topo dimengorat di UTHM..

Life May 21st, 2009

hahaha tajuk post sangat tak boleh blah.. hohoh seperti yang sedia maklum.. aku baru sahaja pulang dari menghadiri satu kursus di UTHM.. hohoh banyak gila problem menimpa sampai jiwa kacau giler sekarang ni.. hohoho abaikan segala kekacauan jiwa aku.. hoho mustahil la aku nak kongsi kat sini.. ni bukan personal blog ye.. ini adalah blog carca marba mentega kacang yang giler kentang..=)) ok berbalik ke tajuk asal ye.. aku dimengorat di UTHM..  nak tau oleh siapa? hehehehe

awek cun mengorat..

aku terpaksa amek shot jarak jauh takut dia mengorat aku lagi.. hahah

amacam cun tak awek yang cuba mengorat aku? peristiwa ini berlaku di sebuah sekolah di Batu Pahat.. hohoh dengan harapan budak ni bukan adik si dia… kalau tak silap budak ni berusia 5-6 tahun sebab dia pra-sekolah.. nama dia aku tak pasti.. samada yun @ yuyun @ uyun.. teknik dia mengorat? hehehe  pertama sekali dia lari-lari keliling aku pastu tarik2 baju aku sampai memaksa aku aku tuck in baju… hohoho buat pertama kalinya dalam sejarah etika pemakaian baju aku.. aku tuck in T-Shirt masuk dalam  seluar jean.. lepas aku tuck in baju aku dia datang ramai-ramai dok keliling aku kemudian main pukul-pukul plak.. lepas tu nasib baik la cikgu dia panggil masuk dalam kelas.. hohoh kalau tak ntah apa lagi la yang dia buat dengan aku…

awek cute budak sekolah

hohoh dibawah ini aku kongsikan lagi beberapa rakan-rakan awek cute + dan cun yang cuba mengorat aku itu.. dengan harapan en azman akan lebih berapi untuk membeli dslr dan untuk memaklumkan kepada cik hurulaini yang aku dah lama memiliki DSLR

p/s: UTHM = Universiti Tun Hussein Onn

p/s: pelbagai masalah yang timbul menyebabkan aku berfikir lama untuk membuat keputusan yang bakal mengubah status aku yang selama 20 tahun ni..

p/s: adik.. lagi 10 tahun baru la datang cari abg topo ye.. hohohoho

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

25 Responses to “topo dimengorat di UTHM..”

  1. -WaN- says:

    ceh,tajuk memang tak nak kalah..haha
    budak2 tu buat ape kat uthm?…

    [Reply]



  2. HuRuL_AiNi says:

    ciss
    entri nak show off ko dh beli ye….
    hoho…akan ku kuatkan azam membeli jugak…hahaha
    p/s: tgk gambar2 ni buat aku rindu ngan student2 aku…huhu

    [Reply]



  3. alba hebat says:

    muahahaha~~~~
    jiwa kacoo~~~
    cube topo cube~~!
    ngeh!
    :fizi01:

    [Reply]



  4. Pepejal says:

    aku rasa silap tajuk ni.. sepatutnya topo mengurat di UTHM.. gambar budak?? ke kakak dia.. huhuhu..

    [Reply]



  5. ubey says:

    hoho. ape yg mengubah ko ni. cite la beb

    [Reply]



  6. Amirez says:

    hoho..tak boleh jadi neh.
    sepanjang aku blaja kat UTHM tak penah dimengorat oleh awek cute, ko pulak yg dpt. jeles ni haha

    [Reply]



  7. humbleandmodest says:

    Amirez..

    ko jual mahal…
    haha…
    :))

    [Reply]



  8. tekong says:

    topo pedobear!
    ———-
    topo: hahahah ni lagi sorg cisdel.. hahah

    [Reply]



  9. Rjuna says:

    Ko kursus di UTHM, siap ada kanak² Ribena lagi

    Kursus pendidikan awal kanak² ke?
    ———-
    topo: ni aktiviti khidmat nasihat kat sekolah rendah..

    [Reply]



  10. hydir says:

    weiii .. ko dah menamatkn zmn bujang ker?
    sronok dgn kekanak lak .. jangan jadi phedophile dah ler…

    muahahaha
    ———-
    topo: hahaha cisdel.. aku baru tau ape maksud phedophile…

    [Reply]



  11. ibnmasir says:

    betol ke ko dingorat? ke ko slh fhm maksud die, hahaha
    ———-
    topo: berdasarkan pemahaman bahasakanak2 aku.. hohooho

    [Reply]



  12. Ryehana says:

    hampeh!

    ye ye jer aku ingt ade awek cun!
    ———-
    topo: aku dapat rasakan lg 10 tahun dia bakalan cun weh.. hohooho

    [Reply]



  13. eSempoi.com says:

    haha…nasib baik aku tak camtu mase first time jumpe ko…kahkah…gelak guling2
    ———-
    topo: kalo ko buat camtu confirm si izah tiggalkan ko kat situ.. hohooh

    [Reply]



  14. Azah says:

    topo ditindih perasaan…
    die ngorat bdak2 tu…tp bdak2 tu x layan…
    last2 die kata bdak2 tu yang ngorat dia plak…
    hahaha….
    ———-
    topo: hohoho statement yang tidak benar sama sekali…

    [Reply]



  15. c0mot says:

    hahahha….cun giler awek tuh yeh…=D:kakros:

    [Reply]



  16. chokilala says:

    sebenarnya tu mungkin cubaan nak bagitau bahawa zip seluar ko xtutup agaknya. hoho. memandai je aku

    tahniah. topo bakal menamatkan zaman dudanya dengan gadis pilihan. haha

    [Reply]



  17. hady says:

    ye ke ni rasanya cam ada sukaneka jer kat situ heheh.. tu yang budak-budak tu lari keliling kau:upin02:

    [Reply]



  18. emme says:

    Aku pon pernah kena macam ni, aku tak taulah apa yang budak2 tu pk bila termengurat aku… 🙂 heheheh

    [Reply]



  19. Kreuger says:

    chis topo.. hang saje kasik aku
    panas dengan gambar tuh ek…
    kalau tak kerana aku ade plan hujung tahun ni,
    memang sure aku dah rembat.. tapi ape kan daye…

    keperluan naluri lebih utama… muahaha

    :upin02: betoi betoi betoi…

    [Reply]



  20. Kujie says:

    weiii….bawah umur tu….naya nnt
    sebat mandotori dengan rotan

    hehehe….

    [Reply]



  21. zelo55 says:

    ko jgn wat hal ngn budak2 bawah umur oii…
    nnt polis tgkap bru ko taw..
    wahahahaha…
    ak x mint ar ngn budak2..
    xde feeling beb~

    hahahahaa…

    [Reply]



  22. iR_KAMI says:

    owhh….mengurat kat UTHM xajak aku haa….xper…

    [Reply]



  23. aman says:

    wakakaka…nak cakap ko dah ada dslr ar yerk? gitu? :mail01:

    [Reply]



  24. Mohamad says:

    hampeh ko ni.

    [Reply]



  25. Active Blogger says:

    hehe…dah lama tak jalan-jalan kat Parit Raja tu semenjak habis belajar nie…

    [Reply]



Leave a Reply