jangan masuk topotato.com selagi blom pukul 12.00am…

Life January 12th, 2009

yeah aku berkesempatan untuk menulis secara panjang lebar lagi di blog ni.. hohoho tajuk post ni memanag agak panjang, aku tak berjaya memikirkan tajuk yang lebih pedek dan mengujakan lagi.. ohoho ok setiap orang pasti mempunyai target visitor untuk masuk ke blog mereka..  ada yang menulis post terbaru di blog masing-masing tepat jam 12.00 pagi kerana ramai pembaca blog mula aktif pada jam 12.00 pagi.. hohoho bagi aku pulak aku memang akan mula menulis post terbaru dalm lingkungan masa 11pm hingga pagi-pagi subuh.. melainkan kalau aku mendapat ilham yang sangat menarik… sebab mengapa aku suka menulis pada larut malam sebegini adalah seperti berikut:

ramai blogger + visitor aktif pada larut malam…

hohoh termasuk la aku sendiri.. aku lebih gemar berpoya-poya melayari internet pada larut malam kerana waktu tu orang lain dalam rumah aku semua dah tidur dan senang sikit aku nak buat kerja.. hohoho ye la nanti takde la  budak-budak tu bising yang aku asik bukak blog je 24jam.. hohoho

senang nak cari ilham pada larut malam…

hohoho kononnya waktu larut malam ni senang nak carik ilham.. ye la dengan suasana yang nyaman dan sunyi sepi, banyak je idea yang boleh masuk.. ohoh sebab tu la korang tengok banyak ayat-ayat merepek dalam blog ni yang buat setiap post jadi panjang berjela…

banyak kerja nak kena buat larut malam baru habis…

hohoh ye la.. setiap hari semua orang dibebani dengan bebanan kerja yang dasyat.. hohoh aku pon tak terkecuali.. heheh ye la.. banyak beb kerja nak kena buat.. sampai larut malam baru habis kerja tu.. pastu sebelum tidur tu ambil la kesempatan nak menghilangkan rindu terhadap blog.. hohoh tu yang update merapu dan panjang-panjang dengan ayat yang berbunga-bunga..

iklan nuffnang aku keluar pada larut malam je.. hohohoo

hohoho alasan terakhir kenapa aku suka update blog pada larut malam.. semenjak topotato.com dapat metered campaign dari nuffnang.. iklan tu sure akan keluar bermula tepat jam 12.00 am sampai pagi… aku pon tak tahu kenapa.. hoho sebab tu la aku rajin nak update blog pada larut malam ni.. aku tengah tunggu mana la cek nuffnang aku ni tak sampai-sampai lagi kat depan pintu rumah aku ni.. adeh.. aritu dah dapat email dah..hoho aku akan tunggu lagi pendapatan pertama aku bersama nuffnang dengan sabar….ohoho

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

10 Responses to “jangan masuk topotato.com selagi blom pukul 12.00am…”

  1. abdusfauzi says:

    nak jugak pendapatan dari nuffnang. 😀

    [Reply]



  2. lup-dup says:

    la la la la la …ko nih burung antu laa

    [Reply]



  3. chokilala says:

    kalau aku dah lama tak update.. aku akan publish lebih kurang kul 10-12 malam. reason dia, sama mcm ko la. ramai yang jadik burung hantu. kalau aku rajin update, aku akan tido dan auto-publish kul 6 pagi. biasanya dalam kul 8/9 pagi, org masuk keje/lab jadik blog aku akan jadik 1st dlm bloglist. biasanya bloglist yang blogspot tu la yang ada tunjuk berapa jam baru update

    tapi kadang2 topik post aku mempengaruhi masa publish gak. kalau yg mcm ala remaja2, post malam. kalau yg general, makcik2 pun leh baca aku publish office hour. hehe

    (alamak! terlebih sudah komen aku kali ni. hoho)

    [Reply]



  4. bd fabregas says:

    oooo, camtu ka.. visitor blog aku lak kebanyakannya dtg ptg2 sampai mlm..

    [Reply]



  5. humbleandmodest says:

    weh nanti duit akaun maybank yg ko bg tu da masuk roger aku tau…

    p/s:
    aku musykil…
    man u : 3 chelsea : 0

    hahaha!!

    [Reply]



  6. twenty-six says:

    nak browse pun mo kena ikut time sekarang nie yek?

    [Reply]



  7. Nazz says:

    Aha aku datang tepat pada masanya… sebab dah lepas pukul 12.00… hiii

    [Reply]



  8. x-po shop says:

    aku rs la yg meter campaign tu, bkn dia kira utk tgh mlm je kot..dia kira visitor dalam satu hari satu hari..kalau rmai visitor dlm hari tu, byk la dpt..

    [Reply]



  9. Uncle G says:

    ermmm pakcik plak menulis tak kira tempat.. main tulis je…

    [Reply]



  10. zool says:

    Aku tak cek plak visitor aku datang bila..
    Tapi tak kisahlah,..
    Cek nuffnang aku dah terima untuk kali pertama..
    Eh ko pegi perhimpunan Palestin kat MITC tak?

    [Reply]



Leave a Reply