bila warna dipolitikkan…

Life May 27th, 2009

~cerita bermula~

aku benci bila warna dipolitikkan…
banyak design aku kena reject sebab warna…
bila tukar jadi warna lain dah tak secantik warna asal…
alasannya sebab warna itu sensitif…
warna apa yang aku guna?
korang teka lah sendiri…
aku benci bila warna dipolitikkan….

~cerita tamat~

p/s: seronok jugak buat gaya penulisan cik Alba ni.. akan sering aku gunakan lagi.. tapi bukan di sini.. hohohoho

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

18 Responses to “bila warna dipolitikkan…”

  1. Dr House says:

    Biasa la tu. Susah gak kadang-kadang2 bila kita dah design cantik ikut mata kita tetiba client kata tak cantik, tak pun tolak sebab soal remeh seperti warna. Apa-apa pun terpaksa la ikut.
    ———-
    topo: kalau dia kata tak suka warna tu @ warna tu tak sesuai aku tak kisah.. dia sipa kata warna tu mmg semart.. tapi tak leh guna sebab tu warna sensitif.. hohohoho

    [Reply]



  2. tra says:

    x brapa nk phm ler.. HOHOHOHOH

    [Reply]



  3. catzer says:

    Aku suke warna biru,hijau,biru muda, merah..sume warna aku suke..warna adalah hak milik setiap insan..:ehsan01:

    [Reply]



  4. YAN^S says:

    nak buat mcm mana…. dah kita org kita punya minded mcm tu…. kau kena pahamkan dia.. warna tu warna itu seni bukan politik

    [Reply]



  5. cikja says:

    mesti warna blog kamu niekan? hahaha…
    bertukarlah ke biru.. pasti tiada masalah..:P

    [Reply]



  6. suhz says:

    topo, ko letak kaler lutsinar jelah.. 😛

    [Reply]



  7. Active Blogger says:

    haha teringat masa sekolah teknik PD dulu….projek projek dan warna…lebih kurang la….warna dipolitikkan…apa apa warna pun oleh asalkan bukan hijau 🙂

    [Reply]



  8. aLLya says:

    adakah warne ijaw itu dipolitikkan?
    mama sy ske warne ijaw, jd wajarka mama sy dipolitikkan? :ipin01:

    [Reply]



  9. Kujie says:

    erk…kita blog hijau ni topo
    tapi tak de pula entri politik…:p

    teringat lagi 2-3 tahun dulu..samping baju melayu anak2 sekolah agama pun kena tukar..sebab warna

    sempit betul…

    [Reply]



  10. Azah says:

    baik jadi si buta warna…
    tak perlu nak berpolitik…
    :fizi01:

    [Reply]



  11. Kreuger says:

    topo…. hang cakap apa ni weh..
    aku series tak paham… jangan le kemut
    buat hentri tuh.. hahaha…
    bahase berbunger sangat laa beb! :ipin01:

    [Reply]



  12. blinkky says:

    owh, dah faham dah….Apa-apa warna pun tak kesah… =)

    [Reply]



  13. Fatin Pauzi says:

    Herm, bile kaler pink dipolitikkan? Dengan politik ape tu ek?
    keke

    [Reply]



  14. humbleandmodest says:

    weh xmalu ke tiru bdk tu pnye??
    da mintak izin blom nih???
    haha!

    [Reply]



  15. AwekCute says:

    aku pon tak suka bila tak boleh guna certain kaler tu atas sebab politik.. memang tak adil sungguh

    [Reply]



  16. zool says:

    Siapa yang reject tu?? Mesti Prof Bakar dan rakan-rakan seangkatan dengannya kan?? Biasalah.. kat tpt keje aku pun camtu..
    Sebab tu ari Jumaat aku jarang pakai baju melayu sebab baju melayu aku byk warna ijau… greenday

    [Reply]



  17. zelo55 says:

    ko bubuh kaler bagi orang x nmpak…
    jadi xleh a die nk komplen…
    lutsinar…
    hahahah…

    sure no problem punyooo…

    hahahaha…

    [Reply]



  18. samanosuke_04 says:

    huhu, apsal, blog ko warne oren tue maksud die ko penyokong PAS ker? haha.. takyah layan org2 laen tue, design jer..

    [Reply]



Leave a Reply