ramai jugak nak sponsor topotato.com hohoho

Blogging March 22nd, 2009

hohoho sekadar post ringkas sahaja ye… hohoho jika kalian rajin baca blog ni pasti korang tau yang aku sekarang ni sedang  bertungkus lumus berusaha untuk dapatkan dana yang secukupnya untuk tukar server lain.. hohoho dan sekarang sinar usaha tu cam malap je sebab banyak contest yang wujud semuanya akan berakhir melampaui tarikh 1 April.. hohoo tapi apa yang menariknya ramai la plak yang nak support kempen RM65 tu dan jadi sponsor topotato.com ni.. ohohoho memang macam murah rezeki aku.. antara mereka yang ada bagi tau nak sponsor:

  • hydir – komen kat post cakap nak sporsor lagi RM60 hoho dan perlu letakkan iklan kbsoccernet di blog ni selama 60 hari.. hohoho
  • zariel – pon cakap nak sponsor RM65 dan perlu letakkan iklan sama macam hydir… hohooh ni banyak duit sebab rezeki baby baru la ni.. ohoho
  • syam – hohoho dia pon cakap nak bagi 1 Gig hosting free kat aku..
  • catzer – pon cakap nak sponsor hosting utk topotato.com hohoh maybe sebab dia dah kaya ramai yang masuk bengkel wordpress dia la tu.. hohooh
  • serverfreak – hohoho turut mengusulkan nak jadi sponsor untuk topotato.com jika aku meneruskan hosting bersama serverfreak.. hohoh dan seperti biasa meletakkan iklan dia di topotato.. dan turut mengusulkan nak pindahkan balik server aku ke server Malaysia…

hohoh terima kasih diucapkan kepada mereka yang sudi nak sponsor… aku masih lagi berfikir-fikir nak amek offer mana satu.. ohoho tapi kalau boleh aku nak guna hasil titik peluh sendiri dulu.. ohoho kala dah terdesak baru aku belasah je.. ada apa-apa respon? kata-kata semangat? hoho sila tinggalkan diruangan komen.. hohoh kalau nak tambah offer sponsorship pon ok jugak.. hehehhe

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

26 Responses to “ramai jugak nak sponsor topotato.com hohoho”

  1. loq says:

    ramai nak sponsor tuh
    rembat je la salah satu tuh
    hehe

    [Reply]



  2. GeNeRaSi MaLaYSia says:

    :ipin02: banyak nye dpt offer..so pas ni png nk pilih offer terbaik r plak nmpk gaye nye ek..

    [Reply]



  3. Jaws says:

    kalo aku, aku amik jer semua..letak jer laa iklan diorg..tak rugi pon..
    haha..
    amik jer..:ehsan01:

    [Reply]



  4. Azman Ishak says:

    aku ingat nanti free aku nak belajo la
    dengan nko.. macam mane nak buat hits
    dalam satu hari bleh dapat seribu lebey…

    boleh ajo aku tak? series aku sebenarnya
    tak paham mende mende blog ni. aku main
    taram jer.. haha~

    [Reply]



  5. encikizzat says:

    amik sume offer tak bole ke?
    hehe =)

    [Reply]



  6. Khai says:

    x yah cakap banyak dan menagih simpati, aku rasa ko terima je lamaran dari servefreak tu Dgn syarat dia sumbat web ko dalam server di malaysia..

    Itu yg terbaik..:ehsan02:
    ———-
    topo: xbest la beb hidup disponsor.. hohohoho

    [Reply]



  7. wan says:

    fuyyooo, byknye nk sponsor.. sebat je bro..

    [Reply]



  8. abdfatah says:

    hehehe… itu dia punya win win situation dah dapat. backlinks pun dapat… traffic pun dapat…

    [Reply]



  9. abdfatah says:

    rasanya ko kena bukak ruangan pengiklanan yang berpatutan yang membolehkan duit masyuk melalui pengiklanan semasa. satu dua iklan cukup laa. jangan banyak-banyak dan ikut giliran memasing mengikut budi bicara peraturan pengiklanan di blog ko…

    soal sponsor takkan menjadi masalah kalo derang nak book sebulan ke dua bulan ke setahun ke…

    tetapi cara cari duit lebih dengan ruang legar iklan diblog ko… itupun kalo nak sumbat iklan laa…

    iklan laaa pulak dah nak kena letak… huhuhuhuu

    [Reply]



  10. Kill-Vearn says:

    huhu topo bestnya ramai nak sponsor.. btw blog ko kan meletop2 gak.. hehehe… anyway gud luck bro… moga ko akan berblog dengan lebih mantap pasni…

    [Reply]



  11. Syam says:

    ko pakai hosting aku je, free of charge. tak payah nak taruk iklan. aku nak kasi perabih space aku je ni. ada 9 GB tak berguna lagi.

    ps: sape nak aku sponsor hosting space, sila contact aku di http://aeropama.com

    [Reply]



  12. KNizam says:

    eh server ko kat usa mcm aku gak ke eh ?
    ada prob ke eh ?

    [Reply]



  13. encikizzat says:

    ha’ah lah..aku faham topo..mmg x best hdup disponsor org..apatah lagi blog..
    take ur time..tp rezeki jgn ditolak..amik yg mane topo rase comfortable with..
    **nampaknye..aku je la yg takde org nak sponsor..

    [Reply]



  14. zool says:

    Hebatlah tu kalau ramai nak sponsor..
    AKu pun nak minta sponsor gak.
    tapi bukan sponsor hosting lah..

    [Reply]



  15. hydir says:

    aku suka smgt ko
    bersakit2 dahulu .. bersenang2 kemudian
    ayuh usaha lagi cari duit sendiri

    buat part time dgn DSLR tu ka
    tolong pensyarah taip paperwork ke

    Slmt berjaya … usaha tangga kejayaan! :upin02:

    [Reply]



  16. alone says:

    pergh. best betul. dapat banyak sponsorship! :ipin01:

    gud luck topo. aku buleh bagi sokongan moral jela. hoho :mail01:

    [Reply]



  17. Richie says:

    aku sponsor kereta nak? hehe

    [Reply]



  18. izzat says:

    wah.topo dah maju skrang..dah ada orang nak sponsor tu..mesti trafik tinggi neh..hehe

    [Reply]



  19. zariel says:

    haha… aku tabik la ko punya hasrat tu.. aku anytime ko nk bgtau je… syarat tu sbb aku nk tumpang populariti ko je… hehehe

    klau aku nk gak offer syam tu leh ke? kehkhekhe

    [Reply]



  20. samdaddycool says:

    wah.. murah rezeki ko ramai nak sponsor.. rembat je mana yang best…

    [Reply]



  21. catzer says:

    hahahhaah..erm aku offer sbbnya..ko sendiri tau kan. Byk sgt ruang takpe nanti aku buat competition kat blog aku plak lah rugi oo byr tiap2 thn tp 20% jerk aku pakai. 😛

    Aku rasa ko boleh dpt lebih dari tu, before end of this month. Cuma kurangkan aktiviti kat U dan focus sikit bab2 study dan sesambil buat duit.
    ———-
    topo: hohohoh ni tak lama lagi aku cuti memang aku bantai buat duit btol2 la ni…

    [Reply]



  22. |1f34|-|1r3 says:

    tahniah…banyak btol orang nak sponsor…tak yah la aku masuk campur pasal ni…haha
    ———-
    topo: tu la psal.. alhamdulillah sebab ramai nak sponsor.. tapi memang aku nak try gune duit sendri dulu la kalo boleh

    [Reply]



  23. pcuserz says:

    bestnye…
    ramai betul yang bermurah hati…
    ———–
    topo: blogger2 kat Malaysia ni memang semua pemurah.. ohoho

    [Reply]



  24. kipas says:

    sape nak sponsor aku?? kete bmw sudah la~

    [Reply]



  25. Fareez says:

    topo,,senang2,,kau ambk semua sponsor tu,,and bagi kat aku..haha…rm60,,dah bleh bli hosting + domain utk setahun dah tu… :upin02:

    [Reply]



  26. AkuAlon says:

    apesal x kasi kat aku satu..dah la aku nk cube pakai WordPress nieh..xpenah gune lagi wordpress…wordpress free pnah

    [Reply]



Leave a Reply