hadiah hari jadi topo…

Life January 17th, 2009

hohoho hari ni genap 10 hari aku menyambut ulang tahun kelahiran aku yang ke 20.. hohoho aku dah masuk ke fasa dekad yang seterusnya rupanya..post ni juga bertujuan untuk mengucapkan jutaan terima kasih kepada rakan-rakan yang ingat dan wish birthday aku… dan juga untuk tunjukkan hadiah hari jadi aku.. hohoho

ok kita mulakan dengan hadiah hari jadi… hohoh dah lama orang tak bagi aku hadiah hari jadi weh.. hohoh seriously.. dan tahun buat julung-julung kalinya aku mendapat hadiah hari jadi.. tapi masih lagi bukan dari individu atau perseorangan.. hohohoh nak tau dari mana topo dapat hadiah hari jadi?

1. hadiah dari nuffnang… berupa cek bernilai….

cek nuffnang sempena hari jadi aku.. hohoho

cek nuffnang sempena hari jadi aku.. hohoho

hohoho bukan hadiah pon sebenarnya.. sekadar cek bayaran untuk iklan yang terpampang kat blog aku tu je.. hohoh tapi memandangkan aku terima cek tu beberapa hari selepas birthday aku. aku anggap ianya hadiah drai nuffnang la.. hohoho walaupun tak sampai ribu-ribu.. tapi cukup la buat makan seminggu dua.. hohoho

2. hadiah dari Les copaque production berupa pass masuk ke Geng The Movie: Pengembaraan Bermula Press Screening..

hohoho yang ni pon sebenarnya tak boleh dianggap sebagai hadiah hari jadi jugak.. tapi memandangkan aku dapat jemputan tu betul-betul beberapa hari selepas birthday aku.. aku menganggap itu adalah hadiah hari jadi.. hohoh ye la dah takde orang lain nak bagi hadiah… anggap je macam hadiah hari jadi.. hohoho… tapi kalau pasni les copaque @ crew2 diorang nak poskan hadiah hari jadi aku terima je.. hohoho dapat maskot upin yang kepala besar tu pon aku terima je.. hahahah =)) nak tau lebih lanjut pasal hadiah ni sila baca disini…

3. hadiah daripada diri sendiri berupa kamera DSLR canon eos 450D..

topo nak beli dslr..

topo dah beli dslr..

hohoho ni pon kira hadiah hari jadi jugak la hoho walaupun dari diri sendiri.. ok ape kita menghargai diri sendiri.. hoho nak tunggu ada orang bagi hadiah macam ni memangย  jangan harap la.. hohoho tapi kalau ada yang nak bagi jugak.. aku sedia menerima flashlite mahupun lense yang panjang2 ataupun beg sandang yang sesuai dan stylo untuk aku masukkan gadget baru aku ni.. hoho senang sikit nak lari kemana-mana… hohohoo aku takde kamera lain untuk snap gambar dslr aku ni la.. hohoh kira halal je la gambar ini ye…dan apa yang menarik dengan hadiah daripada diri sendiri ini adalah separuh dari harganya aku gunakan wang yang aku jana dari internet.. hohohoo

ok selain itu aku juga nak mengambil kesempatan ini unuk mengucapkan terima kasih kepada semua teman-teman yang mengingati tarikh hari lahir topo.. hohoh dalamn tempoh sepuluh atau sebelas atau mungkin 15 tahun ni.. tahun ni adalah kali pertama aku aku dapat kek hari jadi.. dan ini jugak la kali pertama aku dapat kek hari jadi ang tertulis nama topo… hohoho thanks guys.. aku sangat-sangat-sangat menghargainya.. hohoho giler terharu aku hari tu.. hohoh seb baik xde orang amek gambar.. hohohoh gambar kek tak dapat diupload sebab tuan punya handfon berkamera ntah hilang ke mana.. hohoho

dan tak lupa juga kepada semua rakan-rakan dan teman-teman yang mengucapkan selamat dengan pelbagai cara.. hoho dunia dah maju beb.. tapi paling aku tak boleh lupa birthday wish dari cik lup-dup.. hohoho dia telefon aku dan nyanyi lagu birthday kuat-kuat.. hohoh habis satu lab semua pandang padaku dengan muka yang pelik dan tertawa kecil.. :D… hahaha terima kasih ye.. rakan-rakan.. hohoho tak dapat aku nak listkan semua yang wish,.. tapi aku tetap menghargainya.. hohoho

p/s: yang buat aku agak terkilan.. ramai teman-teman di internet jeles bila aku dapat pass pergi Geng The Movie press preview.. tapi teman-tean di alam nyata semua buat macam tak kisah je.. hohoh takleh jadi ni.. kena tingkatkan promosi ni…

20 Responses to “hadiah hari jadi topo…”

  1. |1f34|-|1r3 says:

    fuh..dah ada DSLR dah skang…nak gak !!
    ———-
    topo: nak amek la… hohoho

    [Reply]



  2. Adila says:

    peweeeet~
    jom photo shooting ramai2 haha

    [Reply]



  3. lup-dup says:

    ahahaha ko nih x link pon name aku ….wehehe ko pk ko jer malu?? aku dok nyanyi kat fakulti aku siap ramai gile memandang ko x pk?? aku dha la nyanyi kat kawasan lepak/disscussion bebudak..mau semua pandang ..tp selamat tuaaa

    [Reply]



  4. chokilala says:

    si topo ni ada affair dgn aniely ni ๐Ÿ˜•
    mungkin juga mereka menjalin hubungan terlarang ~:>

    sape rakan alam nyata yang tak jeles ni?
    bdk utem eh? meh aku sebat sket. xde perasaan btol

    [Reply]



  5. lup-dup says:

    hahaha cik chokilalaa…..kami hubungan terlarang dan dilarang nih ..hahaha ๐Ÿ™‚ tapi, apa yang penting???? “KERJASAMA”…

    topo, gile superb kan liar game …huhuhuhu ko bleh tabik spring kan cite tuh …tp ade terase x nak lempang pompuan tuh?

    [Reply]



  6. amoi says:

    happy belated bday…bes tu dapat cek dari nuffnang…
    byk gak ko dapat duit dari internet ek…siap boleh beli dslr…aku pon baru beli d80…tapi pakai duit sendiri…huhu..bila nak jadi cam ko ni…hmmmm

    [Reply]



  7. myadlan says:

    wah.. tahniah bro.. aku pun dpt pass pegi screening tapi ada klas plak aritu..

    tapi kalo aku, RM54 tak sampai seminggu kot kalo wat makan je.. haha

    [Reply]



  8. Syam says:

    hohoho… gua sudah rasmikan DSLR si topo itew… dapatlah gua snap gambar sebarang dua. mmg stim beb

    ps: cilakak… wlpn sudah ku ketemu si topo ni, aku masih tak tahu nama sebenar dia.
    pss: apa nama sbnr ko topo? cisdel…

    [Reply]



  9. izzat says:

    wa…dslr…isk2…xdapat lagi..duit blom cukop..haha..

    happy belated birthday topo!

    [Reply]



  10. datin says:

    :mail01:
    nak baca rajin jd hebat cm topo la….nak dslr gak…hahhaha..
    hepi belated b’day!!

    [Reply]



  11. alone says:

    hepi belated besday :kakros:

    banyak hadiah siot.. ni maybe banyak amalan ketika muda :mail01:

    [Reply]



  12. zaki blogjer says:

    Hepi besday Topo. Pergghh, 450D tu!

    [Reply]



  13. humbleandmodest says:

    topo: ko da dapat myr 50??
    hohohohoh~

    [Reply]



  14. abdusfauzi says:

    @Syam, nama topo, Nazairein,.. ke, Nazairen, bunyik dia lebih kurang gitu la.. hehe. Aku dah gune DSLR topo gak! haha. oh yeH! sedap2.
    ———-
    topo: hohoho kalo ko pandai carik kat google blog aku berada ditempat teratas sekali menggunakan keyword nama aku.. hohoho 450d aku tak sesedap 5d abg ko..

    [Reply]



  15. TudungEkin says:

    Selamat ulang tahun kelahiran yang ke 20.. dah besar la topo.. bole kawen nih.. erk ๐Ÿ˜›

    [Reply]



  16. cik kedondong says:

    happy belated bday..

    ak masih jeles ko dpt tiket geng
    jadi xnak mesej bday e=dengan ikhlas:ehsan01:

    [Reply]



  17. CypherHackz says:

    Berapa harga 450D kau tu bro?

    [Reply]



  18. titan says:

    aisey..aku je lum angkat lagi nih..:upin01:

    [Reply]



  19. nana says:

    :kakros02:semua cadangan hadiah pun ook2…i like it

    [Reply]



Trackbacks

  1. DVD Atashinchi anime | topotato.com

Leave a Reply