terbaru di topotato.com…

Life May 4th, 2009

hohoho dah lama aku tak buat post info berkenaan blog ni sendiri.. ye la kalau dulu aku rajin buat round up post.. tapi sekarang macam dah kurang sikit la.. jadi di kesempatan ni aku nak buat post sembang-sembang sebaik mungkin.. hohoho amaran awal.. post ini bakalan menjadi sangat panjang jika aku gagal mengawal diri dan jari jemari.. tapi aku rasa aku nak buat point form je la biar macam snippets kat blog Tun Mahathir tu.. hohoho

  • korang perasan tak aku dah buat beberapa perubahan pada blog ni? hohoh dah lama rasanya aku tak tukar tema blog ni.. semalam aku berusaha mencari tema yang kacak untuk blog ni.. tapi malangnya tak satu pon yang berkenan di hati.. hoho jadi aku aku membuat penambahan pada tema yang sedia ada…
  • antara penambahan yang berlaku adalah header kat atas tu.. hohoho selama lebih setahun bergelar blogger inilah kali pertama aku aku membuat header untuk blog aku.. hohoho dah lama dah aku teringin nak letak muka sendiri kat header :))
  • hoho untuk pengetahuan header itu akan ditutupi oleh iklan nuffnang kalau ada kempen.. hohoh kalau tak korang tengok je la header tu sampai lebam..
  • background pon dah tukar hoho rimas plak aku tengok corak macam kain alas meja kat rumah kakak si ryehana tu.. hahahha :))
  • aku dah berjaya meletakkan blockquote yang lebih kacak untuk blog ni. hohoho rimas aku tengok blockquote yang lama tu.. hohoh
  • hohoh komen di topotato.com sekarang adalah do follow jadi sila lah komen dengan berleluasa.. hohoho tak tau apa itu do follow? sila request di twitter aku… hoho ada 3 orang request aku akan buat post pasal do follow..
  • sekarang ni unordered list dengan ordered list je yang bermasalah kat blog ni.. hohoho kalau rajin nanti aku edit la..
  • 7706 klik tu.. hohoh

    7706 klik tu.. hohoh

    hoho kepada yang tak tahu aku menang pertandingan sebarkan dan menang kat Jerung Perkasa.. hohoh 7706 klik dalam masa 10 minggu.. ada yang nak lawan??dan 90% berasal dari blog ni sendiri..  tak percaya tanya penganjur sendiri….

  • tapi malangnya duit RM 100 tu dah dibuat bayar kerosakan motor member aku yang aku pinjam tahun lepas.. hahaha dan semalam baru adik aku paw RM50.. dah miskin balik dah sekarang ni..
  • hohoho unique hits ke blog ni sekarang mencecah 400-500 unique hits sehari… hohoh satu pencapaian yang mambanggakan untuk aku sebab ni bukan blog gossip artis atau blog lucah atau blog yag sentiasa nak maki orang je. hohoho
  • ada yang nak beriklan kat sini tak? hohoho harga boleh bincang.. malas aku nak tetapkan harga.. hahaha boleh menumpang trafik aku sementara trafik aku tengah mendadak ni.. kalau berminat sila hubungi aku..
  • hohoho cakap pasal iklan.. nampak tak logo kb soccernet kat corner blog ni… kacak tak logo tu? hoho aku buat dengan sepenuh keikhlasan.. hahaha kalau tak kacak tak pe.. korang hanya perlu lihat logo tu selama dua bulan je.. hohoho (iklan berbayar di topotato.com)

ok aku rasa cukup la snippets untuk kali ini.. hoho cadangnya aku nak meletakkan 1001 keyword yang tengah panas sekarang ni.. hohoh tapi sebab dah terlalu asyik menulis aku terlupa keyword apa yang tengah hot sekarang ni.. hahah

15 Responses to “terbaru di topotato.com…”

  1. oDiN says:

    pergh .. hits sehari 400 – 500 ..
    dasat .. dasat ..

    [Reply]



  2. Ryehana says:

    aku ingtkan kenapa la ade je org dtg blog aku dr entry ni.. rupenya ko ade link aku. mekaseyyyy!! hahaha..

    xsesia aku mengomen background lame ko dulu tu.. tapi sejibik mcm alas meja umah akak aku! hahaha..

    giler dasyat 400-500 hits.. jeles nih!
    ———-
    topo: aku yakin orang tu semua nak beli panda dari ko.. nak buat masak kari.. hohoho

    [Reply]



  3. |1f34|-|1r3 says:

    giler ah topo hits ko…mmg mantap..hehe…bila nak kuar entry contest aku ni? task 3 nak kuar dah nii
    ———-
    topo: hohoh dah nak task 3 dah ke.. sekejap nye.. hoho esok selespas matahari terbit aku buat.. hohoho

    [Reply]



  4. chokilala says:

    menyampah plak aku gambar ‘comel’ ko tu terpampang kat atas. hoho. seb baik akan ditutup kalau ada kempen. hehe #:-s
    ———-
    topo: hohoho maaf jika apa yang akan aku khabarkan ni mengecewakan ko.. hooho gambar tersebut tidak ditutupi iklan… hohoho akan jadi macam aku sedang memang tepat ke arah iklan tu.. hahaha

    [Reply]



  5. menteil says:

    wah… hebat2… tepuk2.. huhu…

    er.. bila nak tambah gravatar di komen..
    ———-
    topo: hohoho gravatar tak kacak la bila diletakkan di tema ni..

    [Reply]



  6. Azah says:

    brp byk hohoho daa…
    ———-
    topo: hohoho

    [Reply]



  7. spatt says:

    ohooo, baru skang nk men’dofollow’ eh?haha
    gile tinggi siot hits ko..kool..
    organik visitor bape percent?
    ape kata ko SEOkan blog melayu boleh aku?
    xde masa la beb.kalo mnang, ko bolot la sume..aku nak blog aku kat 1st page jer..wahahaha
    ———-
    topo: hohoh tu keyword mahal beb.. tak cukup otai lagi la dalam dunia seo ni.. hoho link ko blom do follow lg.. hahaha teruskan mengomen disini ye…

    [Reply]



  8. Khai says:

    Hohoho tak abis.. ko leh apply jadi santa claus la topo.. sudi? RM5/hour.. hehehe..

    tapi disember je la.. so kene tunggu lagi beberapa bulan..

    neway cantik dah blog ni.. clean n clear.. macam pencuci muka akak aku.. hehehe..

    Hoi awek awek di topotato.com, aku dah single.. meh la ngorat.. kahkah

    :ehsan01:
    ———-
    topo: weh kalo ko nak carik awek baik ko promote kt justkhai ke.. kat oh artis sure ramai yang isi borang.. pastu kalo ko buat tolong buat utk aku sekali.. hohohoho

    [Reply]



  9. ubey says:

    hoho. bpe hinggit sebulan? ko kasi free trial la seminggu. haha. kalu ok, aku nk sewa 2 tahun:ehsan02:
    ———-
    topo: brape ko sanggup bayar? hohoh kalu nak free trial seminggu tuggu di twitter.. hohoh akan ku berikan ads spot percuma kepada mereka yg bertuah..

    [Reply]



  10. bd fabregas says:

    hits dah cecah 400-500 sehari?? mmg la gila kentang blog ni..
    ———-
    topo: memang blog yang giler kentang!!! hohohoho

    [Reply]



  11. eldy says:

    400=500 visitor ?! wah !! taniah diucapkan la !!

    keep it up :fizi01:
    ———-
    topo: susah beb nk keep it up.. hohoho

    [Reply]



  12. ika says:

    icon upin ipin and geng ni je yg xbrubah kan.. hehe xpe2.. saye suke
    :ipin01:
    ———-
    topo: hohoho yang ni xleh ubah beb.. mahal ni.. hahaha

    [Reply]



  13. KhairiL's says:

    tahniah la sbb menang fuluss dr saudara jerung
    tp siyes aku rasa tmplate ni lg cun dr sblm ni yg corak tu
    :ehsan01:
    ———-
    topo: hohoh setiap kali perubahan mestilah kene buat yang lebih cun beb.. hohoho

    [Reply]



  14. loq says:

    dasat tu bro….
    tinggi traffic tu…
    bangge ore melake
    hehe
    ———-
    topo: xde kaitan langsung.. hahahah

    [Reply]



  15. zaki says:

    bro.. cam mana nak tukar quote tu? ajar

    [Reply]



Leave a Reply