jom layan geng the movie plak…

Reviews January 3rd, 2009

hohoh aku rasa dah ramai dah yang buat promosi filem geng the movie ni.. tapi aku masih tetap nak promote jugak.. hohoho sebagai peminat setia mustahil la aku nak lepaskan peluang mempromosikan filem ni.. agak terlambat ke aku promosi ni?? sengaja aku lambat-lambat promosi.. bukan sebab aku lambat tau.. aku mahu lebih informasi baru aku tulis di topotato.com.. ok sebelum berceloteh panjang.. sila hayati trailer filem geng ni dulu ye…

hohoh ada banyak lagi yang aku nak tulis tentang filem geng ni.. bukan setakat trailer dia sahaja… ok aku rasa tak perlu lah aku menulis sinopsis filem ini kan? hohoh segala info boleh didapati di laman web rasmi mereka http://gengthemovie.com hohoho lagi pun kalau aku tulis pon aku akan copy and paste dari sana jugak… jadi lebih elok kiranya kalian baca sendiri disana..

ok kepada yang belum tahu lagi.. geng the movie akan ditayangkan pada 12 Februari 2009 dan untuk pengetahuan korang pembaca blog ni.. 12 februari juga meruoakan tarikh lahir kakak aku.. hohoho nak bagi hadiah ape ek untuk kakak aku nanti.. hohoh mungkin satu post khas akan dibuat sama seperti post aku mencari idea hadiah hari jadi adik lelaki aku hari tu.. hohoho dan jika kalian perasan ade countdown timer kat sidebar blog ni bersepema tarikh keramat itu.. (geng the movie + birthday kakak aku.. hohoho)

ok kepada peminat upin dan ipin.. aku nak menambah lagi koleksi nada dering atau ring tone korang.. hohoho dulu topo dah bagi banyak ring tone tapi sure korang dah bosan dengan nada dering tu kan? hohoh sila la tambah lagi koleksi dengan download yang ini plak..hoho bersumber dari upindanipin.com.my serta gengthemovie.com

  1. Muthu-Order Panjang  Download
  2. Rajoo-Binatang cakap   Download2
  3. Upin-Yeay! Menang     Download
  4. Ipin – “Betul Betul Betul…Salah!”   Download
  5. Jarjit – “2..3..ayam berlari…”         Download

selain itu.. hohoho di laman web geng turut mempunyai 3 wallpaper yang meruntum jiwa khas untuk kalian sekalian.. kalau itu tak cukup.. di laman web upin dan ipin plak ada 13 wallpaper gambar upin dan ipin.. hohoho sila la download sampai lebam ye..

ok aku terover excited pasal geng the movie ni sampai aku dah blur tak tau nak tulis apa lagi beb.. hohoho kalau nak lebih informasi silalah layari sendiri gengthemovie.com dan tak lupa upindanipin.com.my.. hohohoo

dan akhir kata.. hohoho nak tengok upin dan ipin jadi lanun? eh silap.. menentang lanun kot.. hohoh aku pon sendiri tak pasti.. untuk mendapatkan kepastian.. nantikan upin & ipin: dan kawan-kawan di tv9 tak lama lagi… hohoh berapa banyak dan la… lebih informasi sila layari upindanipin.com.my

upin & ipin dan rakan-rakan

upin & ipin dan kawan-kawan

22 Responses to “jom layan geng the movie plak…”

  1. KNizam says:

    gempak ! :upin01:

    [Reply]



  2. sufian says:

    :ipin01: anak aku tak berkelip tengok cite upin ni.. syabas utk kartun malaysia
    ———-
    topo: hoho aku pon xberkelip tgok cite ni…

    [Reply]



  3. dendang says:

    tak sabar nk tengok next cerita upin dan ipin….
    mmg femous giler upin dan ipin..sampai ade member kat indonesia pon lyan upin ipin nih..:fizi01:

    [Reply]



  4. Lup-duP says:

    haha teringat aku jumpe baju Upin & Ipin itu hari

    [Reply]



  5. chokilala says:

    tak sabar nak tgk! topo, jom dating gi tgk geng the movie nanti. tapi ko sapot sumenya la. haha :o)

    [Reply]

    ali noordin Reply:

    i like this film…lucu …..

    [Reply]



  6. cik kedondong says:

    hhoohoo..ak da lame tunggu seyh..ak da donlod die nyer trailer dari 2 tahun lepas..akhernya kua gak

    [Reply]



  7. encikizzat says:

    fuhh..cayalah ko topo..siap ade countdown utk Geng The Movie lagi tuh….:fizi01:

    [Reply]



  8. cik kedondong says:

    huhuuh.tuh la
    kebetulan kot pakai tudung same..

    [Reply]



  9. x-po shop says:

    even movie ni lmbat lg nk tayang, tp diorang dh pomot awl2 lg..mmg gempak..

    [Reply]



  10. bd fabregas says:

    best ni.. upin dan ipin pun antara penyumbang terbesar pengunjung ke blog aku..

    [Reply]



  11. loque says:

    wah,,,
    awal nyer promote…
    gud strategi

    [Reply]



  12. spatt says:

    siap ade countdown tu…haha
    ade ura2 tiket wayang akan abis (kat tempat aku) bile muvie ni dah kuar nanti… :upin01:

    [Reply]



  13. zaki blogjer says:

    Topo, ngko dah jadi duta tak rasmi Upin & Ipin ke?? 🙂

    [Reply]



  14. nikillas says:

    best weh citer ni..! aku suke..!!

    [Reply]



  15. aman says:

    hoho..kang kita buat gathering kat panggung wayang tgk citer nie..haha :ehsan02:

    [Reply]



  16. abdusfauzi says:

    nak tgk gak. TOPO BELANJA! 😀

    [Reply]



  17. KampungBoy says:

    Tinggu…mst gempak nye…skang nie punj dah ramai dah amik perkhidmatan syarikat daripada Las Copak tuk tujuan pengiklanan. Gempak !!!!:ipin02:

    [Reply]



  18. Maryam says:

    waaa!!!!:upin02: aku memang tunggu kemunculan movie nie!
    dah dua tahun tunggu…akhirnyer kuar gak!
    aku memang respect dengan sume krew les copaque…
    bukan aje movie…the making of pon gempak jugak….
    pss:if they reallly achieved target 10 juta…aku akan sorak lebih dari orang les copaque sorak…..huhu!:fizi01:

    [Reply]



  19. abg upin dan ipin says:

    weh…korang…aku dh layan cite geng…kelas beb! aku bagi kartun mesia ni 5/5 bintang. Syabas! kartun mesia!!!

    *Dh bosan asyik support kartun hollywood jer

    [Reply]



  20. fana says:

    :kakros: ko rupenye… ingatkan sape… haha.. kenal aku x????

    [Reply]



  21. syahisam says:

    hai chokilala

    [Reply]



Leave a Reply