topo sangat hargai semua pelawat yang datang tapi…

Life February 26th, 2009

hoho lama aku tak update blog.. minta maaf la wahai teman-teman sekalian. hohoho kelajuan streamyx pada masa kini membantutkan niat aku nak update blog ni.. hoho ye la aku tak boleh access langsung blog ni kalau guna firefox.. hohoh guna IE je boleh.. hohoho tu pon loading macam haram.. ok berbalik pada tajuk utama.. walaupun aku jarang update blog.. tapi jumpalh pelawat di blog ini sangat membransangkan.. hohoho dan seperti yang dinyatakan pada tajuk di atas aku sangat menghargai dan hormati setiap pelawat yang masuk ke blog ini samada secara sengaja mahupun tak sengaja.. hohoho tapi terdapat beberapa pelawat yang membuatkan aku rasa nak sepak je.. hohoho

semenjak dua menjak ni ada beberapa pelawat yang membuatkan aku rasa betul-betul macam nak angin je.. hoho korang tengok la sendiri ye… 

komen tak boleh blah...

komen tak boleh blah...

first.. dah la guna UPPER CASE… pastu siap boleh bagi dateline plak pada aku.. hohoh nak suruh aku cari maklumat untuk dia.. hohoho hari Ahad dia nak.. hohoh banyak cantik muka dia lain la kalu dia nak sponsor aku beli PC baru ke.. hohoho tak boleh blah btol la budak ni.. aku sangat yakin dia ni memang kategori budak kecik je ni.. hohoho kalau dia request elok-elok pon dengan senang hati aku boleh tolong.. hohoho tapi kalau macam ni la gayanya.. hoho mintak sorry la banyak-banyak..

hohoh tak tau kenapa aku agak beremosi sikit.. mungkin sebab aku sibuk gila minggu ni ditambah pula dengan perihal cik acer yang dah mula mintak campak ke dinding.. hohoh dalam tempoh kurang 24jam aku dah kehilangan mouse dan dvd rom aku.. hohoho dua element yang sanagt penting terutamanya bagi pelajar multimedia seperti aku ini.. hohoho kering gila weh nak buat designing takde mouse…hohoho lari tajuk nampaknya..

dan beberapa jam yang lepas aku dapat sorang lagi yang buat perangai beruk ni.. hohoho dengan sesuka hati je nak suruh orang tolong carikan maklumat utk folio sejarah dia.. hohoh siap bantai mencarut lagi kat shoutbox.. hohoh weh aku sendiri pon tak pernah mencarut kat blog ni la… 

aku terasa cam nak buang je shoutbox..

aku terasa cam nak buang je shoutbox..

hohoh memandangkan ramai yang susah sangat nak cari maklumat nak buat folio sejarah di sini aku ada satu tawaran.. hohoho kepada sesiapa yang teringin nak buat folio dengan baiknya dan berpotensi nak dapat A… tapi malas nak cari maklumat.. aku menyediakan perkhidmatan membuat folio.. hohoho INI SERIUS!!!.. sesiapa yang berminat sila contact aku dan beri detail yang diperlukan.. hohoho harga boleh dirunding berdasarkan kriteria yang diperlukan.. hohohoho bukan folio je.. kepada sesiapa yang berminat nak suruh aku buat dokumentsi untuk projek ke dan sebagainya.. aku sedia jugak menerimanya.. hohoho 

dengan berbekalkan kepakaran seach engine dan kemampuan untuk mengarang dalam bahasa melayu mahupun inggeris aku rasa aku sudah cukup layak untuk menawarkan perkhidmatan seperti ini.. hohoho dan ditambah pula dengan pengalaman selama hampir 2 tahun membuat dokumentasi kumpulan secara berseorangan dalam tempoh 24jam sebelum tarikh penghantaran.. hohoh aku rasa sudah cukup hebat dan layak untuk membuat perkhidmatan seperti ini.. hohohoho ada yang berminat? sila contact aku…

21 Responses to “topo sangat hargai semua pelawat yang datang tapi…”

  1. abrar says:

    Haih:upin01: terdesak sangat budak tu..kot ya pun kasi la sopan sikit.nasib ko tak duduk depan dia..mau kena dia ni..sori ek..terikut emo lak.
    ———-
    relax bro.. hoho sabar2..

    [Reply]



  2. pert says:

    :fizi01: wah ada tawaran servise lagi,,,, pandai cari duit semoga berjaya! aku ucapkan semoga bukan sahaja hujan duit ko dapat, taufan , puting beliung duit ko dapat hik2[-o< ---------- topo: hahaha dah alang2.. aku nak tgok ade tak yang berminat.. hohooh

    [Reply]



  3. zariel says:

    apperkes? hehe… elok ko deletekn je carutan kat shoutbox tu. org lain baca tak elok lak nnt. budak ni mmg aku pn agak budak kecik lg ni… mgkin nk minta diajar kot 😉
    ———-
    topo: hohoh aku telupa nak delete td.. ko sebagai seorang bapa… hoho tolong ajar sket diorang ni.. hoohoh

    [Reply]



  4. encikizzat says:

    ha’ah lahh..kalo type keyword ‘Kota A Famosa’ dkt google , topotato.com adalah result no.3..Ape kelebihan topotato berbanding wikipedia?
    **SEO ko hebatlah tu..ape rahsia? huhuhu =)
    ———-
    topo: eh yeke??? hoho (dengan raut wajah buat2 xtau.. hohoh )

    [Reply]



  5. lilyto says:

    aish.. ade lak mcaru kt blog org.. x sopan tol.. dlu blog ak pn ad shout out.. tp ak da delete since yg shout majoriti org promotoe website yg tah pape.. indon lak yg rmai.. huhu.. shout out ni ad gak ke-disadvantage-an nye.. due date ‘AHAD MALAM’ da lepas lum? hahahaha
    ———-
    topo: hoho mustahil la aku nak buat benda tu…

    [Reply]



  6. stereotaip says:

    wehh..
    kalau ko da dapat tender bg aku subprojek…
    share 70-30..
    deal???
    desperate..
    haha~
    ———-
    topo: hohoho weh ko nak duit ko secepat mungkin ke?

    [Reply]



  7. alien13 says:

    budak baru belajar la encik Topo..
    sabar la..
    :mail01:

    [Reply]



  8. Eriyza says:

    Windulah kat kamu wahai Enchek Topo.
    Hehehe!!! :kakros02:

    [Reply]



  9. |1f34|-|1r3 says:

    hoho…ini entry 2 dalam satu ni topo…siap promo servis lagi tuh…haha…nak outsource ke tak? hehe
    ———–
    topo: awalnya aku bukan nak sangat pun nak buat benda ni.. hoho tapi alang2 kalau ada yg betul2 berminat aku on je.. hohoho

    [Reply]



  10. Merah&hitaM says:

    wakakaka..klakar tol dak tuh…
    tak reti2 cari kat google ke…
    sonang aje…kalo benda yg susah tu lain citer…
    aku pon rasa nak sepak2 gak la dak tu topo..
    lama da tak sepak menyepak org…huhuhu…

    ok dah2… kem slm maut kat dak tuh…:ehsan01:
    ———-
    topo: ko nak tolong sepak pon ok jugak.. hohoh aku malas la plak nak sepak2 budak kecik ni.. hohoho

    [Reply]



  11. x-po says:

    hoho kebetulan aku tgh bc2 kt forum carigold, ada satu tawaran untuk penulisan artikel…klu ko minat, join la..dpt wang woo

    [Reply]



  12. Uncle G says:

    hehe.. nie le 1st time pakcik dengar orang komen dalam belog macam nie.. kira popular gak arr abg topo nie.. menjadi rujukan bebudak sekolah sekarang

    [Reply]



  13. hydir says:

    ada juga makhluk camtu yer
    aku ingat ko dah ada spam askimet .. kena jugak ker…

    hohhoh

    [Reply]



  14. nikillas says:

    haish… dulu xde internet pun aku boleh je buat folio sejarah.. wei.. bebucak ni kan.. library berlambak kat dunia ni nak wat ape..?? arkib..??!! esh3…

    [Reply]



  15. sue says:

    hohoho..mmg tak boleh blah ..jgn la buang shoutbox tu..box tu ada nmpk lagi meriah sket.. hehe..

    [Reply]



  16. stereotaip says:

    ko simpan dulu duit tu…
    aku tgh collect sampai 1k….
    kalau da sampai kt tgn aku kompom la abes…

    [Reply]



  17. saffa says:

    wah.. jgn stress..
    huhu..

    saffa pun ada this gurl yg request mintak tolong.. saffa email.. dia tak reply.. add kat ym.. tak on.. panas jer. klu tak tolong, dia kata apa plak..

    [Reply]



  18. zool says:

    Apa la bodo beno budak tu mintak ko carikkan maklumat A Famosa..
    contact je PERZIM.. tak pun sendiri pegi kat A Famosa tu.. ada macam2 tulis..
    kalau dia mintak ngan aku.. aku bagi je no telefon2 Pemangku Pengarah PERZIM…
    bolayan je bro..

    p/s :- sebab tu aku tak suka pasang shoutmix n etc..
    tak boleh edit.. dan ramai orang tak sekolah komen kat situ..
    :ehsan01:

    [Reply]



  19. alone says:

    peh. siap boleh buat request lagi + letak deadline. lempang je mamat nih

    :ehsan02:

    btw, aku sokong servis mencari maklumat encik topo. untuk budak tu, ko kenekan harga tinggi skit .hahaha :kakros:
    ———-
    topo: hohoh kalau dapat memmang aku ketuk btol2…

    [Reply]



  20. bluecrystaldude says:

    Maik aih.. Teruk nya bahasa.. Aku tak boleh tahan orang taip pakai uppercase ni. Sakit betul mata memandang. Dah lah aku baca perkataan diorang smua dalam nada tinggi. Ish2..
    ———-
    topo: tu la psal.. aku mmg bgang gak la ari tu…

    [Reply]



  21. mesmerising1 says:

    huaha,,..
    dasat tol carut2..
    :kakros:

    [Reply]



Leave a Reply