ST0-47X 1Y0-972 NS0-163 650-325 50-676 1Z1-516 C2180-374 CISSP-ISSAP HP0-Y40 70-467 9L0-408 070-576-Csharp A6030-041 50-694 A2090-421 50-664-(575b) 642-436 1Z0-861 000-567 HP2-E33 GB0-360 070-086 E20-326 250-310 CV0-001 CTAL-TM_Syll2012 642-091 HP0-J18 00M-198 COG-132 000-M39 000-773 200-500 600-199 FD0-210 000-740 050-886 000-798 70-227 510-702 HP0-Y29 C2070-588 133-S-713.4 000-816 C2150-533 070-444GB2312 1Z1-264 70-547-Csharp M2080-663 HP0-M19 156-515.65 1Z0-221 00M-656 074-139 1Z0-506 050-854 LOT-919 070-518 642-979 EE2-181 70-285 1Z0-007 EE0-200 CAT-160 642-887 920-461 C2180-271 MB6-285 1Z1-522 1Z1-215 77-888 50-708 000-598 510-015 C2010-656 074-325J BH0-013 ITIL 70-216 P2050-028 LOT-923 000-M76 C_TFIN52_05 HH0-250 EE0-503 050-649 E20-329 1Z1-858 HP2-H32 GCFA 000-M36 000-Z03 HP0-512 70-481 MB6-824 BAS-011 000-186 000-M23 HP2-Z30 A4040-121 1Z1-852 000-537 ST0-057 E20-547 MB3-533 C2010-574 HP2-T28 HP2-Z24 C2020-702 70-234 310-065BIG5 1Z1-860 EX300 650-368 070-462 HP0-091 LOT-981 700-302 mari mengenali pemimpin dunia bersama topo.. | topotato.com

mari mengenali pemimpin dunia bersama topo..

Reviews January 22nd, 2009

ok semua orang sibuk bercerita tentang perlantikan Barrack Obama yang secara rasmi menjadi Presiden kulit hitam pertama di US bertarikh 21 Januari 2009 semalam.. rata-rata semua orang cerita pasal benda tu je.. agak bosan gak la aku.. hohoh tapi sebagai blogger yang mengikut trend semasa aku pun nak tulis gak la pasal benda ni.. hohoh keyword panas tu sekarang ni hehehe… tapi post ni aku ubah sedikit bagi serasi dengan jiwa topotato.com.. hohoh ye la pasti ramai yang bosan kalau semua blogger tulis benda yang sama je.. jadi untuk post di topotato.com, aku akan memberi senarai pemimpin-pemimpin dunia.. hohoh kan lagi berilmiah dari sibuk cerita pasal Obama je.. jadi.. mari mengenali pemimpin dunia bersama topo…

hohoh aku rasa cukup la 21 negara je ye.. aku dah tak mampu nak google lagi.. jika mahukan lebig info sila lawati en google atau tanya secara terus kepada topo di bahagian komen.. hoho dan sesiapa nak tambah sila la.. jangan malu dan segan.. dan akhir sekali.. terdapat perbezaan antara Perdana Menteri dan Presiden.. hohoho sila nantikan di topotato.com jika ingin tahu.. :d

18 Responses to “mari mengenali pemimpin dunia bersama topo..”

  1. humbleandmodest says:

    sangat sibuk~

    [Reply]



  2. KNizam says:

    kena hafal ke ni eh. hehe :ipin02:

    [Reply]



  3. MaJa says:

    tambah sikit..

    presiden russia : Dimitry Medvedev. (x sure sgt camana eja dlm tulisan rumi)

    nama perdana menteri dia da lupa dah.. presiden jer yg famous sini.

    [Reply]



  4. chokilala says:

    negara yang dekat2 letak la. macam indonesia filipina thailand sume tu. letak la banyak2 weyh. letak sekali uganda nye ke zimbabwe ke, ko kan warganegara situ. kehkeh ;))

    [Reply]



  5. |1f34|-|1r3 says:

    aku baca RSS..takde tulis PM malaysia…adakah baru ditambah ?

    [Reply]



  6. zariel says:

    apa beza PM dgn Presiden cekghu Topo? :D

    [Reply]



  7. letto says:

    :ipin01:
    PM togo xde ke

    [Reply]



  8. encikizzat says:

    rajin gile ko mencari name2 sume pemimpin tersebut..syabas dan tahniah huhuhuhuhu…
    :ehsan01:

    [Reply]



  9. ibnmasir says:

    wah..bagus2..ak pon de sebut psl pemimpin sblm ni. tapi pemimpin muda yg berumur di bwh 50 yg m’gerakkan dunia..

    [Reply]



  10. aman says:

    senegal sap yerk? :kakros02:

    [Reply]



  11. Adila says:

    …sesi belajar sejarah ke nih? hohoho

    [Reply]



  12. alone says:

    woo. presiden = xde raja, perdana menteri = ada sistem beraja. betul x cikgu topo :kakros:

    [Reply]



  13. safwanhussin says:

    Perdana Menteri Palestin tak ada ke..

    [Reply]



  14. liz says:

    wohoo…bagus2..den pon tatau name perdana menteri negara2 lain..

    kot artis2 ko..kenal le..

    kekekke

    [Reply]



  15. angriani says:

    waaa…nice info…tapi rajinnya nak cari setiap satu yer…
    :upin01:

    [Reply]



  16. titan says:

    masuk dalam temuduga KPLI tak? haha..:ipin02:

    [Reply]



  17. abdusfauzi says:

    cube ko google nama Presiden Kelab Single plak.. hehe.

    [Reply]



Trackbacks

  1. Kerajaan Rakyat : Kepercayaan Rakyat | SafwanHussin Online

Leave a Reply