jom main virtual keyboard bersama topo..

Reviews, virtual April 18th, 2009

suatu ketika dahulu aku pernah berserita pasal virtual keyboard ni.. hohoh adakah aku akan mengulang benda yang sama? adakah topo ni dah betul-betul kebuntuan idea nak update blog ni? hohoh tidak sama sekali..  jika sebelum ni aku ceritakan pasal keyboard untuk menaip… kali ni aku nak ajak korang semua bermain keyboard alat muzik plak.. hohoh jom jamming..

secara jujurnya aku bukanlah pencinta muzik.. hohohoh satu jenis alat muzik pon aku tak reti nak main.. masa zaman sekolah rendah dulu ada la belajar main rekoder.. hohoh tapi mustahil la aku nak belajar betul-betul.. macam bosan je main tiup-tiup ni.. buat sakit rongga je.. hohoho

ok kembali ke tajuk asal.. jom main keyboard@piano secara virtual.. hohoh ye la nak beli mahal sangat.. di zaman ekonomi sedang merudum ni kita perlu berjimat cermat beb.. hohoho nak carik kat mana keyboard @ piano virtual? hohoho of kos la cari kat alam maya.. takkan nak cari kat kedai bundle plak.. hohoho ni pe kata korang buka web ni.. http://www.bgfl.org/bgfl/custom/resources_ftp/client_ftp/ks2/music/piano/index.htm nak tengok apa rupa keyboard online tu? hohoho

keyboard virtual.

keyboard virtual.

hohoho siap ada effect drum beat lagi tu beb..dan tak cukup dengan itu.. siap boleh tukar bunyi jadi guitar,flute,steel drum,bass dan macam-macam lagi.. hohoh puas la korang jamming nanti weh… hohoho tapi diharapkan bersabar ye… loading keyboard ni memang agak lama.. hoho tapi hasil puas hati beb.. boleh korang prepare apa yang patut dulu sebelum start jamming..

hohoh korang berlatih la elok-elok.. moga-moga dapat kalahkan mamat Maksim kat bawah ni.. hohoh dapat mengharumkan nama Malaysia.. hahaha

tak boleh buat macam maksim sebab takde skor muzik untuk lagu Flight Of The Bumblebee? heheh janga bagi alasan beb.. ni aku sediakan sekali music sheet @ skor untuk lagu Flight Of The Bumblebee siap dalam bentuk PDF lagi tu… hohoh sila la download di sini.. tak tau baca skor? hoho tu kena usaha sendiri beb.. hahah takkan semua benda nak kena bagi betul tak? hahahaha

tapi baik sikit main keyboard maya ni.. jangan jadi macam mamat kat bawah ni plak.. nanti orang kata gila plak.. hohoho

p/s: ni mungkin bahana aku bayak sangat main rocks legend dalam facebook ni.. hohoho aku sedang mencari seorang keyboardist yg cun dan otai.. hohoho

p/s/s: hohoh background blog ni memang kelihatan agak pelik.. tapi aku suka la plak.. hohoh biarla dulu.. nanti aku buat full makeup utk matching kan template dengan bg

14 Responses to “jom main virtual keyboard bersama topo..”

  1. spatt says:

    facebook?haha
    meh aku training jap…aku baru je berjinak ngan facebook..wahahaha
    ———-
    topo: keyboardist kat facebook tu tak memerlukan praktis.. hahaha puas la aku fikir kat mana aku ada member nama amir aizudin.. hohoho ko rupanya.. haha

    [Reply]



  2. zelo55 says:

    layan kepala…

    leh men keyborad wat lagu cam band 3oh3!

    hahahahha…cam kat bawah ni…

    http://zelo55.com/2009/04/entri-malas-lagu-dan-video-3oh3-dont-trust-me/
    ———-
    topo: hohoh sempat lg promote ye.. seb baik la best lagu giler tu.. hahhaa

    [Reply]



  3. humbleandmodest says:

    virtual memory yang boleh tlg simpankan semua formula n dikeluarkan bila exam ada x?
    hohoh
    mati idea dah ni…
    _________________________…

    [Reply]



  4. ubey says:

    haha. ak x paham pun note2 music tuh. klu virtual punye ak lebih layan o2jam. tibe2 seolah diri macam beethoven, xpun wolfgang mozart. tp realiti hampeh…
    ———-
    topo: hohoh aku xpnah berangan-angan nak jadi macam diorang.. hohoho

    [Reply]



  5. bd fabregas says:

    walaupun aku berminat dengan muzik tapi sepatah haram alat muzik pun aku tak reti main.. x sampai seru lagi nk belajar kot..

    [Reply]



  6. HuRuL_AiNi says:

    salam…
    byk betul hohoho..ehe
    neway, officemate aku slalu main virtual keyboard tu..selamba je jamming sesorang dlm opis…haha
    p/s:lawa la background kotak2 ni….:)
    ———-
    topo: hohoho selamba je aku pon nak try buat camtu la kt UTeM nnt.. hohoho

    [Reply]



  7. menteil says:

    hohoho (tiru…)

    member aku ramai suka main nie..
    tapi ntah kenapa aku tak terghairah nak main sama…
    hohoho (tiru lagi… =) )

    [Reply]



  8. loq says:

    pergh memang best virtual keyboard nih
    skarang pon sedang bermain2 dengan software FL Studio

    [Reply]



  9. shafie[dot]biz says:

    Akan ku cuba main smpi boleh…kalo aku gian men benda alah ni ko kne btgg jawab topo..
    :ehsan01:

    [Reply]



  10. Adry says:

    owh… best best… nanti nak try gak..

    [Reply]



  11. pcuserz says:

    aku ingatkan virtual keyboard komputer.
    hehehehhehe
    best keyboard ni.
    layanz….

    [Reply]



  12. aisyahkama says:

    pesal cari keyboardist yg cun dan otai? beta la tu 😛

    [Reply]



  13. adol says:

    bgs benda nie.. huhuhu leh wat men plak tu..hehehe

    [Reply]



Trackbacks

  1. langkah pertama menjadi pemain gitar berjaya... | topotato.com

Leave a Reply