round up post untuk 2008…

Life January 10th, 2009

adeh,, macam dah agak terlambat rasanya nak buat round up post untuk tahun 2008.. hohoh ye la sekarang ni kan dah 10 hari bulan dah.. bersamaan dengan 3 hari selepas topo berusia 20an.. hohoh macam-macam bahasa teman-teman semua wish kat aku.. hahah confirm berbelit-belit lidah diorang semua.. ok tutup cerita pasal birthday dulu.. hohoh satu post gempak berkenaan birthday akan menyusul tak lama lagi… berbalik pada tajuk asal.. terimalah round up post unruk sepanjang tahun 2008..hohoho

ok tahun 2008 merupakan titik permulaan bagi diri aku sebagai blogger tegar… tahun 2008 juga merupakan tahun kelahiran topotato.com.. hohoh dah nak expired dah weh server ni… ade sesiapa nak sponsor? hahah ok dalam tahun ni sebanyak 172 post terhasil.. hohoh banyak tu beb.. dan dalam julat 15 post post.. hohoho selain tu sebanyak 2333 komen telah diberi oleh pembaca yang dikasihi sekalian.. hohoho best tu nombor dia..

topotato.com jugak telah mendapat pr3 pada hujung bulan disember yang lepas dan ranking alexa telah mencecah sehingga 606,944.. hohohoselain itu.. hohoho blog ini juga telah mempunyai sebanyak 108 subscriber dari pelbagai jenis feed reader.. kepada yang nak subscribe lagi.. hohoh silakan..hohoh dan twitter topo telah mempunyai seramai 107 follower… hohoh jika anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang topo.. follow la topo di twitter.. hohoho banyak aktiviti dan celoteh topo terdapat di sana… hahahah

adeh panjang la plak perenggan-perenggan kat atas ni.. hohoh sekarang kita bermain dengan fakta dalam bentuk point form.. ok sepanjang tahun 2008, 7 post paling top adalah seperti berikut.. hohoo

sterusnya.. refferer yang paling banyak sekali mendatangkan hits kepada topotato.com adalah seperti berikut.. hohoho tanpa mereka pasti trafik aku sikit je.. mereka adalah

aku rasa cukup la sampai di sini sahaja.. hoho aku nak beradu.. esok merupakan hari yang penting.. hohohoho semoga berjumpa lagi di lain lembaran.. hohoho hostel aku belum ada internet weh.. lambat la lagi kot lembaran tu…

13 Responses to “round up post untuk 2008…”

  1. encikizzat says:

    :mail01: ye topo..jumpe lagi…huhuhuhu
    ———-
    topo: hohohoh selamat berjumpa kembali…

    [Reply]



  2. aman says:

    takde tenet kat hostel? huhu…rajin-rajin ler gi library..haha.. :ipin01:
    ———-
    topo: hohoh sekarang ni dekat cafe je pon wireless dah laju.. ohohoho

    [Reply]



  3. humbleandmodest says:

    kenapa mesti ada aku??
    haha!

    [Reply]



  4. abdusfauzi says:

    wah.. lupa plak abg topo ni 1989. ops. ok2. ko still Twenteen. Hahaha.
    ———-
    topo: hoho aku masih lagi sweet.. :”>

    [Reply]



  5. marzuki hensem says:

    aku pun dah berpindah. hehe
    ———-
    topo: apsal la ko tak bagi aku je blog BM ko tu. hohoh kalao jual tu rasanya bleh untung x? hohohoho

    [Reply]



  6. zaki blogjer says:

    Bestnyer muda2 dh ada blog. klu ngko maintain 2-3 tahun lagi boleh jadi probolgger nih
    ———-
    topo: amin..

    [Reply]



  7. x-po shop says:

    aslnya, aku ingt ko ni tua dr aku sbb dr cara penulisan ko..tgk2 baru 20..hoho

    [Reply]



  8. ika says:

    hohoho = infinity
    hahahah = 1 je XP

    hepi belated birthday!!! topo sm bday dgn my bff lah…
    kalu topo ni celcom user mesti dpt call free kan
    bestnye~~ =D
    :fizi01:

    [Reply]



  9. zariel says:

    eh, umo kita sama la topo… hehe… beloq zariel & azziey tu pun bagi ko traffik ke? macam tak percaya je. tp dukacitanya beloq tu aku dah hentikan. tak tutup tapi takkan ada artikel lagi. aku fokus pada beloq zariel.net dan fhotoz tu je sekarang ni. 😉 itu pun dah tak sekerap dulu. 🙂

    [Reply]



  10. loque says:

    wah…
    bile bukak blogmenjerit jerk
    tros didirect ke dilarangmelarang..ho3

    [Reply]



  11. MakanMalaya says:

    siap ada widget chokilala la kat bawah kanan. haha :ipin01:

    [Reply]



  12. izzat says:

    pergh…hebat statistik blog ko topo..ak pun blom wat lagi what so-called review ntuk 2008.haha

    [Reply]



  13. cikjA says:

    taksangka link den pun.. mendapat hit yang paling byk ke sinie.. kekekke.. ade kah di click oleh diri den sendri?? kekekke…

    [Reply]



Leave a Reply