apa kategori yang sesuai untuk blog ini ye?

April 15th, 2009 14 Comments   Posted in Blogging

hari tu nak update info dekat nuffnang dia tanya kategori blog.. nak daftar kat ntahla pon dia tanya kategori blog jugak.. hohoh sebenarya semakin hari aku semakin buntu dengan apa sebenarnya kategori blog ini.. hohoo ye la pada awalnya aku ingat blog ni adalah blog personal.. tapi setelah ditapis-tapis dan dinilai-nilai aku rasa memang tak sesuai langsung blog ni dikategorikan sebagai blog personal.. hohoh memang la hampir semua post di topotato.com ada tertulis nama topo tapi… Read the rest of this entry »

sponsor,buat duit,kabinet baru,topo dan…

April 11th, 2009 9 Comments   Posted in round up

syukur ke hadrat Ilahi dengan limpah dan kurnia-Nya aku mampu nak update blog yang hampir bersawang ni.. ok post ini akan jadi satu post carca marba mentega kacang.. hoho beberapa tajuk akan aku gabungkan menjadi satu post.. hohoho nak tau kenapa aku buat begini? sila rujuk post kebuntuan aku yang sebelum ini.. setelah hampir seminggu aku meninggalkan alam maya yang penuh pancaroba ni banyak rupanya benda dah berlaku.. hohoho terkejut aku tengok feed reader aku mencecah 200 post baru.. adeh sakit mata aku nak baca.. aku baca tajuk je la ye.. ni update serba ringkas selama pemergian aku dari alam maya ini kepada sesiapa yang berminat sila la sambung baca ye.. Read the rest of this entry »

topo buntu dan terpaksa berundur seketika dari alam maya..

April 4th, 2009 15 Comments   Posted in Life

akubuntu..

baju ku..

sekarang ni semua orang sibuk tulis post pasal perlantikan Datuk Seri Najib Tun Razak sebagai perdana menteri ke 6 bertarikh 3 April 2009.. dan tak sudah tentunya pengunduran Tun Abdullah Ahmad badawi.. hohoho tapi di topotato.com lain sikit.. hehehe post ini adalah bertujuan untuk menceritakan segala kebuntuan yang semakin berleluasa ini.. hohoh ni kiranya post mengadu nasib la.. heheh bukan senang topo nak buat post sebegini.. jadi sila la baca dengan penuh khusyuk dan tawaduk ye… akan aku ceritakan satu persatu kebuntuan ku ini…

Read the rest of this entry »