wish birthday topo dalam pelbagai bahasa…

Life January 7th, 2009

hohoho bermula hari ini, 7 Januari 2009 aku bukan lagi berusia belasan tahun.. hahahha aku telah mencapai peringkat usia 20an..  ni hanya post awalan sahaja.. post birthday sebenar akan menyusul tak lama lagi.. susah beb hidup aku tanpa internet disisi ni.. kepada yang nak wish lagi tu masih sempat lagi.. hohoh sekarang baru pukul berapa… hohohoho sebagai bonus aku ingin sertakan sekali ucapan selamat hari jadi dalam pelbagai bahasa.. hohoh agak cool bukan? jadi terimalah ucapan hari jadi dalam pelbagai bahasa…Malaysia: selamat hari lahir

Brazil: Parabéns a você! nesta data querida muitas felicidades e muitos anos de vida.

Chinese-Cantonese: Sun Yat Fai Lok!

Chinese-Mandarin: qu ni sheng er kuai le

Croatian: Sretan Rodendan!

Czech: Vsechno nejlepsi k Tvym narozeninam!!

Danish: Tillykke med fodselsdagen!

Dutch: Hartelijk gefeliciteerd! or Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Esperanto: Felichan Naskightagon!

Farsi: Tavalodet Mobarak!

Finnish: Hyvaa syntymapaivaa!

French (Canada): Bonne Fete!

French: Joyeux Anniversaire!

German: Alles Gute zum Geburtstag!

Greek: Eytyxismena Genethlia! or Chronia Pola!

Hawaiian: Hau`oli la hanau!

Hebrew: Yom Huledet Same’ach!

Hungarian: Boldog szuletesnapot! or Isten eltessen!

Italian: Buon Compleanno!

Japanese: Otanjou-bi Omedetou Gozaimasu!

Russian: S dniom razhdjenia! or Pazdravliayu s dniom razhdjenia!

Spanish: Feliz Cumpleaños!

Swedish: Grattis på födelsedagen

Taiwanese: San leaz quiet lo!

Thai: Suk San Wan Keut!

Ukrainian: Mnohiya lita! or Z dnem narodjennia

kalau ada salah dan silap tolong betulkan ye…

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

17 Responses to “wish birthday topo dalam pelbagai bahasa…”

  1. 19zim says:

    Epi besdey tu yu…. :ipin02:

    [Reply]



  2. humbleandmodest says:

    demm!!
    cam ner nak sebut??????

    [Reply]



  3. abdusfauzi says:

    aaah. aku gune yang senang je. “SELAMAT HARI LAHIR KE-21″

    dengan ini, beta mengisytiharkan, Topo, bukan lagi Twenteen. Hohoho.

    [Reply]



  4. x-po shop says:

    aku nk ucapkan wo ai ni

    [Reply]



  5. lup-dup says:

    la la la la part aku nyani??

    [Reply]



  6. zariel says:

    mak aih. yang belanda punya tu panjang berjela. cmna nak sebut tu jgn cakap la. sepatah harap pun aku tak tau. anyway, selamat hari lahir bro. selamat melangkah ke alam baru yang lebih mencabar ;)

    [Reply]



  7. Adila says:

    selamat hari tua huahahaha

    [Reply]



  8. Jaws says:

    :ehsan02:
    haha..
    topo2..
    epi besday sahabatku..

    [Reply]



  9. sue says:

    Tillykke med fodselsdagen!!!

    fuhh..payah gila nak sebut .. selamat hari jadi ..selamat datang ke dunia dewasa! ahaha..

    [Reply]



  10. alone says:

    pendek kata.. selamat hari jadi.. hahah :kakros:

    [Reply]



  11. KampungBoy says:

    Bila nak bwat open house????:fizi01:

    [Reply]



  12. nuaeman says:

    :upin02: ape bday to you.. aku punya bdy 7 ari lagi..15/01 ko prepare jeela hadiah keh

    [Reply]



  13. lydiarayyan says:

    :upin02::upin02: ala best nye blog nie…suwwwit~~~:ipin02::ipin02:

    anyway hepi bithday

    * minat ar kat tag bebulat itu

    [Reply]



  14. spatt says:

    topo, sun yat fai lok!

    [Reply]



  15. bd fabregas says:

    happy birthday topo.. selamat mengharungi umur 20-an yang lebih mencabar..

    [Reply]



  16. loque says:

    ala kadabra…
    (maksud,selamat hari lahir)
    dalam bahase wizard kuno tahun 1993)
    haha

    [Reply]



  17. khairulpg says:

    Bahasa Arab : Sanah Helwah

    [Reply]



Leave a Reply