mari mengenali pemimpin dunia bersama topo..

Reviews January 22nd, 2009

ok semua orang sibuk bercerita tentang perlantikan Barrack Obama yang secara rasmi menjadi Presiden kulit hitam pertama di US bertarikh 21 Januari 2009 semalam.. rata-rata semua orang cerita pasal benda tu je.. agak bosan gak la aku.. hohoh tapi sebagai blogger yang mengikut trend semasa aku pun nak tulis gak la pasal benda ni.. hohoh keyword panas tu sekarang ni hehehe… tapi post ni aku ubah sedikit bagi serasi dengan jiwa topotato.com.. hohoh ye la pasti ramai yang bosan kalau semua blogger tulis benda yang sama je.. jadi untuk post di topotato.com, aku akan memberi senarai pemimpin-pemimpin dunia.. hohoh kan lagi berilmiah dari sibuk cerita pasal Obama je.. jadi.. mari mengenali pemimpin dunia bersama topo…

hohoh aku rasa cukup la 21 negara je ye.. aku dah tak mampu nak google lagi.. jika mahukan lebig info sila lawati en google atau tanya secara terus kepada topo di bahagian komen.. hoho dan sesiapa nak tambah sila la.. jangan malu dan segan.. dan akhir sekali.. terdapat perbezaan antara Perdana Menteri dan Presiden.. hohoho sila nantikan di topotato.com jika ingin tahu.. :d

18 Responses to “mari mengenali pemimpin dunia bersama topo..”

  1. humbleandmodest says:

    sangat sibuk~

    [Reply]



  2. KNizam says:

    kena hafal ke ni eh. hehe :ipin02:

    [Reply]



  3. MaJa says:

    tambah sikit..

    presiden russia : Dimitry Medvedev. (x sure sgt camana eja dlm tulisan rumi)

    nama perdana menteri dia da lupa dah.. presiden jer yg famous sini.

    [Reply]



  4. chokilala says:

    negara yang dekat2 letak la. macam indonesia filipina thailand sume tu. letak la banyak2 weyh. letak sekali uganda nye ke zimbabwe ke, ko kan warganegara situ. kehkeh ;))

    [Reply]



  5. |1f34|-|1r3 says:

    aku baca RSS..takde tulis PM malaysia…adakah baru ditambah ?

    [Reply]



  6. zariel says:

    apa beza PM dgn Presiden cekghu Topo? :D

    [Reply]



  7. letto says:

    :ipin01:
    PM togo xde ke

    [Reply]



  8. encikizzat says:

    rajin gile ko mencari name2 sume pemimpin tersebut..syabas dan tahniah huhuhuhuhu…
    :ehsan01:

    [Reply]



  9. ibnmasir says:

    wah..bagus2..ak pon de sebut psl pemimpin sblm ni. tapi pemimpin muda yg berumur di bwh 50 yg m’gerakkan dunia..

    [Reply]



  10. aman says:

    senegal sap yerk? :kakros02:

    [Reply]



  11. Adila says:

    …sesi belajar sejarah ke nih? hohoho

    [Reply]



  12. alone says:

    woo. presiden = xde raja, perdana menteri = ada sistem beraja. betul x cikgu topo :kakros:

    [Reply]



  13. safwanhussin says:

    Perdana Menteri Palestin tak ada ke..

    [Reply]



  14. liz says:

    wohoo…bagus2..den pon tatau name perdana menteri negara2 lain..

    kot artis2 ko..kenal le..

    kekekke

    [Reply]



  15. angriani says:

    waaa…nice info…tapi rajinnya nak cari setiap satu yer…
    :upin01:

    [Reply]



  16. titan says:

    masuk dalam temuduga KPLI tak? haha..:ipin02:

    [Reply]



  17. abdusfauzi says:

    cube ko google nama Presiden Kelab Single plak.. hehe.

    [Reply]



Trackbacks

  1. Kerajaan Rakyat : Kepercayaan Rakyat | SafwanHussin Online

Leave a Reply