria Ozawa says:

    saya memilih konsonan L… (harap2 ada lew)
    hahahaaa

    [Reply]



  6. finafedora says:

    lol ! halim osmain pon ade. gile femes, ade celebrity komen. okeh ! saya pilih huruf F. cepat bukak kotak tu.

    [Reply]



  7. Rjuna says:

    Jangan lupa lirik yeay yeah

    lirik diatas bernilai 1 juta ringgit, tajuk takde muzik pun takde

    siapa berani kunci lah lirik ni

    [Reply]



  8. Azah says:

    saya nak putar plak halim…

    [Reply]



  9. MrRoll says:

    LOL! da jadik roda impian lak ~.,`

    [Reply]



  10. KhairiL says:

    saya nak cuba selesaikan en. topo

    [Reply]



  11. Abby says:

    Khairil tu… putar dulu baru selesaikan.. klau tak Abby tak nak bukak…

    [Reply]



  12. suhz says:

    saya beli A.. ahaha

    [Reply]



  13. eldy says:

    jadi ape plak entri ini ?! .. blur blur n blur >_<

    [Reply]



  14. halim osmain says:

    pusingan bonus. NKRMG dan A diberikan percuma. peserta seterusnya, anda sudah bersedia?

    [Reply]



  15. Khai says:

    apesal la agaknya aku leh berminat untuk klik link entri ni dari google reader…

    :ehsan01:

    [Reply]



  16. zul says:

    ak rasa ad maksud tersirat di sebalik garisan kosong ni..
    hmmmm

    [Reply]



  17. chokilala says:

    abg halim : kita kesuntukan masa. untuk kategori peristiwa, sila selesaikan dalam masa 5 saat
    chokilala : saya selesaikan abg halim! TOPOTATO DILAMUN CINTA!
    abg halim : itu yang kita cari. syabas!

    *abby datang salam dengan aku*

    p/s : roda impian dah ramai pengacara, tapi abang halim tetap dekat di hati. tukang bukak kotak aku suka abby n eja. phewwit!

    p/s : sorang pun xkesian dgn *mungkin* masalah yang sedang dilanda topo. komen dlm entry ni ntah pape je. haha

    [Reply]



  18. aidilx says:

    =))siap buat rancangan Roda Impian.

    [Reply]



Leave a Reply