round up post untuk 2008…

January 10th, 2009 13 Comments   Posted in Life

adeh,, macam dah agak terlambat rasanya nak buat round up post untuk tahun 2008.. hohoh ye la sekarang ni kan dah 10 hari bulan dah.. bersamaan dengan 3 hari selepas topo berusia 20an.. hohoh macam-macam bahasa teman-teman semua wish kat aku.. hahah confirm berbelit-belit lidah diorang semua.. ok tutup cerita pasal birthday dulu.. hohoh satu post gempak berkenaan birthday akan menyusul tak lama lagi… berbalik pada tajuk asal.. terimalah round up post unruk sepanjang tahun 2008..hohoho Read the rest of this entry »

wish birthday topo dalam pelbagai bahasa…

January 7th, 2009 17 Comments   Posted in Life

hohoho bermula hari ini, 7 Januari 2009 aku bukan lagi berusia belasan tahun.. hahahha aku telah mencapai peringkat usia 20an..  ni hanya post awalan sahaja.. post birthday sebenar akan menyusul tak lama lagi.. susah beb hidup aku tanpa internet disisi ni.. kepada yang nak wish lagi tu masih sempat lagi.. hohoh sekarang baru pukul berapa… hohohoho sebagai bonus aku ingin sertakan sekali ucapan selamat hari jadi dalam pelbagai bahasa.. hohoh agak cool bukan? jadi terimalah ucapan hari jadi dalam pelbagai bahasa… Read the rest of this entry »

jom layan geng the movie plak…

January 3rd, 2009 22 Comments   Posted in Reviews

hohoh aku rasa dah ramai dah yang buat promosi filem geng the movie ni.. tapi aku masih tetap nak promote jugak.. hohoho sebagai peminat setia mustahil la aku nak lepaskan peluang mempromosikan filem ni.. agak terlambat ke aku promosi ni?? sengaja aku lambat-lambat promosi.. bukan sebab aku lambat tau.. aku mahu lebih informasi baru aku tulis di topotato.com.. ok sebelum berceloteh panjang.. sila hayati trailer filem geng ni dulu ye…

hohoh ada banyak lagi yang aku nak tulis tentang filem geng ni.. bukan setakat trailer dia sahaja… Read the rest of this entry »

blog chedet pon ade iklan weh..

January 1st, 2009 22 Comments   Posted in Blogging

hohoh kepada mereka yang perasan.. aku dah tambah satu lagi ads nuffnang kat blog ni.. awalnya dulu aku tak nak letak sebab takut nampak semak.. tapi bila dah test macam semart la plak ada ads leaderboard ni.. hohoho itu hanyalah saringan sahaja.. hohoho sebenarnya aku nak mewar-warkan pasal ads spot kat blog baru chedet.. blog chedet pon ada ads spot weh.. takkan korang tak nak letak ads kat blog korang?? hahahah

Read the rest of this entry »