jom buat corak tartan bersama topo..

Reviews April 25th, 2009

tartan? hohoho binatang apakah itu? hoho sudah tentulah tiada kaitan langsung dengan spartan mahupun titan.. hohoho ok menurut topo.. hohoho tartan tu kira macam sejenis pattern garis-garis.. macam pattern dekat scottish bag pipe tu.. dan juga seperti corak kain pelikat yag aku sedang pakai sekarag ni.. hohoho masih blur lagi? senang cerita sila la lihat background baru topo ini.. hoho itulah corak tartan.. yeah!! kalau masih blur jugak aku akan berikan lagi pelbagai gambar agar kalian tau apa itu tartan..

so macam mana? berminat nak buat corak tartan ni untuk jadikan background di blog anda? hohoho sila baca post ini sampai habis ye.. perkara pertama yag kalian perlu lakukan adalah memikirkan dengan sedaya upaya corak apa yang korang nak buat.. hohoho lepas tu sebut namaku 3 kali.. hahah bila dah ada idea sila layari laman web ini http://www.tartanmaker.com dan mulakan upacara mendesign anda dengan sehabis kreatif..

tartanmaker

tartanmaker

anda boleh menggunakan kreativiti anda sebaik mungkin.. cuba la try and error dengan seberapa banyak yang ada mampu kemudia tekan make it.. corak tartan akan terpapar si sebelah kiri.. jika anda telah berpuas hati sila la download corak berkenaan dan gunakan sebaik mungkin.. tapi sekiranya masih belum berpuas hati.. teruskan bermain-main denga warna.. hohhoho

anda juga boleh memilih samada nak corak petak-petak atau pun corak X hohoh tak lupa juga anda boleh memilih seberapa banyak padanan warna yang anda suka.. hoho kalau pandai mix and match cnatik la la corak tu.. hoho kalau tak pandai teruskan mencuba sampai pandai..

sampai di sini sahaja la ye.. selamat mencuba.. hohoh aku sekarang ni sedang sedaya upaya untuk membuat corak yang sama denga kain pelikat yang aku sedang pakai ni.. hoho tapi keputusan tak memberansangkan langsung.. hohoho

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

13 Responses to “jom buat corak tartan bersama topo..”

  1. shafie[dot]biz says:

    topo..ko dah wat camner nak wat corak kan..per kate ko wat care nak tukar background bg WP ngan BS lak…:fizi01:
    ———-
    topo: hohoh nanti kalo ada masa nnt aku buat.. tak pon nnt aku pesan la pada otai2 blog cam chokilala ke BM ke soh diorang tlong buatkan.. hoho

    [Reply]



  2. chokilala says:

    hoho. budak laki pakai kain pelikat ye kat hostel. aku ingat nanti nak menyamar la, dtg hostel laki kat bunga raya. haha :upin02:
    ———-
    topo: apa yg ko excited sgat dgan bdak pkai kain pelikat ni? hohoh biasa je la.. dah kira macam uniform gak la.. hahah

    [Reply]



  3. BepOp says:

    topo…
    nice entry…
    kalau wat untuk blogspot, lagi nice…
    :kakros:
    ———-
    topo: nnt kalau ada masa aka diusahakan ye.. hohoho

    [Reply]



  4. Mr Final says:

    maklumat menarik… :ipin01: tq topo
    ———-
    topo: same2

    [Reply]



  5. titan says:

    hoho. nanti aku cuba. :ehsan02:
    ———-
    topo: hohoh sila la mencyba tanpa was2..

    [Reply]



  6. Mr Final says:

    uish.. lewat tdo topo.. study ker..??. uhuk3

    [Reply]



  7. encikizzat says:

    hahah..gempak seh

    [Reply]



  8. ubey says:

    hoho. tibe2 ade idea nk buat kain pelikat versi moden lak. selame ni warne suram je. haha

    [Reply]



  9. adol says:

    semoga corak yg ko wat tu men jadi.. huhuhu

    [Reply]



  10. TMUkmkd says:

    ko buat aku datang satu idea la..
    tangkap gambo kain plekat lepas tu letak jadi wallpaper 😀

    [Reply]



  11. Kujie says:

    betul ke topo pakai kain peliak ni…hahaha
    susah beno nk nmpk org bujang skrg pakai kain pelikat:kakros:

    [Reply]



  12. zelo55 says:

    heeee….
    ak tarak minat ini style..
    nmpk cm budak2…

    ak mau style vector n dark n batik vorak…

    brula mnarik!

    anyway..nice info…klau yg ni sgtla sesuai untuk sales page..huhuk..

    [Reply]



  13. alone says:

    khusyuk pulak aku benda main benda tu. huhu :upin02:

    [Reply]



Leave a Reply