70-410 exam 70-488 dumps 70-461 exam MB5-705 dumps 200-120 exam 70-486 dumps 70-411 exam 70-480 dumps 70-346 exam 70-462 dumps 70-347 exam 70-412 dumps 70-483 exam 70-417 dumps MB2-703 exam 70-331 dumps 220-802 exam C4040-252 dumps C_TADM51_731 exam 1Z0-061 dumps 70-487 exam 400-101 dumps CCD-410 exam 100-101 dumps MB2-700 exam 1Z0-060 dumps 70-463 exam EX200 dumps C4040-250 exam 300-115 dumps 640-554 exam 70-533 dumps 70-532 exam VCP550 dumps 1Z0-803 exam 220-801 dumps 300-101 exam 70-467 dumps CISSP exam SY0-401 dumps MB2-702 exam 640-911 dumps 74-335 exam 700-505 dumps 70-414 exam 810-401 dumps 700-501 exam CCA-500 dumps N10-005 exam 70-243 dumps E10-001 exam VCP-550 dumps 1Z0-062 exam 70-466 dumps 200-101 exam 70-489 dumps MB2-701 exam 640-864 dumps A00-211 exam C_TAW12_731 dumps 98-364 exam M70-201 dumps 70-413 exam EX0-001 dumps HP0-J73 exam ICBB dumps JN0-102 exam M70-301 dumps 640-461 exam MB6-871 dumps C_TFIN52_66 exam OG0-093 dumps 1Z0-144 exam M70-101 dumps 350-018 exam C_TSCM52_66 dumps C_A1FIN_10 exam EX300 dumps DEV-501 exam 70-680 dumps C_HANASUP_1 exam 312-50v8 dumps C2020-702 exam MB2-704 dumps MB7-701 exam SK0-003 dumps AWS-SysOps exam HP0-S41 dumps HP2-B115 exam C4040-251 dumps 101 exam 9L0-422 dumps 70-534 exam 98-349 dumps 70-341 exam 300-208 dumps 400-051 exam 98-365 dumps HP5-B04D exam PMP dumps 642-874 exam 70-332 dumps PRINCE2 exam 1Z0-051 dumps 1Z0-052 exam 1Z0-053 dumps 312-49v8 exam 74-343 dumps 74-697 exam 98-367 dumps ICGB exam SSCP dumps 9L0-012 exam 3002 dumps 3308 exam 3309 dumps 6209 exam 210-451 dumps 300-070 exam 300-075 dumps 300-085 exam 500-260 dumps 500-801 exam 700-201 dumps 700-703 exam 700-801 dumps 1Y0-201 exam 1Y0-301 dumps CAS-002 exam LX0-103 dumps LX0-104 exam CWSP-205 dumps E10-002 exam E20-026 dumps E22-258 exam ITILF dumps HP0-A113 exam HP0-D30 dumps HP0-S42 exam HP2-Z36 dumps C2030-284 exam C2070-991 dumps C2090-560 exam C2150-200 dumps C2180-410 exam C2210-422 dumps C4090-971 exam P2090-739 dumps CTFL_001 exam 010-150 dumps 101-400 exam 74-678 dumps 98-368 exam MB6-702 dumps MB6-703 exam NS0-157 dumps 1z0-400 exam 1z0-414 dumps 1z0-429 exam 1z0-430 dumps 1z0-432 exam 250-272 dumps ST0-304 exam VMCE_V8 dumps 1V0-601 exam 1V0-605 dumps VCAN610 exam
Women Who seem to different watches cheap replica omega watches just look, this particular view using the specifics signify that the women kind has a new kind of skill. Beneath the actual soft, tasteful layout can be a robust defeat "core" dusty, DONNA Good quality 50 extra-long quality audemars piguet replica electric power arrange view Ms. development scientific limits, to make steady electric power just for this women kind, which can be the past with the primary together with the usa through Women extended electric power arrange view. Luxury just longines replica watches for women like romantic, soft, Omega's makers usually are often good at recording the actual beauty with lifestyle accidentally, to help convey the actual beauty of women for that story as well as reward with the mundane character. Following the actual 2014 launch with replica cartier watches for men uk the primary feather easy view, this particular Omega Constellation set PLUMA sent feather easy view brand new different watches, mummy of pearl dial with a brand new appearance magnificent debut. Soft barrier dial tends to make this particular view would not replica rolex watches for sale want to guide think of the actual summer sun's rays makes warmness bread. Different watches along with different watches with the very same feather iwc replica for lady easy, this particular 20 mm view features eleven embedded inside the prime with the arched mounting brackets 18K antique watches gemstone hour prints, soft curves with the bezel swiss breitling replica watches for man iconic "drag claw" extend, multiply for the full dial.

mengenali Ultraman bersama topo.. hohoho

Reviews March 13th, 2009

macam agak kebudak-budakkan tajuk entry ni hohoho aku sengaja buat macam tu untuk menunjukkan ni entry yang relax je.. hohoh tak payah nak bingit-bingitkan telinga macam post yang lepas.. kali ni aku nak kongsikan sedikit info berkenaan dengan satu lagi hero remaja kanak-kanak yang popular sejak dahulu kala lagi.. hohoh auto romen Ultraman.. hooho memang menjadi impian hampir semua kanak-kanak yang sezaman dengan aku untuk menjadi otromen ni.. hohoh ye la.. ramai sangat yang tanya.. bila dah besar nanti nak jadi apa.. hoho so aku jawab la nak jadi Ultraman.. hohohoh pada masa tu  aku rasa menatang tu la yang paling besar sekali dan sangat sesuai nak jadi bila dah BESAR.. hohoho

ultraman

ultraman

gambar diambil secara haram di photobucket berkat carian google…

ok sedikit info berkenaan dengan ultraman yang banyak sangat sedara-mara ni.. hooho sebenarnya pada awal pembabitan makhluk merah putih ni.. dia menggunakan nama Ultra Q tapi mungkin kerana nama tu agak kurang komersial lantas mereka pon buat la rebranding maka lahirla Ultraman.. hohoh dan mungkin sebab Tsuburaya Productions (syarikat yang terbitkan Ultraman) ni over excited dan banyak sangat idea maka wujud lebih dari 20 ultraman sejak dari zaman tok kadok 60-an hingga la sekarang ni.. hohoho ok ni list nama ultraman yang berjaya aku kesan..

  • Ultra Q * (1966)
  • Ultraman (1966–1967)
  • Ultra Seven (1967–1968)
  • Return of Ultraman (Kaettekita Ultraman, AKA: Ultraman Jack) (1971–1972)
  • Ultraman Ace (1972–1973)
  • Ultraman Taro (1973–1974)
  • Ultraman Leo (1974–1975)
  • The Ultraman (AKA: Ultraman Jonias) (1979–1980) anime series
  • Ultraman 80 (1980–1981)
  • Ultraman: Towards the Future (AKA: Ultraman Great) (1990) Co-production with Australia
  • Ultraman: The Ultimate Hero (AKA: Ultraman Powered) (1993) Co-production with USA
  • Ultraman Tiga (1996–1997)
  • Ultraman Dyna (1997–1998)
  • Ultraman Gaia (1998–1999)
  • Ultraseven’98 (1998) Direct-to-DVD series
  • Ultraseven’99 (1999) Direct-to-DVD series
  • Ultraman Neos (2000–2001) Direct-to-DVD series
  • Ultraman Cosmos (2001–2002)
  • Ultraseven Evolution (2002) Direct-to-DVD series
  • Ultra Q: Dark Fantasy * (2004)
  • Ultraman Nexus (2004–2005)
  • Ultraman Max (2005–2006)
  • Ultraman Mebius (2006–2007)
  • Ultraseven X (2007)
  • Ultra Galaxy Daikaijyu Battle (2007–2008)
  • Ultra Galaxy Daikaijyu Battle: Never Ending Odyssey (2008-2009)

dan tak lupa ultraman versi melayu hoho:

hohoh banyak giler.. aku stop tengok ultraman masa zaman-zaman ultraman dyna kot dulu.. hoho tak larat beb nak tgok citer tu.. plot dia sama je.. raksaksa serang Jepun.. pastu ada satu special force yang khas untuk belasah raksaksa dan wujud seorang Ultraman dari kalangan special force tu.. hoho bila saat genting Ultraman muncul selamatkan bumi.. hohoho lawan punya lawan sampai dah tak larat nanti lampu kat dada berkelip.. hoho pastu musnahkan raksaksa dengan satu serangan penamat.. hohoh bosan gila.. kalau dari awal dia bantai terus guna beam tu kan dah lama dah mati raksakasa tu.. hoho ni semua ni politik wang je ni.. :-?

hohoh macam dah lari tajuk je.. post yang asalnya bertujuan memperkenalkan Ultraman dah jadi post kutukan plak.. hoohho biarla… sekarang ni aku memang terasa nak jadi ultraman pon.. dengan asignment yang banyak.. hoho tambahan pula kau tengah mencari duit untuk pindahkan hosting yang hampir expired kurang dari 30 hari ni.. hoho rasanya kalau jadi Ultraman boleh buat duit tak? hohoho

25 Responses to “mengenali Ultraman bersama topo.. hohoho”

  1. zelo55 says:

    :upin02:
    waooo…otromen…

    ipin nak…

    ipin nak!!
    ———-
    topo: hoho aku pon nak jugak la… :ipin01:

    [Reply]



  2. abdfatah says:

    ahahahaa… otomen ke? berapa banyak punya nama otomen laa… lepas nih banyak lagi nama2 otomen tambahan yang mereka akan keluarkan.. style lawan pun macam biasa laaa dari dulu sampai sekarang… :upin01:
    ———-
    topo: yup.. hohoh sebab tu la aku dah lama bersara dalam arena otromen ni.. hohooh

    [Reply]



  3. stereotaip says:

    “….hoho ni semua ni politik wang je ni…..”

    topik terhangat sekarang..
    biar googleian sampai ke sini..
    haha~

    [Reply]



  4. pcuserz says:

    semoga topotato mendapat dana secukupnya utk pindah hosting!:fizi01:
    ———-
    topo: amin…

    [Reply]



  5. chokilala says:

    aku dedulu pun memang layan ultaraman ni dengan abang aku. macam2 ultraman aku kenal. ultraman biasa, bapak dia, mak dia. yang bertanduk, yang kaler lain. tapi aku dah tak ingat nama dah. haha

    walaupun jalan cerita memang dah boleh agak, tapi still suka tengok. aku tak berangan nak jadik ultraman. aku selalu berangan nak jadik doraemon/nobita. masa kecik2 aku pernah check laci meja aku. hoho :upin02:

    [Reply]



  6. nikillas says:

    dulu aku peminat fanatik otomen ni.. skarang dah kureng dah.. dah besar panjang dah.. tgk hagemaru plak.. hahaha..!!

    [Reply]



  7. wan says:

    mane layan ultramen..skrang ni kt wayang tgh tayang dragon ball..jom pi wayang ramai2..
    ———-
    topo: sori beb.. blog ni tak menyokong movie dragon ball itu.. hohoho kalau ada org nak belanja tgok pon aku fikir 4-5 kali dulu.. hohooh

    [Reply]



  8. alien13 says:

    :ehsan01:
    aku suka TARO~
    ———-
    topo: hoohoh taro la yang paling aku ingat…

    [Reply]



  9. M&H says:

    hohoho kisah ultraman.. tak dapat aku lupakan sbb zaman aku tgk ultraman adalah pada:

    Ultraman Ace (1972–1973) sehingga la ke Ultraman: Towards the Future (AKA: Ultraman Great) (1990) Co-production with Australia

    sangat best layan ultraman ace… & ultraman great… tapi citer ultaman start merapu zaman Ultraman Tiga (1996–1997)hingga la kini… langsung takleh blah dengan ultraman tersebut… hohoho…

    psstt: korang ingat lagi tak citer anime “Ultraman Kids”.. ala yg ultraman pendek2 tuh…

    [Reply]



  10. M&H says:

    tambahan² neh….

    1. ultraman family:
    http://imagehost.kraetiv.net/images/sdluyt1jyvb7e150ux0q.jpg

    2. ultraman menghadiri majlis:
    http://imagehost.kraetiv.net/images/d9ja7use3aojvw5bl8f1.jpg

    3. ultraman ace:

    hahaha….
    ———-
    topo: aish promot kraetiv image hosting nampaknya.. hohooh

    [Reply]



  11. kanak-kanak rebina says:

    saye suke otromen great.. :fizi01:
    ———-
    topo: hohoh otromen tu dah di luar pengetahuan aku. hohoo

    [Reply]



  12. Uncle G says:

    erkhh.. ultraman.. dari kecik lagi pakcik memang minat ultraman nie… paling sempoi tgk ultraking

    [Reply]



  13. Khai says:

    Hehehe.. teringat nostalgia aku dan ultraman time kecik2 dulu.. skang dah besar, otomen pun dah benci nengok muka aku… aku lagi la benci ngk muka dia.. hehehehe…

    [Reply]



  14. ika says:

    adik2 sk sgt la dgn otomen ni…cd tiap2 bln beli. bukan setakat beli,borong skalik kat kedai cd tuh huhu tp skrg dah stop kot beli cd sbb mak tak bagi. cd tu tak lama patah riuk mcm raksasa kena belasah. dorg igt dorg otomen ke hape…
    ———-
    topo: hohoh pasni sebagai kakak yg mithali bagi la adik2 ko tgok otromen kat utube plak. hohoho

    [Reply]



  15. incik.keiroro says:

    hahaha….

    best betul posting nih….

    cmner la leh dpt idea wat posting cmni….

    btw, video uh ta bole bla btol r….
    ———-
    topo: xde la best sangat pon.. hohoh banyak lagi post yang best… xcaya pi tgok kat archeive.. hohoho

    [Reply]



  16. alone says:

    memang lama betul ultraman ni. sampai dah beranak pinak. haha :ipin02:
    ———-
    topo: tu la psal.. hoho da tak larat da nak layan…

    [Reply]



  17. wan says:

    ntah la encik topo…aku tak tengok lagi tp review sume ckp cite dragon ball cam hampeh…malas gak aku nk crite tu…:ipin01:
    ———-
    topo: bila dia dedahkan pelakon je pon aku dah ban dah citer ni.. hohoho

    [Reply]



  18. kopok says:

    :fizi01: pah ni ko cite susulgalur kluangman, cicakman plak. aKU PON xtau susurgalur otroman ni

    [Reply]



  19. billy says:

    hahaha
    ko yang menulis post ni msti stok kaki lawak kat skolah ni
    haha
    kewl seyh

    [Reply]



  20. bd fabregas says:

    aku layan dulu ultraman ace ngan taro.. x silap aku bapak ultraman tanduk ke atas pastu mak dia lak tanduk ke bawah kn??

    [Reply]



  21. twenty-six says:

    banyak juga versi ultraman ni ek..jepun asik guna formula pertarungan yang sama jer untuk semua versi ultraman derang.bosan juga sebab jarang yang ada anti-klimaks hehehe

    maklumat dari wiki mengatakan Tsuburaya co. ada kes dengan sebuah syarikat di Thailand mengenai lesen hakmilik ikon ini diluar jepun kan?

    [Reply]



  22. kipas says:

    yeah!! hidup ultraman!! aku pong tgk citer ultraman sampai dyna… dah plot pong same jerk… tp… bile tgk balek… terpikir lak… awat citer cm nie aku buleh minat erk… lalala~
    ———-
    topo: tu la pasal.. hoho aku pon masih tertanya-tanya…

    [Reply]



  23. titan says:

    hoho. ultraman ace la…:ipin02:

    [Reply]



  24. awin says:

    otromen taro,gaia,dyna et,tiga,nexus..:ipin01:
    sumer sye tengok:ipin02:

    [Reply]



  25. elverra says:

    aku start nengok dari ultraman hayata..perhh best gila sampai ponteng klas agama..skang masih lagi layan..

    [Reply]



Leave a Reply