football shirts cheap manchester united football shirts cheap england football shirts cheap real madrid football shirts cheap northern ireland football shirts cheap borussia dortmund football shirts cheap ac milan football shirts cheap inter milan football shirts cheap brazil football shirts cheap manchester city football shirts cheap arsenal football shirts European Cup Football Shirts cheap football shirts cheap football kits cheap football tops cheap soccer jerseys cheap football shirts replica cheap football shirts for kids cheap football shirts uk cheap football shirts thailand cheap football shirts online cheap football shirts china European Cup Football Shirts cheap football shirts cheap football kits cheap football tops cheap soccer jerseys cheap football shirts replica cheap football shirts for kids cheap football shirts uk cheap football shirts thailand cheap football shirts online cheap football shirts china

topo dah tengok GENG the movie!!!

Reviews January 14th, 2009

hehehe ini adalah fakta… topo dah tengok GENG the movie yang bakal ditayangkan pada 12 Februari 2009.. hohohoho aku antara beberapa orang yang terawal dapat menyaksikan filem 3d pertama keluaran Malaysia ni.. hohoho jangan salah anggap ye.. aku bukan beli cd cetak rompak mahupun download filem GENG the movie ni kat torrent… hohoh tengok dulu gambar ni..

hohoh aku dapat tag press

hohoh aku dapat tag press

hohoho ye.. topo dapat jemputan ke GENG The Movie press preview… bangga gila aku dapat pergi tengok cerita ni atas tiket seorang blogger.. hohoho kat sana aku duduk dengan media-media yang memang mantap-mantap entah datang dari mana.. yang aku kenal si Michele yang melodi tu je la.. hohoho dan pada masa itu la aku dapat berlegar-legar dengan gadget baru aku.. hohoho tapi seriously, aku masih tak mempunyai skill fotografi langsung.. hohoho tak menarik sangat la gambar yang aku tangkap… hohoho tapi kalau sekadar untuk membuatkan si chokilala jeles.. hohoh ia dah lebih daripada memadai…

ok dalam banyak-banyak gambar… ni la yang paling aku suka.. hoho gambar si fathiah ni.. hohoo comel gak dia ni.. kalau simpan lagi 5-6 tahun ni.. memang confirm cun.. hohoh memang busy gile la si fathiah ni.. tak leh nak duduk kejap.. dah kena interview.. baru nak minum dah kena amik gambar.. memang macam artis popular la dia malam tu…

superstar pada malam tu...

superstar pada malam tu...

hohoho paling popular la malam tu...

hohoho paling popular la malam tu...

topo dan si fathiah...

topo dan si fathiah...

odin pon nak jugak...

odin pon nak jugak...

hohoh selain gambar si fathiah.. aku juga berjaya snap gambar pelakon-pelakon lain gak.. hohoho susah gila nak snap gambar diorang ni.. terpaksa aku menyelit-nyelit untuk snap gambar diorang..

kak ros, rajoo, upin & ipin, badrul..

kak ros, rajoo, upin & ipin, badrul..

ok tutup cerita pasal gambar… sambung pasal GENG The Movie plak.. hohoho cerita tu memang superb beb.. 10 bintang gua kasik.. hohoh grafik dia memang superb.. jalan cerita pon boleh layan.. hohoh siapa yang tak pecah perut ketawa dalam panggung tu memang dia tak normal beb.. hohoho cerita ni memang sesuai untuk tayangan seisi keluarga.. hohoho even aku aku yang dah berumur 20an ni pon gelak macam nak putus urat.. apetah lagi golongan yang lebih muda.. hohoho konfirm menangis-nangis diorang ketawa..

bagi golongan ibu bapa pon tak usah risau.. hohoh cerita ni pon sangat teramat sesuai untuk kalian.. hohoho terbukti masa dalam panggung tu.. hoho aku antara orang yang termuda tu beb.. hohoho yang lain semua ramai dah jadi kategori bapak budak dah,.. hoho dan mereka pon gelak macam nak patah pinggang.. hohohoho

jadi disini aku ingin menyeru seluruh rakyat Malaysia untuk pergi menonton GENG The Movie yang bakal ditayangkan 12 FEB 2009.. hohoh confirm kalian berpuas hati… hohoh kalau tak puas hati.. tgok lagi sekali… hoho kalau tak puas gak tengok la sampai lebam… hohohoho

hoho dan dalam perjalanan pulang… odin ajak aku pergi jumpa si abdus kat shah alam.. hoho dah 3 tahun beb aku tak jumpa mamat tu.. hohoho dan kat situ jugak la aku jumpa si syam aeropama.. si blogger cun, aisyahkama.. dan sorang lagi member si aisyahkama yang cun gak… yang tu aku tulis kat post lain kot… cam tak sesuai je letak kat sini..hohohoho dan kami berangkat pulang tepat jam 2++ pagi… hohohoho dan akhir kata… jom kita pi ramai-ramai temgok GENG The Movie : Pengembaraan Bermula bulan depan.. 12 Februari 2009 untuk keterangan lanjut, layari http://gengthemovie.com

41 Responses to “topo dah tengok GENG the movie!!!”

  1. alien13 says:

    selamber ko dapat tgk..
    mane ko rembat pass tue..
    len kali aku pun nak..
    ———-
    topo: webmaster kat upindanipin.com.my bagi… hohoho

    [Reply]



  2. Anas says:

    Thank you for attending the event and thank you for blogging about this. Hope you enjoyed it as much as we did if not more.
    ————
    topo: hohoho aku memang fully enjoy beb.. :upin02:

    [Reply]



  3. tekong says:

    mana gambar aku wuwuw

    [Reply]



  4. Faiz says:

    ha..dah kuar nnt aku dwld la…ekeke… :ehsan01:
    ———-
    topo: sukati ko la beb… pasni jangan bising2 plak kalo Malaysia x kuarkan filem2 yang bekualiti etc..

    [Reply]



  5. Anon says:

    Tiket RM10 je, sila la tgk kat wayang, sokong sikit industri animasi malaysia yang baru nak membangun ni. :)
    ———-
    topo: hohoho betul tu… kalo kat Melaka baru RM8.. kalo hari rabu lagi murah sket.. pastu kalo tunjuk kad student lagi murah lagi.. hohohoh

    [Reply]



  6. mediahorizon says:

    Terima kasih topo, harap2 enjoy malam tadi.. susah2 dtg dari melaka… teruskan menyokong GENG.. hehe

    [Reply]



  7. encikizzat says:

    pehh..gempak gile ngko dpt pas tuh..cayalahh :ehsan01:

    [Reply]



  8. MaJa says:

    sedikit sebanyak di dalam hati ini ada kedengkian kerana x dapat pass.. nak pass jugak.. =(

    [Reply]



  9. lup-dup says:

    wei..asal x ajak akuu???
    ———-
    topo: ko berada luar liputan aku… hohoho odin je yg mmpu merempit gi tempat tu dari melaka dalam tempoh kurang 2jam… ptg tu klas ak sampai kol 5…

    [Reply]



  10. cik kedondong says:

    x aciiiiii…ak pon nak tengok..topo maen tipoo

    [Reply]



  11. chokilala says:

    *menangis teresak-esak*

    sampai hati webmaster upindanipin.com.my tu..
    aku pun nak tengok gak.. isk isk..
    hancur hatiku.. mengenang upin ipin..
    menjadi keping-keping..

    si kentang ni siap sms aku cakap tgh tgk geng..
    tak guna betul, serious jeles
    huh!
    ———-
    topo: hohoh aku terlalu teruja mase tu.. sebab tu aku sms ko.. ohohoho

    [Reply]



  12. the12 says:

    :fizi01: gempak gler dpt tgk awl…

    *terasa jeles jugak we*

    [Reply]



  13. abdusfauzi says:

    aku bangga ngn budak skolah aku a.k.a blogger tegar yg dapat invitation ke preview ni.. hahaha.. nice one topo!! jangan terlapas spoiler sudah. kesian diorang yg nk tgk nnt. haha.
    ———-
    topo: xde spoiler yang mampu terungkap dengan kata2… hohoh nak tau tengok la sendiri… hehehhe

    [Reply]



  14. tekong says:

    topo.. aku rasa kita patut kasik spoiler nak tak huehue
    ———-
    topo: hohohoh haah kan.. diorang tak cakap pon jangan bagi spoiler.. hohoh ko citer la.. yang pasal batu cave tu ke.. hohohoh kagum giler aku weh…

    [Reply]



  15. x-po shop says:

    cmne ek ko dpt pass tu?? sbb ko slalu wat post psl upin ipin ke?? ekekeh..
    ———-
    topo: sebab aku selalu menyemak kat shoutbox diorang.. hohohoho

    [Reply]



  16. dendang says:

    jeles sehh ko dpt dh tengok cite tuh..:upin01:

    [Reply]



  17. aman says:

    wah bestnya…apesal aku tak dapat jemputan..sedih aku..huhu :upin01:

    [Reply]



  18. ehsanazhar says:

    Topo and Tekong, jangan la ye, bagi la diorang surprise. :)

    [Reply]



  19. datin says:

    :upin02:
    wahh….best btul la…eyh2..ade gmba choki kt bwh tuh..cute!!

    aritu dpt tgk trailer je kt les copaque..nk tgk gak mubee ni..masyuukklaaaa….

    [Reply]



  20. megat says:

    adeh lenkali ajak la sekali! sejak aku melayan anak-anak aku tgk upin ipin ni, aku juga turut terjebak dgn keupayaan anak tempatan.

    syabas kepada les copaque! macam ni lah baru berkembang industri kita.

    ps: nnt ckp dgn derang bg tiket free aku sekeluarga hehe

    [Reply]



  21. Callister says:

    cara ko promo memg mcm best betul ek..
    leh la tgk nanti..
    tp xmcm citer budak2 sgt ke??
    ———-
    topo: tak macam budak2 sangat.. hoho sesuai utk ditonton oleh segenap lapisan masyarakat…

    [Reply]



  22. bd fabregas says:

    adoyai, mana aci camni.. blog aku yg provide full episode upin dan ipin season 2 pun x dpt pass..

    [Reply]



  23. |1f34|-|1r3 says:

    odin pakai t-shirt ubuntu siot..haha…kalau aku pegi ari tu..aku pakai t-shirt HITB…nk lawan odin…haha
    ———-
    topo: aku gi pakai t-shirt yubiyu.. dengan jaket yang ade lambang UTeM.. hahah saje je nak carik senior2 yang ade kat UTeM…

    [Reply]



  24. paradox says:

    aku pun dah tengk gak citer dia..memang respect siut…bapak arr tak sangka it’s made by malaysian..it’s make me proud to be a malaysian..hehhe

    [Reply]



  25. alone says:

    wuhu. best aa dah tengok :upin02:

    [Reply]



  26. Usamah Zaid says:

    Salam Topo..

    terima kasih topo kerana sudi hadir screening dan post kat blog.

    kepada kawan2 topo.. kami harap jangan bermuram durja atau kecik hati, kerana kami tak dapat invite semua orang sebab tempat dan budget adalah limited, blogger yang terpilih pun hanya segelintir sahaja yang selalu membuat review filem-filem dan ada banyak view, supaya dapat membantu kami dalam mempromote filem GENG.

    kami amat menghargai sokongan anda, harap semua sabar nantikan pelancaran GENG pada 12.02.2009 nanti. datanglah beramai2, kita tengok sama2, manalah tau kut2 kita boleh jumpa kat panggung nanti :)

    sekali lagi, ribuan terima kasih kami ucapkan. segala kesulitan amatlah kami kesali.

    [Reply]



  27. tekong says:

    topo.. ehsan dah kasi warning tu.. kita blackmail nak tak hahaha

    [Reply]



  28. nikillas says:

    pergh..!! rasa cam nak tempah tiket je untuk 12 feb ni bila dengar ko citer pasal citer ni.. Aku suka citer ni…!! Dan aku x sabar nk tengok upin ipin dan kawan-kawan kat TV9..!! bila citer tu nak kuar..??!!
    ———-
    topo: hoho tu ehsan dah tolong jawabkan.. hohohoho

    [Reply]



  29. ehsanazhar says:

    Kami tak dapat mengajak semua bloggers yang menyokong kami disebabkan tak cukup tempat dalam wayang untuk semua. Ada diantara krew Les’ Copaque yang tak masuk pun, dan ada yang masuk tu pun duduk dekat tangga je.

    Kitorang pun ambik bloggers-bloggers yang banyak buat writeup pasal Upin & Ipin serta Geng lah. Cari pun kebanyakkannya melalui Google, hehe.

    Anyway, sila la tengok Geng 12 Februari nanti. Kami yakin anda akan terhibur dengan filem kami. :)

    Btw, Upin & Ipin: Dan Kawan-Kawan insyallah akan menemui anda di TV9 pada awal bulan Februari, 2 minggu sebelum Geng keluar di pawagam, and THE MAKING OF GENG akan disiarkan pada 24hb Januari pada pukul 7.30 malam di TV9. TMO ni kitorang buat sendiri, hehe.
    ———-
    topo: hohoho topo jamin korang semua akan terhibur.. hohoho kalau tak puas hati nnti boleh tengok lagi sekali..

    [Reply]



  30. Anas says:

    Kami dah update blog Geng tentang Press Preview. Part2 akan diupdate kemudian.

    http://gengmovie.blogspot.com/2009/01/geng-press-preview-part1.html

    [Reply]



  31. Uncle G says:

    erkhh.. nak kata ape ekk.. banyak nak kata nie.. tapi… KO DAH BUAT PAKCIK JELES..
    ———-
    topo: tapi malangnya member ku kat dunia nyata sorang pon tak jeles… :(

    [Reply]



  32. zaki says:

    :mail01:

    [Reply]



  33. abdfatah says:

    ceh tak aci aaaa macam nih. nak jugak laa pass lawatan ke gedung beli belah upin dan ipin.. hahahhaaa

    [Reply]



  34. hydir says:

    ooo… dah tengok ya …
    biasa dia ni …

    anyway … INGAT … jangan lupa gi tengok lagi dgn beli tiket .. asik tgk FREE je apehal..

    hahaha :fizi01:

    [Reply]



  35. zaki blogjer says:

    Mantap la Topo, tak sia2 ngko blog psl upin dah ipin

    [Reply]



  36. TudungEkin says:

    Respect! tu yang aku mampu ucap pada ko topo…..:ipin01:

    [Reply]



  37. azwan says:

    seronok lah kau ye, btw tahniah sebab dijemput tengok :)
    ———-
    topo: seronok gak la…

    [Reply]



  38. titan says:

    waa..aku nak tengok gak..

    weh. aku hutang ko berapa haa???:upin01:

    [Reply]



  39. andri says:

    :kakros:

    [Reply]



  40. arip says:

    2 singgit:mail01:

    [Reply]



Trackbacks

  1. hadiah hari jadi topo... | topotato.com

Leave a Reply

cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap france football shirts  | cheap france football shirts  | cheap football shirts  | cheap real madrid football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  |
70-410 exam  | 70-488 dumps  | 70-461 exam  | MB5-705 dumps  | 200-120 exam  | 70-486 dumps  | 70-411 exam  | 70-480 dumps  | 70-346 exam  | 70-462 dumps  | 70-347 exam  | 70-412 dumps  | 70-483 exam  | 70-417 dumps  | MB2-703 exam  | 70-331 dumps  | 220-802 exam  | C4040-252 dumps  | C_TADM51_731 exam  | 1Z0-061 dumps  | 70-487 exam  | 400-101 dumps  | CCD-410 exam  | 100-101 dumps  | MB2-700 exam  | 1Z0-060 dumps  | 70-463 exam  | EX200 dumps  | C4040-250 exam  | 300-115 dumps  | 640-554 exam  | 70-533 dumps  | 70-532 exam  | VCP550 dumps  | 1Z0-803 exam  | 220-801 dumps  | 300-101 exam  | 70-467 dumps  | CISSP exam  | SY0-401 dumps  | MB2-702 exam  | 640-911 dumps  | 74-335 exam  | 700-505 dumps  | 70-414 exam  | 810-401 dumps  | 700-501 exam  | CCA-500 dumps  | N10-005 exam  | 70-243 dumps  | E10-001 exam  | VCP-550 dumps  | 1Z0-062 exam  | 70-466 dumps  | 200-101 exam  | 70-489 dumps  | MB2-701 exam  | 640-864 dumps  | A00-211 exam  | C_TAW12_731 dumps  | 98-364 exam  | M70-201 dumps  | 70-413 exam  | EX0-001 dumps  | HP0-J73 exam  | ICBB dumps  | JN0-102 exam  | M70-301 dumps  | 640-461 exam  | MB6-871 dumps  | C_TFIN52_66 exam  | OG0-093 dumps  | 1Z0-144 exam  | M70-101 dumps  | 350-018 exam  | C_TSCM52_66 dumps  | C_A1FIN_10 exam  | EX300 dumps  | DEV-501 exam  | 70-680 dumps  | C_HANASUP_1 exam  | 312-50v8 dumps  | C2020-702 exam  | MB2-704 dumps  | MB7-701 exam  | SK0-003 dumps  | AWS-SysOps exam  | HP0-S41 dumps  | HP2-B115 exam  | C4040-251 dumps  | 101 exam  | 9L0-422 dumps  | 70-534 exam  | 98-349 dumps  | 70-341 exam  | 300-208 dumps  | 400-051 exam  | 98-365 dumps  | HP5-B04D exam  | PMP dumps  | 642-874 exam  | 70-332 dumps  | PRINCE2 exam  | 1Z0-051 dumps  | 1Z0-052 exam  | 1Z0-053 dumps  | 312-49v8 exam  | 74-343 dumps  | 74-697 exam  | 98-367 dumps  | ICGB exam  | SSCP dumps  | 9L0-012 exam  | 3002 dumps  | 3308 exam  | 3309 dumps  | 6209 exam  | 210-451 dumps  | 300-070 exam  | 300-075 dumps  | 300-085 exam  | 500-260 dumps  | 500-801 exam  | 700-201 dumps  | 700-703 exam  | 700-801 dumps  | 1Y0-201 exam  | 1Y0-301 dumps  | CAS-002 exam  | LX0-103 dumps  | LX0-104 exam  | CWSP-205 dumps  | E10-002 exam  | E20-026 dumps  | E22-258 exam  | ITILF dumps  | HP0-A113 exam  | HP0-D30 dumps  | HP0-S42 exam  | HP2-Z36 dumps  | C2030-284 exam  | C2070-991 dumps  | C2090-560 exam  | C2150-200 dumps  | C2180-410 exam  | C2210-422 dumps  | C4090-971 exam  | P2090-739 dumps  | CTFL_001 exam  | 010-150 dumps  | 101-400 exam  | 74-678 dumps  | 98-368 exam  | MB6-702 dumps  | MB6-703 exam  | NS0-157 dumps  | 1z0-400 exam  | 1z0-414 dumps  | 1z0-429 exam  | 1z0-430 dumps  | 1z0-432 exam  | 250-272 dumps  | ST0-304 exam  | VMCE_V8 dumps  | 1V0-601 exam  | 1V0-605 dumps  | VCAN610 exam  |