topo dah tulis 200 post!!!

February 3rd, 2009 17 Comments   Posted in Blogging

yeash.. akhirnya aku akan menulis post yang ke 200.. ok kepada yang tak pernah baca post ke 100 topo sila baca di sini.. tapi kalau tak baca pon takde masalah sebenarnya tapi tak salah kiranya kalian meluangkan sedikit masa untuk membaca post itu.. hohoh ok untuk post yang ke 200 ni.. aku nak mengimbau kembali post-post yang terhasil la sepanjang pembabitan topo di alam blogging ni.. hohoho korang cuba la kaji gaya penulisan aku dari dahulu hingga kini.. hahahahha… mari memulakan pengembaraan blog dan kita selongkar segala misteri yang ade… Read the rest of this entry »

virtual keyboard.. untuk keselamatan atau kemalasan???

February 1st, 2009 20 Comments   Posted in Life

hohoho macam serious je tajuk ni kan? takde la serious mane pon.. mana la aku tau nak buat entry yang serious..  ok berbalik kepada tajuk utama kita pada kali ini.. virtual keyboard.. hohoh kepada sesiapa yang tak tau apa itu virtual keyboard.. ia adalah sejenis keyboard yang wujud di alam maya dalam bentuk perisisan dan bukannya fizikal seperti yang ada di depan mata anda sekarang ini… kepada yang masih blur lagi… sila lihat gambar dibawah… hohoho entry ini 18% ditulis menggunakan virtual keyboard…. tapi akhirnya aku taip biasa je.. lambat weh.. membazir masa aku je…

virtual keyboard

virtual keyboard

Read the rest of this entry »