cabaran rasmi kepada knizam.com…

Blogging June 25th, 2009

pada mulanya aku nak mencabar knizam senyap-senyap je.. hohoho tapi selepas kak jie dan marzuki jalil pon macam berminat je nak mencabar Alexa Rank knizam.com aku menjadi semakin bersemangat waja nak mencabar knizam ni.. hohoho kira 3 lawan 1 la ni dan sekarang ni inilah kedudukan semasa Alexa Rank terkini knizam.com dan para pencabarnya:

knizam.com >>    topotato.com >>    kujie2.com >>     dilarangmelarang.com

ada sesiapa lagi nak join? meh2 tarikh tutup cabaran? hohoh sampai kami puas hati.. bak kata marzuki

Walaubagaimanapun aku tetap nak lawan Alexa rank dia walaupun mengambil masa 10 tahun pun.

p/s ini adalah saingan sihat ye… seronok bersaing ni.. hohohoho

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

28 Responses to “cabaran rasmi kepada knizam.com…”

  1. Mustaffa says:

    hebatnya korang!!

    [Reply]



  2. megat says:

    bagus, bagus. aku akan cuba bersaing pada masa akan datang. skang ni dah lama tak menulis, ranking jatuh gegila.

    [Reply]



  3. Azah says:

    aku pon nk join jugak..
    tp aku x reti dan rs cam x layak..
    stakat mana yg ada je la..

    [Reply]



  4. Kak Jie says:

    wah….tambah member bersekongkong… kita berusaha menuju puncak:kakros02:

    [Reply]



  5. HuRuL_AiNi says:

    korang dh lebih kurang setahun blogging kan..ke lama lagi…
    retinya…lg setengah tahun utk aku kejar untuk tahap korang skarang ni…hihi…nak kejar sesama…mmg x dpt…alexa rank aku sejuta lebih…wakaka….guna ni sbg penanda aras target utk stgh thn lg la….hihihi
    gambatte kudasai for myself <—erk..apa ka..haha

    [Reply]



  6. Kak Jie says:

    tapi… erk..kak jie sorang je makcik2..larat ke nak bersaing dgn korang mude remaje tu….semputlah kak jie

    [Reply]



  7. KNizam says:

    perghhh mana bisa blog aku nak jadi segiler kentang mcm ko. hehe 🙂
    apa2 pun aku sahut cabran neh semua. hehe cool !

    aku tengah tunggu bila la ko nak amik pemandangan utem melaka ni weiiii. haha :upin01:

    [Reply]



  8. marzuki says:

    apa barang rank aku 380,150? haha, banyak gila dari korang sume. tapi kujie tu aku respeklah sejak dia pkai blogspot lg, isk3.

    10 tahun lg tu, lama gila. rasa macam aku dah kahwin time tu. knizam pun dah xtulis blog lg, haha.

    [Reply]



  9. Khai says:

    aku nak join dua kaki boley? hhuhuhu.. sila update…

    [Reply]



  10. zulfitry.com says:

    :ipin02:wah lawan2 pulak page rank yer..saper menang nanti apa hadiah? penganjur sila jawab?

    [Reply]



  11. GM says:

    Blog den jatuh skit sbab ada maslah hari tu. Nak kena kejar balik ni.. :ipin01:

    [Reply]



  12. PutraMalaya says:

    :upin02:wah…hebat la korang…good luck..!rock the world.!

    [Reply]



  13. azizan4444 says:

    mantap2..aku bdk br blaja.hoho..tlg la ajar..:ehsan01:

    [Reply]



  14. pjan says:

    hahaha gilak…berlumba-lumba lak korang…tapi bagus sebab persaingan sihat..jgn ko gi ddos blog orang sudah..

    @hurul
    aku sokong ko potong je si topo ni biar dia terngangan hahaha

    [Reply]



  15. zool says:

    Jauh lagi aku nak lawan korang ni..
    Takpe pelan2 ..

    [Reply]



  16. amoi says:

    aku nak join gak boleh tak tapi rank aku baru sejuta lebih.. T_T

    [Reply]



  17. Kill-Vearn says:

    hoho persaingan sehat antara blogger… namun aku pasti tak dapat mengejar otai2 blogger ini.. huhu…

    [Reply]



  18. Iqone_Dinie says:

    :fizi01: wah wah…best ar korrang sume nie…siap leh main beat alexa rank lagi tue..bile la blog aku nak jd sebest blog engkorang sume erk??? heheh..kalo yg sudi tuh bg ler tunjuk ajor skit…:ipin01:hihihihi

    [Reply]



  19. adol says:

    mcm best je, camne nak join?

    [Reply]



  20. rohaizad says:

    weyyy… aku pun nak join gak…
    sebab alexa aku pun masih di atas 200,000 lagi… samalah kita lebih kurang.

    [Reply]



  21. loq says:

    ala korang otai lagik…
    aku masih newbie..
    tak pe2..

    [Reply]



  22. eldy says:

    bro, apa maksud links in tu ?

    [Reply]



  23. acadterror says:

    aku nak join tapi dalam masa 4 – 5 tahun lg hahhahaha

    [Reply]



  24. emme says:

    Heheh 🙂 ko tak habis-habis nak saing dengan knizam tu. Tapi bagus gak tu, persaingan sihat. Aku punya Alexa jauh sangat nak saing dengan korang. 😆

    [Reply]



  25. -WaN- says:

    nak lepas sejuta pon payah..wuwuwu

    [Reply]



Trackbacks

  1. Giler Ah ! Topotato (Giler Kentang), Dilarang Melarang (Marzuki) & Hidup Biar Sedap (Kak Kujie) Nak Lawan KNizam Artwerk Siot ! Hehe :) — KNizam Artwerk
  2. Merebut Cik Alexa | Hidup Biar Sedap
  3. yeah cubaan mencabar knizam.com berjaya... | topotato.com

Leave a Reply