70-410 exam 70-488 dumps 70-461 exam MB5-705 dumps 200-120 exam 70-486 dumps 70-411 exam 70-480 dumps 70-346 exam 70-462 dumps 70-347 exam 70-412 dumps 70-483 exam 70-417 dumps MB2-703 exam 70-331 dumps 220-802 exam C4040-252 dumps C_TADM51_731 exam 1Z0-061 dumps 70-487 exam 400-101 dumps CCD-410 exam 100-101 dumps MB2-700 exam 1Z0-060 dumps 70-463 exam EX200 dumps C4040-250 exam 300-115 dumps 640-554 exam 70-533 dumps 70-532 exam VCP550 dumps 1Z0-803 exam 220-801 dumps 300-101 exam 70-467 dumps CISSP exam SY0-401 dumps MB2-702 exam 640-911 dumps 74-335 exam 700-505 dumps 70-414 exam 810-401 dumps 700-501 exam CCA-500 dumps N10-005 exam 70-243 dumps E10-001 exam VCP-550 dumps 1Z0-062 exam 70-466 dumps 200-101 exam 70-489 dumps MB2-701 exam 640-864 dumps A00-211 exam C_TAW12_731 dumps 98-364 exam M70-201 dumps 70-413 exam EX0-001 dumps HP0-J73 exam ICBB dumps JN0-102 exam M70-301 dumps 640-461 exam MB6-871 dumps C_TFIN52_66 exam OG0-093 dumps 1Z0-144 exam M70-101 dumps 350-018 exam C_TSCM52_66 dumps C_A1FIN_10 exam EX300 dumps DEV-501 exam 70-680 dumps C_HANASUP_1 exam 312-50v8 dumps C2020-702 exam MB2-704 dumps MB7-701 exam SK0-003 dumps AWS-SysOps exam HP0-S41 dumps HP2-B115 exam C4040-251 dumps 101 exam 9L0-422 dumps 70-534 exam 98-349 dumps 70-341 exam 300-208 dumps 400-051 exam 98-365 dumps HP5-B04D exam PMP dumps 642-874 exam 70-332 dumps PRINCE2 exam 1Z0-051 dumps 1Z0-052 exam 1Z0-053 dumps 312-49v8 exam 74-343 dumps 74-697 exam 98-367 dumps ICGB exam SSCP dumps 9L0-012 exam 3002 dumps 3308 exam 3309 dumps 6209 exam 210-451 dumps 300-070 exam 300-075 dumps 300-085 exam 500-260 dumps 500-801 exam 700-201 dumps 700-703 exam 700-801 dumps 1Y0-201 exam 1Y0-301 dumps CAS-002 exam LX0-103 dumps LX0-104 exam CWSP-205 dumps E10-002 exam E20-026 dumps E22-258 exam ITILF dumps HP0-A113 exam HP0-D30 dumps HP0-S42 exam HP2-Z36 dumps C2030-284 exam C2070-991 dumps C2090-560 exam C2150-200 dumps C2180-410 exam C2210-422 dumps C4090-971 exam P2090-739 dumps CTFL_001 exam 010-150 dumps 101-400 exam 74-678 dumps 98-368 exam MB6-702 dumps MB6-703 exam NS0-157 dumps 1z0-400 exam 1z0-414 dumps 1z0-429 exam 1z0-430 dumps 1z0-432 exam 250-272 dumps ST0-304 exam VMCE_V8 dumps 1V0-601 exam 1V0-605 dumps VCAN610 exam
Women Who seem to different watches cheap replica omega watches just look, this particular view using the specifics signify that the women kind has a new kind of skill. Beneath the actual soft, tasteful layout can be a robust defeat "core" dusty, DONNA Good quality 50 extra-long quality audemars piguet replica electric power arrange view Ms. development scientific limits, to make steady electric power just for this women kind, which can be the past with the primary together with the usa through Women extended electric power arrange view. Luxury just longines replica watches for women like romantic, soft, Omega's makers usually are often good at recording the actual beauty with lifestyle accidentally, to help convey the actual beauty of women for that story as well as reward with the mundane character. Following the actual 2014 launch with replica cartier watches for men uk the primary feather easy view, this particular Omega Constellation set PLUMA sent feather easy view brand new different watches, mummy of pearl dial with a brand new appearance magnificent debut. Soft barrier dial tends to make this particular view would not replica rolex watches for sale want to guide think of the actual summer sun's rays makes warmness bread. Different watches along with different watches with the very same feather iwc replica for lady easy, this particular 20 mm view features eleven embedded inside the prime with the arched mounting brackets 18K antique watches gemstone hour prints, soft curves with the bezel swiss breitling replica watches for man iconic "drag claw" extend, multiply for the full dial.

topo dah tengok GENG the movie!!!

Reviews January 14th, 2009

hehehe ini adalah fakta… topo dah tengok GENG the movie yang bakal ditayangkan pada 12 Februari 2009.. hohohoho aku antara beberapa orang yang terawal dapat menyaksikan filem 3d pertama keluaran Malaysia ni.. hohoho jangan salah anggap ye.. aku bukan beli cd cetak rompak mahupun download filem GENG the movie ni kat torrent… hohoh tengok dulu gambar ni..

hohoh aku dapat tag press

hohoh aku dapat tag press

hohoho ye.. topo dapat jemputan ke GENG The Movie press preview… bangga gila aku dapat pergi tengok cerita ni atas tiket seorang blogger.. hohoho kat sana aku duduk dengan media-media yang memang mantap-mantap entah datang dari mana.. yang aku kenal si Michele yang melodi tu je la.. hohoho dan pada masa itu la aku dapat berlegar-legar dengan gadget baru aku.. hohoho tapi seriously, aku masih tak mempunyai skill fotografi langsung.. hohoho tak menarik sangat la gambar yang aku tangkap… hohoho tapi kalau sekadar untuk membuatkan si chokilala jeles.. hohoh ia dah lebih daripada memadai…

ok dalam banyak-banyak gambar… ni la yang paling aku suka.. hoho gambar si fathiah ni.. hohoo comel gak dia ni.. kalau simpan lagi 5-6 tahun ni.. memang confirm cun.. hohoh memang busy gile la si fathiah ni.. tak leh nak duduk kejap.. dah kena interview.. baru nak minum dah kena amik gambar.. memang macam artis popular la dia malam tu…

superstar pada malam tu...

superstar pada malam tu...

hohoho paling popular la malam tu...

hohoho paling popular la malam tu...

topo dan si fathiah...

topo dan si fathiah...

odin pon nak jugak...

odin pon nak jugak...

hohoh selain gambar si fathiah.. aku juga berjaya snap gambar pelakon-pelakon lain gak.. hohoho susah gila nak snap gambar diorang ni.. terpaksa aku menyelit-nyelit untuk snap gambar diorang..

kak ros, rajoo, upin & ipin, badrul..

kak ros, rajoo, upin & ipin, badrul..

ok tutup cerita pasal gambar… sambung pasal GENG The Movie plak.. hohoho cerita tu memang superb beb.. 10 bintang gua kasik.. hohoh grafik dia memang superb.. jalan cerita pon boleh layan.. hohoh siapa yang tak pecah perut ketawa dalam panggung tu memang dia tak normal beb.. hohoho cerita ni memang sesuai untuk tayangan seisi keluarga.. hohoho even aku aku yang dah berumur 20an ni pon gelak macam nak putus urat.. apetah lagi golongan yang lebih muda.. hohoho konfirm menangis-nangis diorang ketawa..

bagi golongan ibu bapa pon tak usah risau.. hohoh cerita ni pon sangat teramat sesuai untuk kalian.. hohoho terbukti masa dalam panggung tu.. hoho aku antara orang yang termuda tu beb.. hohoho yang lain semua ramai dah jadi kategori bapak budak dah,.. hoho dan mereka pon gelak macam nak patah pinggang.. hohohoho

jadi disini aku ingin menyeru seluruh rakyat Malaysia untuk pergi menonton GENG The Movie yang bakal ditayangkan 12 FEB 2009.. hohoh confirm kalian berpuas hati… hohoh kalau tak puas hati.. tgok lagi sekali… hoho kalau tak puas gak tengok la sampai lebam… hohohoho

hoho dan dalam perjalanan pulang… odin ajak aku pergi jumpa si abdus kat shah alam.. hoho dah 3 tahun beb aku tak jumpa mamat tu.. hohoho dan kat situ jugak la aku jumpa si syam aeropama.. si blogger cun, aisyahkama.. dan sorang lagi member si aisyahkama yang cun gak… yang tu aku tulis kat post lain kot… cam tak sesuai je letak kat sini..hohohoho dan kami berangkat pulang tepat jam 2++ pagi… hohohoho dan akhir kata… jom kita pi ramai-ramai temgok GENG The Movie : Pengembaraan Bermula bulan depan.. 12 Februari 2009 untuk keterangan lanjut, layari http://gengthemovie.com

41 Responses to “topo dah tengok GENG the movie!!!”

  1. alien13 says:

    selamber ko dapat tgk..
    mane ko rembat pass tue..
    len kali aku pun nak..
    ———-
    topo: webmaster kat upindanipin.com.my bagi… hohoho

    [Reply]



  2. Anas says:

    Thank you for attending the event and thank you for blogging about this. Hope you enjoyed it as much as we did if not more.
    ————
    topo: hohoho aku memang fully enjoy beb.. :upin02:

    [Reply]



  3. tekong says:

    mana gambar aku wuwuw

    [Reply]



  4. Faiz says:

    ha..dah kuar nnt aku dwld la…ekeke… :ehsan01:
    ———-
    topo: sukati ko la beb… pasni jangan bising2 plak kalo Malaysia x kuarkan filem2 yang bekualiti etc..

    [Reply]



  5. Anon says:

    Tiket RM10 je, sila la tgk kat wayang, sokong sikit industri animasi malaysia yang baru nak membangun ni. :)
    ———-
    topo: hohoho betul tu… kalo kat Melaka baru RM8.. kalo hari rabu lagi murah sket.. pastu kalo tunjuk kad student lagi murah lagi.. hohohoh

    [Reply]



  6. mediahorizon says:

    Terima kasih topo, harap2 enjoy malam tadi.. susah2 dtg dari melaka… teruskan menyokong GENG.. hehe

    [Reply]



  7. encikizzat says:

    pehh..gempak gile ngko dpt pas tuh..cayalahh :ehsan01:

    [Reply]



  8. MaJa says:

    sedikit sebanyak di dalam hati ini ada kedengkian kerana x dapat pass.. nak pass jugak.. =(

    [Reply]



  9. lup-dup says:

    wei..asal x ajak akuu???
    ———-
    topo: ko berada luar liputan aku… hohoho odin je yg mmpu merempit gi tempat tu dari melaka dalam tempoh kurang 2jam… ptg tu klas ak sampai kol 5…

    [Reply]



  10. cik kedondong says:

    x aciiiiii…ak pon nak tengok..topo maen tipoo

    [Reply]



  11. chokilala says:

    *menangis teresak-esak*

    sampai hati webmaster upindanipin.com.my tu..
    aku pun nak tengok gak.. isk isk..
    hancur hatiku.. mengenang upin ipin..
    menjadi keping-keping..

    si kentang ni siap sms aku cakap tgh tgk geng..
    tak guna betul, serious jeles
    huh!
    ———-
    topo: hohoh aku terlalu teruja mase tu.. sebab tu aku sms ko.. ohohoho

    [Reply]



  12. the12 says:

    :fizi01: gempak gler dpt tgk awl…

    *terasa jeles jugak we*

    [Reply]



  13. abdusfauzi says:

    aku bangga ngn budak skolah aku a.k.a blogger tegar yg dapat invitation ke preview ni.. hahaha.. nice one topo!! jangan terlapas spoiler sudah. kesian diorang yg nk tgk nnt. haha.
    ———-
    topo: xde spoiler yang mampu terungkap dengan kata2… hohoh nak tau tengok la sendiri… hehehhe

    [Reply]



  14. tekong says:

    topo.. aku rasa kita patut kasik spoiler nak tak huehue
    ———-
    topo: hohohoh haah kan.. diorang tak cakap pon jangan bagi spoiler.. hohoh ko citer la.. yang pasal batu cave tu ke.. hohohoh kagum giler aku weh…

    [Reply]



  15. x-po shop says:

    cmne ek ko dpt pass tu?? sbb ko slalu wat post psl upin ipin ke?? ekekeh..
    ———-
    topo: sebab aku selalu menyemak kat shoutbox diorang.. hohohoho

    [Reply]



  16. dendang says:

    jeles sehh ko dpt dh tengok cite tuh..:upin01:

    [Reply]



  17. aman says:

    wah bestnya…apesal aku tak dapat jemputan..sedih aku..huhu :upin01:

    [Reply]



  18. ehsanazhar says:

    Topo and Tekong, jangan la ye, bagi la diorang surprise. :)

    [Reply]



  19. datin says:

    :upin02:
    wahh….best btul la…eyh2..ade gmba choki kt bwh tuh..cute!!

    aritu dpt tgk trailer je kt les copaque..nk tgk gak mubee ni..masyuukklaaaa….

    [Reply]



  20. megat says:

    adeh lenkali ajak la sekali! sejak aku melayan anak-anak aku tgk upin ipin ni, aku juga turut terjebak dgn keupayaan anak tempatan.

    syabas kepada les copaque! macam ni lah baru berkembang industri kita.

    ps: nnt ckp dgn derang bg tiket free aku sekeluarga hehe

    [Reply]



  21. Callister says:

    cara ko promo memg mcm best betul ek..
    leh la tgk nanti..
    tp xmcm citer budak2 sgt ke??
    ———-
    topo: tak macam budak2 sangat.. hoho sesuai utk ditonton oleh segenap lapisan masyarakat…

    [Reply]



  22. bd fabregas says:

    adoyai, mana aci camni.. blog aku yg provide full episode upin dan ipin season 2 pun x dpt pass..

    [Reply]



  23. |1f34|-|1r3 says:

    odin pakai t-shirt ubuntu siot..haha…kalau aku pegi ari tu..aku pakai t-shirt HITB…nk lawan odin…haha
    ———-
    topo: aku gi pakai t-shirt yubiyu.. dengan jaket yang ade lambang UTeM.. hahah saje je nak carik senior2 yang ade kat UTeM…

    [Reply]



  24. paradox says:

    aku pun dah tengk gak citer dia..memang respect siut…bapak arr tak sangka it’s made by malaysian..it’s make me proud to be a malaysian..hehhe

    [Reply]



  25. alone says:

    wuhu. best aa dah tengok :upin02:

    [Reply]



  26. Usamah Zaid says:

    Salam Topo..

    terima kasih topo kerana sudi hadir screening dan post kat blog.

    kepada kawan2 topo.. kami harap jangan bermuram durja atau kecik hati, kerana kami tak dapat invite semua orang sebab tempat dan budget adalah limited, blogger yang terpilih pun hanya segelintir sahaja yang selalu membuat review filem-filem dan ada banyak view, supaya dapat membantu kami dalam mempromote filem GENG.

    kami amat menghargai sokongan anda, harap semua sabar nantikan pelancaran GENG pada 12.02.2009 nanti. datanglah beramai2, kita tengok sama2, manalah tau kut2 kita boleh jumpa kat panggung nanti :)

    sekali lagi, ribuan terima kasih kami ucapkan. segala kesulitan amatlah kami kesali.

    [Reply]



  27. tekong says:

    topo.. ehsan dah kasi warning tu.. kita blackmail nak tak hahaha

    [Reply]



  28. nikillas says:

    pergh..!! rasa cam nak tempah tiket je untuk 12 feb ni bila dengar ko citer pasal citer ni.. Aku suka citer ni…!! Dan aku x sabar nk tengok upin ipin dan kawan-kawan kat TV9..!! bila citer tu nak kuar..??!!
    ———-
    topo: hoho tu ehsan dah tolong jawabkan.. hohohoho

    [Reply]



  29. ehsanazhar says:

    Kami tak dapat mengajak semua bloggers yang menyokong kami disebabkan tak cukup tempat dalam wayang untuk semua. Ada diantara krew Les’ Copaque yang tak masuk pun, dan ada yang masuk tu pun duduk dekat tangga je.

    Kitorang pun ambik bloggers-bloggers yang banyak buat writeup pasal Upin & Ipin serta Geng lah. Cari pun kebanyakkannya melalui Google, hehe.

    Anyway, sila la tengok Geng 12 Februari nanti. Kami yakin anda akan terhibur dengan filem kami. :)

    Btw, Upin & Ipin: Dan Kawan-Kawan insyallah akan menemui anda di TV9 pada awal bulan Februari, 2 minggu sebelum Geng keluar di pawagam, and THE MAKING OF GENG akan disiarkan pada 24hb Januari pada pukul 7.30 malam di TV9. TMO ni kitorang buat sendiri, hehe.
    ———-
    topo: hohoho topo jamin korang semua akan terhibur.. hohoho kalau tak puas hati nnti boleh tengok lagi sekali..

    [Reply]



  30. Anas says:

    Kami dah update blog Geng tentang Press Preview. Part2 akan diupdate kemudian.

    http://gengmovie.blogspot.com/2009/01/geng-press-preview-part1.html

    [Reply]



  31. Uncle G says:

    erkhh.. nak kata ape ekk.. banyak nak kata nie.. tapi… KO DAH BUAT PAKCIK JELES..
    ———-
    topo: tapi malangnya member ku kat dunia nyata sorang pon tak jeles… :(

    [Reply]



  32. zaki says:

    :mail01:

    [Reply]



  33. abdfatah says:

    ceh tak aci aaaa macam nih. nak jugak laa pass lawatan ke gedung beli belah upin dan ipin.. hahahhaaa

    [Reply]



  34. hydir says:

    ooo… dah tengok ya …
    biasa dia ni …

    anyway … INGAT … jangan lupa gi tengok lagi dgn beli tiket .. asik tgk FREE je apehal..

    hahaha :fizi01:

    [Reply]



  35. zaki blogjer says:

    Mantap la Topo, tak sia2 ngko blog psl upin dah ipin

    [Reply]



  36. TudungEkin says:

    Respect! tu yang aku mampu ucap pada ko topo…..:ipin01:

    [Reply]



  37. azwan says:

    seronok lah kau ye, btw tahniah sebab dijemput tengok :)
    ———-
    topo: seronok gak la…

    [Reply]



  38. titan says:

    waa..aku nak tengok gak..

    weh. aku hutang ko berapa haa???:upin01:

    [Reply]



  39. andri says:

    :kakros:

    [Reply]



  40. arip says:

    2 singgit:mail01:

    [Reply]



Trackbacks

  1. hadiah hari jadi topo... | topotato.com

Leave a Reply