orang lain pergi usya awek.. topo lukis gajah..

Masterpiece June 30th, 2009

hohoho tajuk macam ada sedikit fishy.. hahaha ok kepada yang tidak tahu.. UTeM dan hampir kesemua Universiti kerajaan di Malaysia sedang melalui Minggu Haluan Siswa atau minggu orientasi.. hohoho dan biasanya kesempatan ini ramai yang akan mengusya awek-awek cun untuk dijadikan simpanan dan tak kurang juga yang mencari anak-anak ikan.. hahaha tapi sangat berbeza dengan topo.. hohoh aku tidak mengusya seorang pon awek cun… nak tau apa yang topo buat? hohoho

gambar sekadar salingan

gambar sekadar salingan

orang lain pergi usya awek topo lukis katak…

cubaan melukis katak

cubaan melukis katak

hoho oleh kerana terlalu taksub dengan penguin yang aku lukis sebelum ni aku menjadi semakin rajin nak lukis lagi.. ohohoho dan inilah binatang yang paling lama pernah aku lukis.. ohohoh lama weh aku nak lukis kaki katak ni..

orang lain pergi usya awek topo lukis kepala beruang…

cubaan melukis kepala beruang

cubaan melukis kepala beruang

ingat lagi cubaan melukis beruang aku dulu? hohoh yang akhirnya jadi macam [email protected] oleh sebab tak puas hati aku mencuba melukis kepala beruang.. hohooh macam jadi tapi agak cacat…

orang lain pergi usya awek topo lukis honey bee…

cubaan melukis honey bee..

cubaan melukis honey bee..

oleh kerana terlalu asyik mendengar lagu Honey Bee oleh zee Avi aku terus serta merta membuat kahian untuk melukis honey bee.. ohohoh agak kacak kan.. heheheh

orang lain pergi usya awek topo lukis gajah…

cubaan melukis gajah versi sisi..

cubaan melukis gajah versi sisi..

cubaan melukis gajah pandangan depan..

cubaan melukis gajah pandangan depan..

hahaha aku pon tak tau kenapa aku lukis gajah.. tapi ini kali pertama aku buat 2 cubaan melukis gajah sekali.. dari sudut tepi dan pandangan muka.. hahaha aku memang nak tergelak je tengok gajah-gajah aku ni..

32 Responses to “orang lain pergi usya awek.. topo lukis gajah..”

  1. zulfitry.com says:

    sesungguhnya kau berbakat..dah la pandai berblog..melukis pun pandai..

    namun..
    :kakros02:kenapa tak ambil peluang ngorat pelajar baru masa minggu haluan siswa?keh3x..

    [Reply]



  2. chokilala says:

    gajah yang pertama macam tengah berak. gajah kedua ada masalah telinga mengembang ke? hoho. telinga lagi besar drpd badan

    comel amoi kat atas tu. mesti bdk ftmk. ftmk kan ramai gadis comel2. contoh terdekat, aku la. haha

    [Reply]



  3. darkk says:

    Pulak. Topo. Awek Cun Satu.

    Dari student tahun 4, Mekatronik =D

    [Reply]



  4. sickchild72 says:

    hahaha tengok muka gajah tu skali usha cam cukis.
    dua kali usha pun still same cam cukis. ahahahahahaah.

    [Reply]



  5. atokk says:

    chantek pulak aku tgk lukisan tu..haha..

    [Reply]



  6. Kill-Vearn says:

    erm aku dari dulu wonder la topo, ko lukis pakai ape eh kat PC neh? leh aku taw? rasa mcm nak lukis muka sickchild pon ada… hahaa…

    [Reply]



  7. xun says:

    gajah yang last tu comel. hehehe.

    [Reply]



  8. sickchild72 says:

    killvearn

    amboi amboi kau nak lukis muka aku.
    hahahahaha.
    tak cantik t siap kauuu.

    [Reply]



  9. YAN^S says:

    time2 orentasi semua pun buat benda yg sama rupanya hahahaha kecuali hang… ( ke hang lukis gajah tu taktik nak ngorat awek sebenarnya..jeng jeng jeng…)

    [Reply]



  10. chokilala says:

    kurang asam punya eni. ko kutuk aku eh x(

    yang katak tu kan, drpd cara duduk dah tau sebijik macam sickchild duduk. hahaha. sekali pandang mcm eni, 2 kali pandang pun mcm eni. banyak kali pandang pun still mcm eni. hehe

    ko guna apa eh? flash eh?

    [Reply]



  11. HuRuL_AiNi says:

    ke poster minggu haluan siswa tu trick nak ngorat awek online….hihi

    [Reply]



  12. zool says:

    Eh nanti aku jumpa ko.. lepak seri negeri tak jumpa apekehal.

    [Reply]



  13. redz says:

    cantek lukisan anda..lalala..
    t nk wat game senang r..wat game gajah +hoeny+katak..
    msti smart..
    slmt berorientasi ngn freshie..

    [Reply]



  14. azharsalleh7712 says:

    cuba lukis awek pulak..

    [Reply]



  15. oDiN says:

    mase aku datang semalam takde pon jumpe amoi tuh …

    anyway .. ramai la jugak intake .. tapi ade lg 400 tmpt kosong .. cukup la budak kelas aku nk join direct entry

    tgh tunggu gmbr aku dgn ana dgn nazurah
    😛

    [Reply]



  16. adol says:

    huhuhu
    leh tahan la lukisan ko.. hahaha

    [Reply]



  17. loq says:

    waaa
    hebat jugak !
    boleh buat blog lukis2!haha

    [Reply]



  18. acadterror says:

    topo apsal gading gajah tu ilang bila kat pndgan depan.dah kene ptg ke hehehehe

    [Reply]



  19. TMUkmkd says:

    gilo.. lukis sempat ko

    [Reply]



  20. zelo55 says:

    ok kite dal cmni…
    ko trus melukis…
    awek2 ko bg kt aku…
    haaaaa…
    kan adil tu…ho3

    [Reply]



  21. Luth Textile says:

    kalo aku dah pg ngorat dah bro..ramai tuu..
    fresh, segar dari ladang..wahkakakah..

    [Reply]



  22. edwin says:

    ada bakat bro. lepas habis u nanti boleh buat bisness ni. serius bah
    :mail01:

    [Reply]



  23. catzer says:

    Lepas ni kucing plak erk :fizi01:

    [Reply]



  24. broSKL says:

    rajin ko lukis menatang2 ni sume ek..erm pape pun aku suka honey bee and gajah yg ke dua tu..:upin02:<–dia ckp:"waaah smart la abg topo"

    [Reply]



  25. hazman aka species1980 says:

    gajah yang telinga pink tu comey gak…huhuhu….

    [Reply]



  26. anonymously says:

    owh… ak notice gak awek ni…
    dr tepi ingat melayu… sakli cine…

    cun jgak la… tp ade lg cun…
    cthnye rumate ak… wahahaha…
    wtf… gugur iman ak weyh…

    [Reply]



  27. abrablog says:

    lawa apa tuh..:mail01:

    [Reply]



  28. Buya says:

    gilerk ah topo lukis gajah siot!!!
    ———-
    topo: hohoho nanti aku lukis buaya plak.. eh ko buya ke buaya? hohoho

    [Reply]



  29. van_sop says:

    :fizi01:hai kwn2 spe yg abg2 dit>????
    ada ke or aku yg first

    [Reply]



  30. kasimo says:

    ajar aku buat macam tu… ko guna software apa..

    [Reply]



  31. a1zudd1n says:

    bila nak lukis awek lak ni?huhu:ipin01:

    [Reply]



Trackbacks

  1. Creating Characters with Personality by Tom Bancrof | topotato.com

Leave a Reply